29 / 04 / 2024

Arnavutköy spor tesisi

Arnavutköy spor tesisi

Arnavutköy'e kazandırılan 82 eser için toplu açılış töreni düzenlendi. Törende konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, önemli açıklamalarda bulundu.

Diyarbakır'da ilçelere spor tesisi inşa edilecek!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eğil, Çüngüş ve Kocaköy ilçelerine spor tesisi inşa edecek.

Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi yapılacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çankırı'ya yapılacak yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Buna göre, Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi, 3 adet nizami sentetik çim yüzeyli futbol sahası, 4 adet gençlik merkezi yapılacak...

Göztepe spor tesisi arazisinin imar planı değişecek!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Göztepe'ye spor tesisi için devredilen arazilerin imar planlarının değişeceğini söyledi.

Sakarya’da spor tesisi olmayan ilçe kalmayacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak inşa ettiğimiz Sapanca Spor Tesisleri de artık açılış için gün sayıyor. Geyve ilçemize de spor tesisi kazandıracağız. İnşallah Sakarya’mızda spor tesisi olmayan ilçe kalmayacak” dedi.

İçerenköy'e spor tesisi ve otopark inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ataşehir İçerenköy'e spor tesisi ve zeminaltı otoparkı inşa edecek, projenin ihalesi 10 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ataşehir Esatpaşa'ya spor tesisi inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ataşehir Esatpaşa'ya spor tesisi ve yüzme havuzu inşa edecek, projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Arnavutköy Küçük Sanayi Tesisi Projesi hazır!

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı Haraççı’ya inşa edilecek olan olan Küçük Sanayi tesisi hakkında da bilgi verdi.

Büyükada'ya 4 bin 600 metrekarelik spor tesisi kurulacak!

Seçim çalışmaları kapsamında Büyükada'ya giden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, ''Adalar-Bakırköy hattı tekrar kurulacak, hayırlı uğurlu olsun. Adalar'dan Büyükada'dan Maden Mahallesi'ne spor tesisi yapacağız'' diye konuştu.

Samsun'da 400 milyon liralık 42 yeni spor tesisi inşa edildi!

İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği yapan Samsun'da son 7 yılda toplam 400 milyon liralık yatırımla 42 yeni spor tesisi inşa edildi.

Kartal'ın tüm mahallelerine spor tesisi sözü!

Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek, ''Tüm mahallelerimizde spor tesisleri olması gerektiğini düşünüyoruz. Gerekli yerlere spor tesisi inşası için planlarımız hazır” diye konuştu.

Bursa Yıldırım'a iki yeni spor tesisi inşa edildi!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, iki yeni spor tesisi daha hayata geçirdi.

Diyarbakır'a 50 spor tesisi inşa edildi!

Çalışmalarına devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi şehrin farklı noktalarında futbol, basketbol, yüzme, voleybol, jimnastik ve kort tenisi olmak üzere toplam 50 yeni spor tesisi inşa ederek vatandaşların hizmetine sundu.

Arnavutköy’de 111 dönümlük askeri alan imara açılıyor!

Arnavutköy’deki 111 dönümlük askeri alan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından sanayi tesisi ve depolama alanı ilan edildi. 

Arnavutköy spor tesisi Haberi

Arnavutköy spor tesisi

Arnavutköy'ün, İstanbul'un parlayan yıldızı olduğunu söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, "Bugün açılışını yaptığımız 82 eser ve gelecekte yapılacak yatırımlarla Arnavutköy, İstanbul'un en değerli ve en güzel ilçelerinden biri olacak. Büyükşehir Belediyesi olarak bu açılışta, toplam yatırım tutarının dörtte birini oluşturan eserlerimizle yer almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yatırımlar arasında şehir parkı, yol, kavşak ve viyadükler, otopark ve kurban kesim tesisi var. Bu yatırımların toplam maliyeti 126 milyon TL" diye konuştu. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, önümüzdeki süreçte de hizmetlerin aralıksız devam edeceğini söyleyen Uysal, "Şirindere'yi ıslah ediyoruz. 2 bin 115 metrelik dere ıslahında 1460 metreyi tamamladık. Ayrıca Hadımköy'e yapacağımız Halk Ekmek Fabrikası'nın ihalesi tamamlandı. Başlıyoruz. Çok büyük bir tesis olacak. Bu fabrikada, sağlımız için çok önemli olduğunu düşündüğümüz...