14 / 05 / 2024

arnavutköy Güney Çevre Yolu Projesi

arnavutköy Güney Çevre Yolu Projesi

Arnavutköylülerin çilesi olan trafik sorunu, yapımına başlanan Güney Çevre Yolu ile son bulacak. İlçe merkezinde oluşan trafik sorunu, Güney Çevre Yolu’nun tamamlanması ile ortadan kalkacak.

Güney Kıbrıs’ta inşaat sektörüne İsrailli gayrimenkul alıcıları yön veriyor!

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasasında alıcıların yüzde 45’lik kısmını yabancı uyrukluların oluşturduğu, Ruslardan sonra bu piyasaya yatırım yapan 2. en büyük grup olan İsrailli gayrimenkul alıcılarının inşaat sektörüne yön verdiği belirtildi.

Güney’de kalan Kıbrıs Türk mülklerinde kiralar 100 Euro'dan 2 bin 700 Euro'ya yükseltildi!

Rum İçişleri Bakanlığı’nın, Güney’de kalan Kıbrıs Türk mallarını kullananlardan bugüne kadar alınan aylık 50-100 Euro kira ücretini yükseltmesine tepki gecikmedi. Göçmenler, mülklerinin ellerinden alınmak istediğini söyledi. 

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Tağı, Ahmet Selim Ertunç, Halil İbrahim Gündüz, Mehmet Yılmaz ve Yiğit Tecimen ortaklığında kuruldu.

El Nino etkisiyle Türkiye'nin Batı ve Güney bölgelerinde sıcaklıklar yükseliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre, El Nino'nun etkisiyle Türkiye'nin batı ve güney kesimlerinde sıcaklıklar mevsim normallerinin 10 derece üzerine çıkacak. Özellikle Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerinde yüksek sıcaklıklara karşı vatandaşların tedbirli olması isteniyor. Üç büyük kentte ise yağış be

THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi hangi gün yapılacak? 2023 Emlak Konut başvuru şartları neler?

THY ve Emlak Konut beraberliğinde Arnavutköy'de yükselecek yapıların tüm detayları belli oldu. Peki, THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi hangi gün yapılacak? 2023 Emlak Konut başvuru şartları neler? İşte detaylar...

Nisan 2023 TOKİ İstanbul kuraları resmen peş peşe çekiliyor! Başakşehir, Arnavutköy, Esenler güncel kura takvimi 2023!

Nisan 2023 TOKİ İstanbul kuraları resmen peş peşe çekiliyor... İşte Başakşehir, Arnavutköy, Esenler güncel kura takvimi 2023... Hemen bakın!

Arnavutköy Askeri Yasak ve Güvenlik Bölgesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Arnavutköy ilçesi, Askeri Yasak ve Güvenlik Bölgesinin ( Derbent Mevkii ) Revizyonuna ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

İş GYO 2021 yılı için Güney Bağımsız Denetim ile anlaştı!

İş GYO'nun 24 Mart 2021 tarihli Olağan Genel Kurul toplantısında onaylanan 2021 yılı hesap dönemi için Güney Bağımsız Denetim tarafından yerine getirilmesi hususu İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 2 Nisan 2021 tarihinde tescil edildi.

İş GYO 2021 yılı için Güney Bağımsız Denetim'le anlaştı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2021 yılı hesap dönemi için Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin bağımsız denetim şirketi olarak seçilmesi hususu onaylandı...

Arnavutköy Kaymakamlığından Kanal İstanbul güzergahında çiftçilerin tahliyesinin istendiği iddialarına yanıt!

Arnavutköy Kaymakamlığından Kanal İstanbul güzergahında çiftçilerin tahliyesinin istendiği iddialarına yanıt geldi...

İş GYO 2020 yılı için Güney Bağımsız Denetim'le anlaştı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı hesap dönemi için Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin bağımsız denetim şirketi olarak seçilmesi hususu onaylandı...

TSKB GYO 2020 yılı için Güney Bağımsız Denetim'le anlaştı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için bağımsız denetim firması olarak hizmet alınacak kuruluşun Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. olarak belirlenmesine karar verdi...

Hırvatistan'daki depremde Zagreb Katedrali'nin güney kulesi büyük hasar gördü!

Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'de 5,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem bir çok bina ve Zagreb Katedrali'nin güney kulesinin büyük hasar gördü…

arnavutköy Güney Çevre Yolu Projesi Haberi

arnavutköy Güney Çevre Yolu Projesi


Arnavutköylülerin çilesi olan trafik sorunu, yapımına başlanan Güney Çevre Yolu ile son bulacak. İlçe merkezinde oluşan trafik sorunu, Güney Çevre Yolu’nun tamamlanması ile ortadan kalkacak.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın  ‘Arnavutköy, Çilingir Yolu-Mehmet Akif Caddesi Arası Yol Kavşak Uygulama Projesi’ işi kapsamında; 2009 yılında ilçe statüsüne kavuşan ve nüfus yoğunluğu her geçen gün artan Arnavutköy İlçesini İstanbul’un diğer ilçelerine bağlayacak çevre yol projesi, hayata geçirdi.


350 Takvim Günü İçerisinde Bitecek


Bölgede Konut Projeleri ile Yeni Yerleşim Birimleri yapılması, Durusu-Karaburun güzergâhının turistik önemi, ilçedeki piknik ve dinlenme alanlarının ve sanayi tesislerinin yoğunluğu dikkate alındığında Güney Çevre Yolu üzerindeki araç trafiği; Arnavutköy Merkez’e girmeden, Güney Çevre Yolu sayesinde transit geçişle sağlanacak.


Güney Çevre Yolu Projesi; Arnavutköy Devlet Hastanesi arakasından başlayarak, Haraççı Kavşağına kadar sürecek....