14 / 05 / 2024

arnavutköyde satılık Bakım

arnavutköyde satılık Bakım

1913 metrekare alana sahip Bakım, Akaryakıt ve LGP Tesis alanı 2 milyon 870 bin TL'ye kapalı teklif usulüyle satılacak...

1957 yılında Beşiktaş, Arnavutköy Mahallesi'ndeki arsa 840 liraya satılık!

1957 yılında İstanbul Defterdarlığı satılık ve kiralık konutları duyurdu. İlanlar arasında yer alan Beşiktaş Arnavutköy Mahallesi'ndeki arsa 840 liraya satılıyormuş. 

Satılık ve kiralık konut fiyatlarının fırlamasında yabancıya satışın payı var mı?

Barınma sorunu gün geçtikçe yayılıyor ve sık sık gündem oluyor. Peki satılık ve kiralık konut krizinde yabancıya satışın payı var mı? İşte detaylar...

Konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Depremler sonrasında konut piyasasında ilk bakışta yaşanan ve sonrası için yaşanması olası değişimi sektör uzmanları değerlendirdi. Peki konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Bu haber herkesi ilgilendiriyor! Yaşlılık bakım sigortası geliyor!

Her geçen gün büyüyen sigorta sektörü yeni bir adım daha atıyor. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin açıklamasına göre, çalışmaları başlatılan yeni proje ile yaşlılıkta bakım sigortası hayata geçecek.

Sinpaş Kızılbük satılık devre mülk fiyatları Ekim 2022! 

Sinpaş Kızılbük satılık devre mülk fiyatları merak ediliyor. Peki Sinpaş Kızılbük satılık devre mülk fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük satılık devre mülk fiyatları Ekim 2022...

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Satılık ve kiralıkta müstakil villalara talep arttı!

Koronavirüs tatil ve yazlık tercihlerini de etkiledi. Metropollerden uzaklaşmak isteyenler kıyılara koşuyor. Bodrum, Çeşme, Kaş, Ayvalık ve ilginçtir. Giresun en çok ilgi gören yerler. Satılık ve kiralıkta talep müstakil villalara yöneldi...

Ucuza mülk sahibi olmak isteyenlere icradan satılık fırsatlar!

Basın İlan Kurumu tarafından icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanları araştırıyor. İşte icradan satılık fırsatlar...

Ömür 34 Oto Emlakçılık Alım Satım Limited Şirketi kuruldu!

Ömür 34 Oto Emlakçılık Alım Satım Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Enes Macit tarafından kuruldu.

Yegane İnşaat İnşaat Malzemeleri Elektrik Matbaacılık Alım Satım Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Yegane İnşaat İnşaat Malzemeleri Elektrik Matbaacılık Alım Satım Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Güngören’de 15 bin TL sermaye bedeli ile  Aytaç Bakacak tarafından kuruldu. 

Bakırköy City satılık daire fiyatları!

Bakırköy City satılık daire fiyatları 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor. Bakırköy City projesi

Satılık konut fiyatları Kasım'da yüzde 11.98 arttı!

REIDIN tarafından hazırlanan, Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi’nde Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 0.89 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 11.98 oranında artış oldu.

Ömür İstanbul Esenler satılık daire!

Toplam 218 konut ve 3 dükkandan meydana gelen Ömür İstanbul projesi İstanbul Esenler'de Turgut Reis Mahallesi'nde yükseliyor. Ömür İstanbul Esenler satılık daire seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

arnavutköyde satılık Bakım Haberi

arnavutköyde satılık Bakım

Arnavutköy'de 1913 metrekare alana sahip Bakım, Akaryakıt ve LGP Tesis alanı Arnavutköy Belediye Başkanlığı tarafından kapalı teklif usulüyle satılacak.


Toplam değeri 2 milyon 870 bin TL olan gayrimenkulun satışı 13 Aralık 2012 tarihinde saat 13:30'da i Arnavutköy Belediyesi Taşoluk Hizmet Binasındaki Encümen Odasında gerçekleşecek.


Detaylı bilgi için