29 / 04 / 2024

arnavutköy yatırımları

arnavutköy yatırımları

Arnavutköy'de düzenlenen toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, mega projelere ev sahipliği yapan ilçeye 415 trilyon liralık 82 yatırımı kazandırdıklarını kaydetti.

Arnavutköy İmrahor Meydanı yenileniyor!

Arnavutköy Belediyesi tarafından başlatılan meydan düzenleme çalışmaları, İmrahor Meydan Düzenleme çalışmasıyla devam ediyor.

Arnavutköy'de 2 milyarlık yatırımın toplu açılışı yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Arnavutköy'de yaptığı yatırım ve hizmetlerin toplu açılış ve temel atma töreni bugün gerçekleştirildi.

Arnavutköy dev meydanına kavuşuyor!

Arnavutköy Belediyesi, ilçeye 8 bin 500 metrekarelik yeni bir meydan kazandırıyor. Proje kapsamında meydan ve katlı otopark için düzenleme çalışmaları başladı.

Arnavutköy'e yeni yaşam merkezi!

Arnavutköylülerin daha ferah ortamlarda zaman geçirebilmesi için yapımı tamamlanan büyük şehir parkları, köy meydanları ile yapımı bitmek üzere olan yönetim ve yaşam merkezine yenileri ekleniyor.

Arnavutköy yaşanılabilir merkez haline geliyor!

506 km² yüzölçümü, 230.000 kişilik nüfusu, doğal güzelliği, İstanbul merkeze yakınlığı, yeni ulaşım ağı içindeki konumu, 3. Havalimanı, ilçeden geçmesi muhtemel Kanal Projesi, Arnavutköy’ü dünyaya açacak.

Arnavutköy 5 ayrı metro hattı ile ulaşımın merkezi olacak!

Arnavutköy ilçesindeki tamamlanan yatırımlar; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın katılımı ile hizmete alındı. Başkan Topbaş, yeni planladıkları 4 metro hattının da Arnavutköy’den geçeceğini müjdeledi...

Habipler-Topkapı Tramvayı metroya dönüşüyor!

Arnavutköy ilçesindeki tamamlanan yatırımları hizmete alan ve Eski Edirne Asfaltı’nın yenilenmesi çalışmasını başlatan Kadir Topbaş, Arnavutköy’e 4 ayrı raylı sitsem hattı getireceklerini, Habipler-Topkapı Tramvayı’nı da metroya dönüştüreceklerini söyledi

Arnavutköy'deki yeni muhtarlık binaları tamamlandı!

Tamamen modern bir kent oluşturma yolunda çalışmalarına devam eden Arnavutköy Belediyesi yatırımlara devam ediyor. İlçede muhtarlık binası olmayan mahallelere, yeni muhtarlık binaları yaparak teslim etmeye başladı

Arnavutköy Kent Konseyi yapılması planlanan çalışmaları ele aldı!

Arnavutköy’de kentlilik bilincinin yerleşmesi amacıyla Arnavutköy Belediyesi’nin öncülüğünde çeşitli sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla kurulan Kent Konseyi, 2015 yılı ilk Genel Kurul Toplantısını Kozlar Sosyal Tesislerinde gerçekleştirdi.

16 yılda Malatya'ya yapılan yatırımlar meclis gündeminde!

2002-2018 yılları arasında Malatya iline yapılan yatırımlar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Son 17 yılda Sivas'a yapılan yatırımlar TBMM gündeminde!

Son on yedi yılda Sivas'a yapılan yatırımlar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Karasu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yayımlandı.

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelik'te yapılan değişiklikler TBMM'de!

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelik'te yapılan değişiklikler TBMM gündemine taşındı. CHP'li Hamzaçebi, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ordu Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, şubat ayı meclis toplantısında kentteki yatırımlar masaya yatırıldı.

Bursa Yıldırım'da spor tesisi yatırımları hız kesmiyor!

250 bini aşkın genç Yıldırımlıya hitap eden projeler inşa eden Yıldırım Belediyesi, spor yatırımlarında da hız kesmiyor.

Doğuş Grubu yeni yatırımlarıyla büyüyor!

Ayhan Şahenk'in kurup büyüttüğü Doğuş Holding, yatırımlarına hız verdi. Doğuş Grubu, teknoloji, spor ve eğlence alanındaki yeni yatırımlarıyla da büyümesine devam ediyor. 

2019 ulaşım yatırımlarının yılı olacak!

Yeni yıla girmemize sayılı günler kala milyonlarca vatandaşın beklediği projeler için de geri sayım başladı. Mega projeler olarak hayatımıza girecek yatırımlar 2019'da önemli yer tutacak.

Bursa Yıldırım'da sağlık yatırımları hız kesmiyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, ilçede sağlık yatırımları hayata geçirmeye devam ediy

2018'in 3'ncü çeyreğinde inşaat yatırımları yüzde 1,8 daraldı!

GSYH 3. çeyrek ilk tahmini; zincirlenmiş hacim endeksi olarak geçen yılın aynı çeyreğine kıyasla yüzde 1,6 arttı. AA Finans Analisti ve ekonomist Bürümcekçi, 3. çeyrekte inşaat yatırımlarının yüzde 1,8 daralma olduğunu belirtti...

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçede yapılan yatırımlar ile ilgili bir toplantı gerçekleştirildi.

Tekirdağ Büyükşehir'in yatırımları değerlendirildi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 11 ilçede hayata geçirdiği yatırımlar masaya yatırıldı.

Sanayici üretimi bırakıp inşaat ve AVM yatırımlarına yöneldi!

Ankara Sanayi Odası Nurettin Özdebir "Rekabet edemez hale düşen sanayici, üretimi bırakıp daha kârlı olan inşaat ve AVM yatırımlarına yöneldi. İmalat yapamaz hale geldik." dedi.

arnavutköy yatırımları Haberi

arnavutköy yatırımları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutköy'de düzenlenen toplu açılış törenine katıldı. Törende konuşan Erdoğan, bir Arnavut vatandaşına ithafen Arnavutköy ismini alan bu bölgenin, zamanla büyüdüğünü ve bugünkü haline aldığını ifade etti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Cumhuriyetin ilk yıllarında 350 haneli bir belde olan Arnavutköy'ün, bugün 260 bini aşkın nüfusu ve geniş yerleşim alanıyla İstanbul'un en önemli ilçelerinden biri olduğunu belirten Erdoğan, sadece son 5 yılda ilçe nüfusunun 60 bin artmasının Arnavutköy potansiyelinin ne kadar yüksek olduğunu gösterdiğini söyledi.

Geniş bir alana yayılan İstanbul Havalimanı, Kanal İstanbul gibi ülkenin prestij projelerine ev sahipliği yapan bir ilçenin geliştiğini, büyüdüğünü ve güzelleştiğini dile getiren Erdoğan, "Arnavutköy büyüdüğüne göre belediye hizmetlerinin de buna uygun olması, buna uygun şekilde olması gerekiyor. Arnavutköy'e kazandırdığımız 415 trilyon...