04 / 05 / 2024

arnavutköy Kapalı Pazar Yerinin temeli atıldı mı

arnavutköy Kapalı Pazar Yerinin temeli atıldı mı

Hadımköy Kapalı Pazar yeri temel atma töreni, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın katılımıyla gerçekleştirildi.

Arnavutköy'de 82 dev proje Pazar günü açılacak!

Cumhurbakanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İstanbul Havalimanı ve Kanal İstanbul gibi projelerle ön plana çıkan Arnavutköy'de yapımı tamamlanan 82 projenin açılışı yapılacak.

Güzelce Kapalı Pazar ve Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan Güzelce Kapalı Pazarı ve Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor.

Hadımköy Kapalı Pazar Alanı'nda çalışmalar tam gaz!

Arnavutköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hadımköy Kapalı Pazar Alanı’nın yapım çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor

İzmit Alikahya Kapalı Pazar Yeri yıl içinde tamamlanacak!

İzmit'in Alikahya Fatih Mahallesi’nde inşaatı devam eden Kapalı Pazar inşaatı hızla yükseliyor.

Kocaeli’ye modern kapalı pazar yeri!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kente yeni bir modern kapalı pazar yeri kazandırıyor.

Ordu Korgan'a kapalı pazar yeri inşa ediliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Korgan'da inşa edeceği kapalı pazar yeri projesi için çalışmalara başladı.

Kayseri Develi’ye kapalı pazar yeri inşa edilecek!

Kayseri Develi yatırımları hız kesmiyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Develi ilçesine kapalı pazar yeri inşa ediyor.

Bozüyük kapalı pazar yeri ihalesi 23 Mart'ta!

Bilecik Bozüyük Belediyesi, ilçede kar yağışları nedeniyle çöken kapalı pazar için yeniden ihaleye çıkıyor. Mevcut yerine yeniden yapılacak olan kapalı pazar yerinin ihalesi 23 Mart'ta!

Çekmeköy Ulus Pazarı 11 Şubat'ta açılacak!

Çekmeköy Ulus Pazarı'nın 11 Şubat cumartesi gününden itibaren kapalı pazar alanında açılması kararlaştırıldı.

Antalya Kepez'de Şafak Kapalı Pazarı'nın temeli atıldı!

Kepez Belediyesi ve Antalya Semt Pazarcıları Odası işbirliği yapılan 2 katlı, yürüyen merdivenli ve ihale bedeli 5 milyon TL olan Şafak Kapalı Pazarı'nın temeli törenle atıldı.

Meram Kaşınhanı'na kapalı pazar yeri!

Meram Belediyesi, ülkemizin havuç ihtiyacının yaklaşık yüzde 65’ini karşılayan Kaşınhanı Mahallesi’ne kapalı pazar yeri kazandırdı. İnşaatı tamamlanma aşamasında olan tesis, kısa bir süre içinde hizmet vermeye başlayacak.

Hadımköy Kapalı Pazar Yeri'nin temeli atıldı!

Hadımköy Kapalı Pazar yeri temel atma töreni, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın katılımıyla gerçekleştirildi.

Silivri Yeni Mahalle Kapalı Pazar Yeri yıl sonunda tamam!

Silivri Belediyesi tarafından Yeni Mahalle’de inşa edilen Kapalı Pazar Yeri inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmaların yılsonuna kadar bitirilmesi planlanıyor.

arnavutköy Kapalı Pazar Yerinin temeli atıldı mı Haberi

arnavutköy Kapalı Pazar Yerinin temeli atıldı mı


Yaşam Merkezleri ile adından sıkça söz ettiren Arnavutköy Belediyesi, teknik belediyecilik ile sosyal belediyeciliği en iyi örneğini sergiliyor.  Hadımköy’ e kazandırılacak kültür kampüsünün temel atma töreninden sonra Hadımköy Kapalı Pazar Yeri’ninde temeli atıldı.


İlçe de birçok yenilik yapan Arnavutköy Belediyesi, hız kesmeden modern yaşam merkezlerini Arnavutköy’e kazandırmaya devam ediyor. Hadımköy TOKİ-KİPTAŞ bölgesinde yapılacak kapalı pazar alanı, çağın gereklerini yerine getirecek şekilde 5 bin 500 m2 alan üzerine inşa ediliyor.  İçerisinde; spor alanları, otopark, peyzaj alanları, kafeterya ve spor alana olacak olan Hadımköy Kapalı Pazar Yeri, kısa sürede Arnavutköylülerin hizmetinde olacak.


Kapalı Pazar alanı açılışına; Arnavutköy Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Ak Parti İlçe Başkanı Ercan Üner, İlçe Emniyet Müdürü Aykut Korkmaz, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş...