07 / 07 / 2024

arsa almak faydalı bir yatırım mı

arsa almak faydalı bir yatırım mı

RE/MAX Türkiye Pazarlama Direktörü Gökhan Karahan, arsa satın almak isteyenlere tavsiyelerde bulundu. Bir arsa alımı üzerinde düşünülüyorsa Gökhan Karahan bazı noktaları göz önünde bulundurmak gerektiğine değiniyor.

Belediyelerden iki şehirde satılık 7 arsa! İmarlı arsa almak isteyenler dikkat!

Adana ve Sakarya'da yer alan imarlı yedi adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 12 Temmuz ve 18 Temmuz tarihlerinde yapılacak.

Ankara ve bir ilde daha satılık 7 arsa! Arsa almak isteyenler bu tarihi sakın kaçırmayın!

Ankara Sincan ve Edirne İpsala'da yer alan 7 adet arsanın satış ihalesi 13 Haziran 2024 tarihinde yapılacak. İşte o ihale ilanları...

Arsa almak isteyenler dikkat! İşte Ankara'da 90 bin TL'ye bile yatırım yapabileceğiniz yerler!

Toprak Yatırımcısı ve Danışmanı Aksel Melkonyan, Ankara'da 90 bin TL'ye bile arsa alınabilecek bölgeleri paylaştı. İşte Aksel Melkonyan'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Artık ev almak isteyen arabasını, araba almak isteyen de konut, arsa ve tarlasını takas ediyor!

Düşen alım gücü ve yükselen maliyetleri konut ve otomotiv gibi lokomotif sektörlerde piyasanın alternatif takas seçeneklerine yönelmesine neden oldu. Konut ihtiyacı olan lüks aracını, otomobil almak isteyen arsa veya ofisini takas ediyor. İşte ayrıntılar...

Konut yatırımı yapacaklar neden 1+1 almalı. Arsa alanlar ne kadar beklemeli?

Emlak piyasasındaki durgunluk nedeniyle gayrimenkul yatırımcılarının kafası karışık olsa da konut ve arsa yatırım anlamında öne çıkıyor. Peki yatırımlık konut ve arsa almak isteyenler neyi tercih etmeli? İşte merak edilen bu sorunun cevabı…

İki şehirde satılık 6 arsa! Konut imarlı arsa almak isteyenler dikkat!

Trabzon ve Gaziantep'te yer alan arsalar satışa çıkarıldı. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihaleleri 24 Mayıs'ta yapılacak.

Arsa yatırımcıları rotayı Çanakkale'ye çevirdi! Yatırımcılar 4 yılda yüzde 774 kazanç sağlıyor!

Doğal güzellikleri ve kültüre zenginlikleri ile dikkatleri üzerine çeken Çanakkale, arsa yatırımcılarının radarına girdi. Çanakkale'den arsa almak isteyenlerin sayısı gittikçe artıyor. Yatırımcılar 4 yılda yüzde 774, 14 oranında kazanç sağlıyor.

Arsa almak isteyenlere müjde! Ankara ve Adana'da imarlı 13 arsa satılacak!

Ankara ve Adana'da yer alan 13 arsa için satış ihalesi düzenleniyor. İmarlı arsaların satış ihaleleri 21 Mart tarihinde gerçekleştirilecek.

Arsa almak isteyenlere Mart müjdesi! İki ilde tam 15 arsa satılacak!

Trabzon ve Kayseri'de yer alan 15 adet arsa satışa çıkarıldı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 5 Mart ve 6 Mart'ta yapılacak.

Arsa ve tarla almak isteyenler dikkat! Yeni trend herkes ev yerine, tarla yada arsa alıyor...

Konut fiyatlarındaki yaşanan son zamanlardaki yükseliş vatandaşı da arsaya yönlendirdi. Buna göre, vatandaşlar ev yerine tarla veya arsa almak istiyor. Ancak bu süreçte dikkat etmesi gereken bazı detaylar var. İşte deyatlar ve haberin ayrıntıları... 

Antalya’dan arsa almak isteyenlere müjde! O ilçede arsa satılacak!

Antalya ili, Muratpaşa ilçesinde bir adet arsa satılacak. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 14 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

O ilde 42 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa satılıyor! Arsa almak isteyenler dikkat!

Yozgat Konuklar Belediyesi, Yozgat ili, Çayıralan ilçesi, Fatih Mahallesinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Yozgat'taki arsaların fiyatları ne kadar? 

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 44 ilde 622 muhtelif arsayı satıyor! Tarih resmen belli oldu! Arsa almak isteyenler müjde!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 44 ilde 622 muhtelif arsayı, KDV’den muaf olarak satışa çıkardı. Söz konusu arsalar, 21-23 Kasım tarihleri arasında açık arttırmayla satılacak.

arsa almak faydalı bir yatırım mı Haberi

arsa almak faydalı bir yatırım mı

RE/MAX Türkiye Pazarlama Direktörü Gökhan Karahan, arsa satın almak isteyenlere tavsiyelerde bulundu.


Yatırım odağı arsada ise ve bir arsa alımı üzerinde düşünülüyorsa Gökhan Karahan bazı noktaları göz önünde bulundurmak gerektiğine değiniyor.


"Uzun vadede daima kazandırır"


“Uzun vadede arsa yatırımı daima kazandırır. Ancak önemli olan, arsa yatırımınızı kısa vadede kazanca dönüştürmenizdir. Bunu ise gelişmiş olası bölgeleri sıkı takip ederek, imar durumu hakkında sağlam bilgiye sahip olarak başarabilirsiniz. Özellikle son dönemde gayrimenkulün iyi bir yatırım amacı olarak görülmesi ve konut fiyatlarının yükselmesinden şikâyetçiyseniz, siz de yatırım fırsatını arsadan yana değerlendirebilirsiniz. Ancak arsa yatırımı yapmanın, konut almaya benzemediğini belirtmemiz gerekir çünkü konutu gezerek muhtemel sorunları görebilir veya belediye ile tapu ve kadastro müdürlüğünden imarla ilgili pürüzleri soruşturabilirsiniz. Arsa almak ise daha detaylı araştırma gerektirir. Unutulmamalıdır...