29 / 04 / 2024

Arnavutköy imar planında ne değişiklik yapıldı

Arnavutköy imar planında ne değişiklik yapıldı

Arnavutköy Merkez ve Çevresi 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı'nda Fatih Caddesi-Habibler Yolu Arası (İmrahor-Bolluca-Boğazköy) Yol Rehabilitasyon Uygulama Projesi’ne dair 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı, İBB'de askıya çıkarıldı.

Arnavutköy Fatih Caddesi - Habibler Yolu arası imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Arnavutköy Fatih Caddesi - Habibler Yolu Arası Yol Rehabilitasyon Uygulama projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatını askıya çıkardı. İşte o planlar...

Emlak Konut Arnavutköy ödeme planı! Emlak Konut Arnavutköy kura çekiliş ne zaman?

Emlak Konut Arnavutköy projesine başvuru yapan kişiler merakla çekiliş tarihini sorguluyor. Peki Emlak Konut Arnavutköy kura çekiliş ne zaman, açıklandı mı? İşte detaylar!

Arnavutköy parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Arnavutköy İlçesi, Arnavutköy Mahallesi, 422, 5509, 5510 ve 5511 parselleri içeren Parselasyon Planı askıya çıkarıldı.

Muş'ta imar planına deprem düzenlemesine başlanıldı! İşte detaylar!

Muş’ta imar planında değişikliğe gidildi. Konuya dair Muş Belediye Başkanı Feyat Asya açıklamada bulundu. İşte detaylar!

MÜSİAD'ın Bakırköy'deki arazisinin imar planı süreci durduruldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı mülkiyeti hazineye, kullanım hakkı 30 seneliğine MÜSİAD'ın olan İstanbul Bakırköy'de yer alan yaklaşık olarak 15 dönümlük arazinin imar planında değişikliğe gitti.

Silivri'de imar planını değişikliği meclis gündeminde!

Silivri'de bulunan Hazineye ait bir arazinin imar planında değişiklik yapılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Silivri'de Hazine arazisinin imar planında değişiklik yapılması mecliste!

Silivri'de bulunan Hazineye ait bir arazinin imar planında değişiklik yapılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Alanya Çıplaklı'nın uygulama imar planında sorunlar çözülüyor!

Alanya Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Çıplaklı Mahallesi'nin kontrollü yapılaşmasının temelini oluşturacak  imar planında sorunlar çözülmek üzere.  Alanya Belediyesi gelen üst yazıyla birlikte, duran bayındırlık ve imar hizmetlerini vermeye başlayacak.

Girne-Çatalköy imar planına destek!

Templos/Zeytinlik Koruma İnisiyatifi, Şehir Plancıları Odası’nın Cuma günkü açıklamasına destek verdi. İnisiyatif, Girne-Çatalköy imar planına aykırı bir gelişmesine izin vermeyeceklerini ifade etti.

Diamond of İstanbul projesinin imar planında değişiklik!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Hattat grubunun yarım kalan Ayazağa’daki mühürlü gökdelenlerinin önünü açmak için hazırladığı ileri sürülen imar planında, itirazlar üzerine değişiklik yapıldı. Gökdelenlerin 45 olan kat yüksekliği 40 kat olarak değiştirildi... 

İmar planında değişiklik olursa değer farkı kamuya geçecek!

Yeni inşaatlarda kat sayısını sınırlayan, imar alanında düzenlemeler içeren kanun teklifi TBMM’ye sunuldu. Parsel bazlı imar değişikliğinde bir değer artışı olursa, arazinin değer farkı kamuya aktarılacak...

Keşan’a yeni imar planı uygulaması!

Keşan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Ali Ünal, Keşan’da imar planında yeni gelişme alanı olarak açıklanan yaklaşık 300 hektarlık alanda imar uygulaması yapılacağını açıkladı.

Güzelbahçe'de imar planında değişiklik mecliste!

İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde imar planında zeytinli tarla olan alanın spor alanı olarak değiştirilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Arnavutköy Hadımköy imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Hadımköy Mahallesi, Sanayi Amaçlı 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, Hadımköy Mahallesi “Rezerv Yapı Alanı” na İlişkin 1/5000 Ölçekli Revizyon NİP ve 1/1000 Ölçekli Revizyon UİP Askı İlanı askıya çıktı.

Arnavutköy imar planında ne değişiklik yapıldı Haberi

Arnavutköy imar planında ne değişiklik yapıldı

Arnavutköy Belediyesi, 1/5000 ölçekli Arnavutköy Merkez ve Çevresi Revizyon Nazım İmar Planı'ndaki 1/1000 ölçekli plan tadilatının ilanen askıya çıkarıldığını açıkladı.


Arnavutköy Belediye Başkanlığı, 21.04.2010 onaylı 1/5000 ölçekli Arnavutköy Merkez ve Çevresi Revizyon Nazım İmar Planı’nda Arnavutköy Fatih Caddesi-Habibler Yolu Arası (İmrahor-Bolluca-Boğazköy) Yol Rehabilitasyon Uygulama Projesi’ne dair 16.07.2013 tarih ve UTK2013/28-31 sayılı kararı doğrultusunda hazırlanan NİP-6792,5 numaralı 1/5000 ve UİP-1497,10 numaralı 1/1000 ölçekli Plan tadilatına ilişkin Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.09.2014 gün 1244 sayılı Kararı ile aynen uygun bulunarak Büyükşehir Belediye Başkanlığınca 13.09.2014 tarihinde onaylandığını duyurdu.


Arnavutköy Fatih Caddesi - Habibler Yolu arası imar planları için tıklayın!


Plan tadilatları, 08 Ocak 2015 – 06 Şubat 2015 tarihleri arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı, Planlama Müdürlüğü kat koridorunda askıya çıkarıldı.


Emre Kulcanay...