30 / 07 / 2024

arnavutköyde meyve bahçeli ev

arnavutköyde meyve bahçeli ev

Durusu Köyü'nde 24 bin 648 metrekare meyve bahçeli iki katlı ev 830 bin TL'ye satılacak...

Ege Yakası'nın bahçeli ve teraslı evleri için özel ödeme planı!

Eviya Gayrimenkul’ün İstanbul Atakent’te geliştirdiği EgeYakası’nda, konutların % 95’inin satışı kısa sürede tamamlanırken, yeni satışa sunulan “Bahçeli ve Teraslı” daireler için avantajlı bir ödeme planı açıklandı.

Bahçeli yaşam Batı Mahal ile geri dönüyor!

Batı Mahal, İstanbul'da unutulmaya yüz tutmuş bahçeli yaşamı Büyükçekmece Göl Vadisi'nde hayat geçiriyor. Batı Mahal, malikane konforu farkıyla doğa içinde göl manzaralı bir yaşama çağrı yapıyor.

Devlet Bahçeli: Osmaniye'de evi olmayanlara sosyal konut sağlayacağız!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli memleketi Osmaniye'de hemşehrilerine hitap etti. Devlet Bahçeli, "Evi olmayan muhtaç ailelerimize sosyal konut sağlayacağız'' dedi.

Adana'ya Devlet Bahçeli köprüsü yapılacak!

Adana Büyükşehir Belediyesi, seçimin hemen ardından iki dev köprü projesi için temel atma töreni düzenleyecek. Devlet Bahçeli Köprüsü ve Cevat Yurdakul Köprüsü, Adana'nın ulaşımla ilgili kanayan yarasına merhem olacak.

Ege Yakası'nın bahçeli ve teraslı evlerinde 365 gün Ege tatili!

Sinpaş GYO ’nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul’ün İstanbul Atakent’te geliştirdiği Ege Yakası’nda, sınırlı sayıdaki bahçeli ve teraslı daireler için erken rezervasyon günleri başladı.

Ege Yakası'nda bahçeli ve teraslı dairelere özel ödeme planı!

Sinpaş GYO'nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul'un İstanbul Atakent'te geliştirdiği Ege Yakası'nda, yeni satışa sunulan bahçeli ve teraslı daireler de özel ödeme planı ile Ege sevenleri bekliyor.

Ege Yakası Atakent'te sınırlı sayıda bahçeli ve teraslı daireler!

Sinpaş GYO’nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul’ün İstanbul Atakent’te geliştirdiği EgeYakası’nda, sınırlı sayıdaki bahçeli ve teraslı daireler için erken rezervasyon günleri başladı.

Türk toplumunun hayali bahçeli havuzlu villa!

Türk toplumunun en büyük hayali bahçeli ve havuzlu bir villada oturmak. Ev eşyasında birinci tercih ise hiç tartışmasız televizyon. Aksigorta'nın araştırması, Yöntem Araştırma tarafından yüz yüze anket tekniğiyle yapıldı.

Evvel İstanbul'da balkonlu, bahçeli ve teraslı evler!

Yeni İstanbul’un merkezi Başakşehir’de ‘Evvelce nasılsa, Evvel İstanbul’da fazlasıyla’ sloganıyla geliştirilen EVvel İstanbul, sakinlerine özledikleri mahalle yaşamını sunuyor. Evvel İstanbul'da balkonlu, bahçeli ve teraslı evler...

Üsküdar'da icradan 3 milyon 967 bin TL'ye satılık bahçeli ahşap ev!

İstanbul Anadolu 15. İcra Dairesi 5 bin 137 metrekare alana sahip Üsküdar'da bulunan bahçeli ahşap evi satışa çıkardı. Eve 3 milyon 967 bin TL değer biçildi.

Dekar DK 2015'te daha fazla kişiyi bahçeli ev sahibi yapmayı planlıyor!

Dekar DK Yönetim kurulu Başkanı Salih Kuzu, " 2015 baharında daha fazla sayıda kişiyi bahçeli ev sahibi yapacak projemizin lansmanını yapmayı planlıyoruz " dedi. Hareketliliğin devam edeceğini de ekledi.

Narlife'ta 705 bin TL'ye bahçeli daire!

Uygun peşinatlar ve yarısı teslimde ödeme avantajıyla 705 bin TL ile 967 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunulan bahçeli daireler, 2015 yazını kendi bahçesinde geçirmek ve doğa içinde bir yaşama sahip olmak isteyen sakinlerini bekliyor.

Dekar Asmalı Bahçeler'de ulaşılabilir fiyata bahçeli ev imkanı sunuluyor!

Bahçeli ev hayata geçirme hedefiyle ilerleyen Dekar DK, Bahçeşehir 'deki yeni projesinde satışa başladı. Şirket, Dekar Asmalı Bahçeler 'de 650 bahçeli ev inşa edecek. Her bütçeye uygun bahçeli ev imkanı sunuluyor.

arnavutköyde meyve bahçeli ev Haberi

arnavutköyde meyve bahçeli ev

Arnavutköy Durusu Köyü'nde 24 bin 648 metrekare meyve bahçeli iki katlı ev İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü İstanbul İcra Satış Birimi tarafından açık arttırmayla satılacak.


Toplam değeri 830 bin TL olan evin satışı 4 Ocak 2013 tarihinde saat 10:30'da SGK İstanbul İcra Satış Birimi ihale salonunda gerçekleşecek. İkinci arttırma ise 11 Ocak 2013 tarihibde aynı saatte ve yerde yapılacak. 


Detaylı bilgi için