10 / 05 / 2024

Arnavutköy yatırımları 2016

Arnavutköy yatırımları 2016

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, muhtarların sorunlarını dinledi. Toplantıda, Arnavutköy İlçesi’nde yapılmış ve yapımına devam edilen projeler ile ilgili bilgiler verildi.

Arnavutköy'e yeni parklar geliyor!

Arnavutköy Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından Karaburun Örfi Çetinkaya İlk ve Orta Okulu’nun bulunduğu alana, park yapım çalışması başladı. Parkın tamamlanmasıyla beraber çocuklar, tam donanımlı bir parka kavuşmuş olacak.

İnşaat yatırımlarının büyümeye katkısı yüksek olacak!

Ekonomistler 1. çeyrekte yüzde 7 seviyelerinde büyüme bekliyor. İnşaat yatırımlarının da büyümeye katkısının yüksek olacağı belirtiliyor...

Kamu taşınmazlarındaki turizm yatırımları yönetmeliği 2018!

Kamu Taşınmazları Üzerindeki Turizm Yatırımlarının Sürelerinin Uzatılması ile Satışına İlişkin Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Tekirdağ Büyükşehir'in yatırımları masaya yatıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ve Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı, hayata geçireceği yatırımlar için bir toplantı düzenledi.

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 2 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Bakırköy 222 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 222 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Bakırköy 221 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 221 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 260 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Bakırköy 215 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 215 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 960 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Cazibe Merkezleri Programı Yatırımları Yönetmeliği!

Cazibe Merkezleri Programı Kapsamında Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi..

İnşaat sektörü kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyecek!

2017 yılını değerlendiren Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, gelecek dönemde inşaat sektörünün kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyeceğini söyledi..

Kamu yatırımlarının tamamlanma süresi 3,8 yıla indi!

2018 Yılı Bütçe Sunuş Kitapçığına göre, kamu yatırımlarının tamamlanma süreleri 2002 yılındaki 8,5 yıldan bu yıl itibarıyla 3,8 yıla geriledi..

Ekonominin büyümesinde inşaat yatırımlarının çok büyük payı var!

Bu yılın ilk yarısındaki ekonomik büyümede inşaat yatırımlarının çok büyük payı var. İnşaat yatırımları olmasaydı ilk çeyrekteki büyüme yüzde 3,7 ve ikinci çeyrekteki büyüme ise sadece yüzde 1,4 olacaktı.

ERT Proje Yönetimi Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

ERT Proje Yönetimi Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Hakan Ertaç tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kartal'da son 10 yılda gayrimenkul yatırımları arttı!

Gerek kamu gerekse özel sektör yatırımlarıyla Anadolu Yakası’nın en güçlü bölgelerinden biri haline gelen Kartal, son 10 yılda gayrimenkul yatırımcısına en çok kazandıran bölgelerin başında geliyor.

Arnavutköy yatırımları 2016 Haberi

Arnavutköy yatırımları 2016


Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, muhtarların sorunlarını dinledi.


Mahalle Muhtarlarıyla yapılan kahvaltılı toplantı, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda, Arnavutköy İlçesi’nde yapılmış ve yapımına devam edilen projeler ile ilgili bilgiler verildi. Toplantıda, mahalle muhtarlarının istek ve sorunları Başkan Baltacı tarafından dinlenildi ve çözüm yolları konuşuldu.


Kahvaltılı toplantıda mahalle muhtarları ile bir araya gelen Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, ilçemizde göreve başlamamızdan bu yana 2 yıl geçti. Hepimiz seçilmişler olarak, bulunduğumuz konumda, Arnavutköy için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Arnavutköy, diğer ilçelerden farklı olarak yoğun iş gücünün olduğu, daha fazla çalışmayı gerektiren zor bir bölge dedi.


Geçmiş yıllarda alt yapı sorunları ile bize gelen vatandaşlarımız, artık farklı taleplerle bize geliyor diyen Başkan Baltacı: “ Artık gelinen noktada,...