23 / 05 / 2024

arnavutköy Halid Bin Velid Camii

arnavutköy Halid Bin Velid Camii

Arnavutköy ilçesinin Haraççı Mahallesi’nde yapımı devam eden Halid Bin Velid Camii’nin dış mantolama çalışmalarına geçildi.

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri Arnavutköy projesine başvuran 450 bin kişi 9 aydır kura çekilişi bekliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları tarafından inşa edilecek olan Yenişehir Evleri Arnavutköy Arnavutköy projesine başvuran 450 bin kişi 9 aydır kura çekilişi bekliyor...

Four Points Express By Sheraton için düğmeye basıldı! Arnavutköy'e 66 odalı yeni otel geliyor!

Four Points Express By Sheraton için start verildi. İstanbul Arnavutköy'de hayata geçirilecek olan proje 56 milyon 523 bin TL'ye mal olacak.

İstanbul Arnavutköy'e 200 odalı yeni otel geliyor! 97 milyon 827 bin liraya mal olacak!

Ahanger İnşaat tarafından, İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Boğazköy İstiklal Mahallesi, Erciyes Sokak adresine 200 oda kapasiteli yeni otel projesi için start verildi.

Arnavutköy Yönetim Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arnavutköy Yönetim Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Mürşit Unat tarafından kuruldu.

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy projesine 2 haftada 450 binden fazla başvuru geldi: Son dakika kura açıklaması! 

Emlak Konut GYO ve THY işbirliğiyle, Arnavutköy'de inşa edilecek olan 13 bin konut için iki haftada 450 binden fazla başvuru geldi. İşte ayrıntılar...

Arnavutköy Oto Ekspertiz Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arnavutköy Oto Ekspertiz Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ziya Çobanbaşı tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO ve THY'den Arnavutköy'e 14 bin konutluk proje geliyor! 

Emlak Konut GYO, İstanbul Arnavutköy Dursunköy Toplu Konut Projesi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. THY ve Emlak Konut GYO'dan 14 bin konutluk yeni proje müjdesi...

2023 TOKİ Arnavutköy kura sonuçları ekranı... Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Avrupa Yakası kura çekilişi Arnavutköy, Başakşehir, Esenler için 19 Nisan’a kadar sürecek ve kuraların ardından 50 bin konut hak sahibine teslim edilecek. İşte, 2023 TOKİ Arnavutköy kura sonuçları isim listesi...

Arnavutköy'deki 67 bin metrekarelik alanın imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Yeşilbayır Mahallesi 247 ve 62 Parsele İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı. İşte  67 bin metrekarelik alanın imar planı değişikliği ile ilgili detaylar...

Arnavutköy Emlak Konut Anonim Şirketi kuruldu!

Arnavutköy Emlak Konut Anonim Şirketi Fatih'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yılmaz tarafından kuruldu.

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy 2022 Sosyal Konut Projesi! Arnavutköy Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ sosyal konut projeleri başvurularının alım tarihi bugün itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında İstanbul’da da yeni projeler inşa edecek. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

Emlak Konut GYO Arnavutköy arsalarının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO'nun Arnavutköy'de yer alan 64 adet arsasının toplam değeri 795 milyon 808 bin 691 TL olarak belirlenirken, KDV dahil 939 milyon 54 bin 256 TL değer takdir edildi. 

arnavutköy Halid Bin Velid Camii Haberi

arnavutköy Halid Bin Velid Camii


Haraççı Mahallesi’nde yapımı devam eden Halid Bin Velid Camii’nin dış mantolama çalışması, Arnavutköy Belediyesi tarafından yapılıyor.


Kaba inşaatı biten Halid Bin Velid Camii’nin dış mantolama çalışması kış ayları olmasına rağmen belediye ekiplerince  sürdürülüyor. 500m2 lik alanda inşa edilen camide  1000 m2 lik mantolama çalışması, belediye ekiplerince gerçekleştiriliyor. 1000 kişinin aynı anda namaz kılacağı Halid Bin Velid Camii; cami derneği ve mahalle sakinlerinin desteği ile kısa sürede tamamlanacak.




Arnavutköy...