28 / 07 / 2024

arsa arazi yatırımları avantajlı mıdır

arsa arazi yatırımları avantajlı mıdır

Yatırım yapmak istiyorsunuz. Son yılların modası olan 1+1 evleri takibe aldınız. Ancak bir yandan da ofislerin kira getirisinin yüksek olması kafanızı karıştırdı. Üstelik arsa yatırımının uzun vadeli yatırım olduğunu biliyorsunuz. Peki ne yapmalı?

Uzmanından arazi yatırımcılarına çok önemli tavsiye: Büyük satın al, böl, parçala ve tekrar sat!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül resmi sosyal medya hesabı üzerinden arazi yatırımları için çok önemli bir paylaşım yaptı. İşte Arif Güdül'ün o paylaşımı...

Arsa ve arazi yatırımı için iyi bir lokasyon belirlemenin 3 önemli faktörü!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda arsa ve arazi yatırımı için iyi bir lokasyon belirlemenin 3 önemli faktörünü açıkladı. 

Arsa ve arazi yatırımı yapacakların kaçınması gereken 10 büyük hata!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda arsa ve arazi yatırımı yaparken yatırımcıların kaçınması gereken 10 büyük hata...

Hisseli arazi yatırımı yapanlar için flaş uyarı: 5 metre eksik alın ama müstakil yatırımlar yapın!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden hisseli arazi yatırımı yapanlar için flaş bir uyarı yaparak, "5 metre eksik alın ama müstakil yatırımlar yapın" dedi.

Arsa ve arazi yatırımında lokasyon seçimi yaparken dikkat edilmesi gerekenler!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden arsa ve arazi yatırımında lokasyon seçimi yaparken dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı.

Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Toprak manipülasyonu nasıl yapılır?

Konut fiyatlarının fahiş rakamlara ulaşması ve kredi faizlerinin yükselmesi ile vatandaş konut yatırımından uzaklaşarak arsa yatırımına yöneldi. Peki arsa ve arazi yatırımı yaparken neye dikkat edilmeli? Toprak manipülasyonu nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

Arazi yatırımında popüler iller ve bölgeleri hangileri? Alırken ve beklerken nelere dikkat edilmeli?

Toprak yatırımına talep artarken, arsa, arazi, tarla alım satımları rekor sayıya ulaştı. Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Murat Gültekin, arazi yatırımında çok kazandıran yerleri ve yatırım yaparken ve yaptıktan sonra nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlattı.

Arsa yatırımları neden önemli?

Dünya gazetesi yazarı Prof. Dr. Ali Hepşen bugünkü yazısında arsa yatırımlarının önemini yazdı. İşte o yazı...

Arazi yatırımı yaparken bunlara dikkat! Uzmanından altın niteliğinde tavsiyeler geldi!

Yükselen konut fiyatları nedeniyle yatırımcılar arsa ve arazi yatırımlarına yönelirken, pek çok kişi de arazi yatırımı yaparken nelere dikkat etmesi gerektiği ile ilgili araştırmalar yapıyor. İşte arazi yatırımı yaparken dikkat edilmesi gerekenler...

Arazi yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Ünlü gayrimenkul Uzmanı Çanakkale’deki fırsat bölgeleri açıkladı!

Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyen pek çok kişi hangi bölgeye yatırım yapması gerektiğini araştırırken, ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin de  Çanakkale’deki fırsat bölgeleri paylaştı. İşte Gültekin'in o paylaşımı...

Büyükşehirlerde yüksek kira yerine bu ilde 1+0 ev yatırımı daha mantıklı! 30 bin TL'ye bile arazi alabilirsiniz!

Son zamanlarda arsa ve arazi yatırımlarına olan talep artarken, toprak yatırımcısı Aksel, peş peşe arazi yatırımında mantıklı yerleri açıklıyor. İşte 30 bin TL'ye bile arazi alınabilen o il...

Arsa ve arazi yatırımının püf noktası ne? Kâr etmek için ne yapılmalı?

Talepbul Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, arsa ve arazi yatırımının püf noktalarını tek tek sıraladı. Güdül, toprak alımının doğru analizlerle desteklendiğinde, sürdürülebilir ve karlı bir yatırım aracı olabileceğini belirtti.

Say Arazi Geliştirme Yapı Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Say Arazi Geliştirme Yapı Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aytaç Ülkebaş ve Savaş Zafer Soydan ortaklığında kuruldu.

arsa arazi yatırımları avantajlı mıdır Haberi

arsa arazi yatırımları avantajlı mıdır

Yatırım için doğru zamanı bekleyenler proje seçmekte zorlanıyor. Yatırım yapmak istiyorsunuz. Son yılların modası olan 1+1 evleri takibe aldınız. Ancak bir yandan da ofislerin kira getirisinin yüksek olması kafanızı karıştırdı. Üstelik arsa yatırımının uzun vadedeki en kârlı yatırım olduğunu biliyorsunuz. Peki ne yapmalı?


1+1 EV


1+1 ev tipine yatırım yaparken metrekare fiyatına dikkat edin!


Türkiye’nin genç bir nüfusu var. Dolayısıyla da öğrenci, yeni evli, boşanmış kişilerin nüfusu kayda değer. Bu sebeple de yeni inşaat projelerinde en çok uygulanan ev tipi 1+1.


Ancak son yıllarda o kadar çok üretilmeye başlandı ki artık bu en küçük ev tiplerinin metrekare fiyatları 3+1’lere göre 2 kat. O yüzden de yatırım maliyeti yüksek ve ikinci el fiyatları artık düşük.


Çünkü alternatifi çok. O yüzden 1+1 yatırımı yapacaksanız önce aynı...