07 / 05 / 2024

Arnavutköy göçük

Arnavutköy göçük

İstanbul-Arnavutköy'de bir inşaat kazısı sırasında göçük meydana geldi. Bir işçi toprak altında kaldı. İşçinin kurtarılması için çalışma başlatıldı...

Arnavutköy'de 32.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Gaziosmanpaşa 3. İcra Dairesi, Arnavutköy İlçesi, Ömerli Mahallesi'nde bulunan fabrika ve arsası 32 milyon 517 bin 886 TL'ye satılıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 24 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Arnavutköy’de tehlikeli bina yıkımı kameralara takıldı!

İstanbul'un Arnavutköy ilçesindeki bir binadaki yıkım anları cep telefonu kamerasına kaydedildi. Yıkım sırasında operatör hiçbir güvenlik önlemi almadan kepçeye yer açmak amacıyla balyozla beton ile kiremitleri kırdı.

Arnavutköy'de 31.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Gaziosmanpaşa 6. İcra Dairesi, Arnavutköy'de bulunan arsayı 31 milyon 246 bin 450 TL'ye satıyor. İhale 5 Aralık 2019 günü gerçekleşecek.

Arnavutköy'de 7.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Gaziosmanpaşa 6. İcra Dairesi, Arnavutköy Yassıören Mahallesi'nde bulunan imalathane ve arsası 7 milyon 851 bin 875 TL'ye satılıyor. Gayrimenkulün ihalesi 25 Aralık 2019 günü gerçekleşecek.

Arnavutköy Millet Kıraathanesi açıldı!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Arnavutköy'de hayata geçirilen Şehir Kütüphanesi ve Millet Kıraathanesi açılışını yaptı.

Arnavutköy Millet Kıraathanesi 13 Mart'ta açılacak!

 Arnavutköy Belediyesi Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, millet kıraathanelerinin önemine değinerek, Arnavutköy Millet Kıraathanesi'nin 13 Mart'ta açılacağını söyledi.

Arnavutköy'de inşaat kazısında göçük!

İstanbul-Arnavutköy'de bir inşaat kazısı sırasında göçük meydana geldi. Bir işçi toprak altında kaldı. İşçinin kurtarılması için çalışma başlatıldı...

Hadımköy ve Arnavutköy'e köprü dopingi!

Eski siyasetçi ve Türkiye Belediye Meclis Üyeleri Birliği Başkanı Fuat Yılmaz ile Hadımköy'deki iş yerinde yeni hizmete giren Yavuz Sultan Selim Köprüsü açılışından sonra Hadımköy ve Arnavutköy bölgesini nasıl etkilediğini ve bölgedeki gelişmeleri anlattı.

Arnavutköy'de cami inşaatında göçük!

Arnavutköy’e bağlı Boğazköy Mahallesi’nde bir süre önce yapımına başlanan cami inşaatında göçük meydana geldi. Göçükte bir işçi hayatını kaybetti. İstanbul Valisi Vasip Şahin de inşaata gelerek incelemelerde bulundu.

Yıllık gelir vergisi beyannamesi son günü 2 Nisan!

Vergi için beyannameler, 31 Mart'a kadar veriliyordu. Ancak, 31 Mart tarihinde ülke genelinde yaşanan elektrik kesintisi nedeni ile kimi mükellefler beyannamelerini veremedi. Bu nedenle yıllık gelir vergisi beyannamesi son günü 2 Nisan oldu..

Yıllık gelir vergileri ödemelerinde yarın son gün!

Mart ayı beyanname verilerek vergi ödeme ayı. Bu zamana kadar hep kira gelirleri beyanı konuşuldu. Bir diğer önemli konu ise gayrimenkulün yıllık gelir vergileri. Vergilerin ödemeleri için yarın son gün..

Yıllık gelir vergisi beyannamesi son günü 31 Mart!

Gerçek kişilerin 2014 yılında elde ettiği gelir unsurlarına ilişkin kazançlar için öncelikle beyanname veriyor. Yıllık gelir vergisi beyannamesi son günü 31 Mart olup mesai bitimine kadar beyanların verilmesi gerekiyor...

Melih Gökçek: Otonomi projesi yüz akımız!

13 bin araç kapasiteli Otonomi, açılış öncesi 6. Olağan Genel Kurul Toplantısını Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek’in katılımı ile gerçekleştirdi. Gökçek, “Otonomi projesi yüz akımız. Büyükşehir olarak elimizden geleni yapacağız" dedi.

Arnavutköy göçük Haberi

Arnavutköy göçük

İstanbul-Arnavutköy'de bir inşaat kazısı sırasında göçük meydana geldi. Toprak altında kalan bir işçinin kurtarılması için çalışma başlatıldı.

Habertürk'te yer alan habere göre; Arnavutköy'ün Karlıbayır Mahallesi, Karlıbayır Caddesi üzerinde temel kazısı devam eden bir inşaatta dün (18 Ocak 2019 Cuma) saat 17.30 sıralarında göçük meydana geldi. Göçük nedeniyle bir işçi toprak altında kaldı.

Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ve sağlık ekipleri sevk edildi. İşçinin kurtarılması için çalışma...