04 / 05 / 2024

Arsa avcısı operasyonu

Arsa avcısı operasyonu

Ankara'da 14 şehirde arazilerini satmak vaadiyle birçok kişiyi dolandırdıkları iddia edilen 19 kişi hakkında tutuklama kararı alındı.

Milyonluk arsa vurgununda yeni gelişme!

'Arsa avcısı' operasyonunda gözaltına alınan 106 kişinin sorgusu devam ediyor. 160 kişiyi 300 milyon lira dolandırdıkları tespit edilen vurgunla ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı...

Sinpaş GYO, Küçükçekmece Halkalı'daki arsa satışı sözleşmesini fesh etti!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Mahallesi, 801 ada, 30 parsel için yapılan "Finansal Kiralama Maksadıyla Satın Alınan Gayrimenkul Sözleşmesi"nin karşılıklı mutabık kalınarak feshedilmesine karar verdi. İşte ayrıntılar...

Deniz GYO Muğla Ortaca'dan 23 milyon TL'ye arsa aldı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla Ortaca'dan 23 milyon TL'ye arsa aldı. Söz konusu arsanın yüz ölçümü 2 bin 761,23 metrekare.

Hem emekli hem milletvekili olanlar 230 bin TL maaş alacak! Vatandaşlar 'Yetmez' dedi!

281,7 bin takipçili Balina Avcısı isimli kullanıcı, X sosyal medya hesabından hem emekli hem milletvekili olan vekillerin 230 bin TL maaş alacağını söyledi. Peki vatandaşlar bu rakam için neler söyledi? İşte o paylaşıma gelen yorumlar...

Milli Emlak Kayseri'de KDV'den muaf 5 arsa satıyor!

Özvatan Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği Kayseri'de 5 arsa satacak. Söz konusu arsalar KDV'den muaf.

İl Özel İdare başkentte yurt ve arsa satacak!

Çorum İl Özel İdaresi başkent Ankara'da yurt ve arsa satacak. Söz konusu ihale 15 Kasım tarihinde yapılacak.

Yeni konut modeli nasıl olacak?

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği'nin (GYODER) gerçekleştirdiği proje kapsamında kamuya ait arazilerin kullanıma açılmasıyla arsa ücretleri sıfırlanacak, konut kiraları ise hane gelirinin yüzde otuzunu geçemeyecek. İşte haberin ayrıntıları...

Konya Büyükşehir tam 24 taksitle imarlı ve KDV'den muaf arsa satacak! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı sanayi tesis alanı imarlı arsa satacak. Söz konusu arsa için 24 taksit imkanı sağlanıyor.

Konya Karatay'da 24 taksitle imarlı iki arsa satılacak! KDV'den muaf arsa fırsatını kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, 24 ay taksitle iki arsa satacak. Söz konusu arsalar sanayi tesis alanı ve mesken sahası imarlı.

Next Level İstanbul'da yüklenici payı 3.6 milyar TL oldu! 

Pasifik GYO, Next Level İstanbul projesinde Arsa Satışı Karşılığı Şirket Yüklenici Payı Toplam Gelirinin, 3 milyar 623 milyon 870 bin 437 liraya yükseldiğini açıkladı. 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ticaret imarlı üç arsa satacak!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, ticaret alanı imarlı üç arsa satacak. Söz konusu satış ihalesi 12 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Tefal FV9848 Ultimate Pure Kireç Avcısı Buharlı Ütü ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 31 Mart 2023 fiyat listesi

Tefal FV9848 Ultimate Pure Kireç Avcısı Buharlı Ütü, kaygan tabanı, kireç sistemi ve  şok buhar gücü ile ütüleme işlemini gerçekleştiriyor.

Tefal Kireç Avcısı Buharlı Ütü ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte Tefal 14 Mart 2023 fiyat listesi

Ütüsünün performansından memnun olmayanlar ve ya ütümün ömrü çok kısa sürdü diyenler sizler için Tefal kireç avcısı buharlı ütüyü araştırdık. İşte ürünün özellikleri ve fiyatı..

Tefal kireç avcısı buharlı ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Üstün performans sunan Tefal buharlı ütü hızlı ısınma teknolojisi ile kıyafetleri kırışıklıkları  en kısa sürede yok eder.Tefal Ultimate Kireç Avcısı buharlı ütü fiyatları ne kadar,özellikleri neler? 

Arsa avcısı operasyonu Haberi

Arsa avcısı operasyonu

Ankara Emniyet Müdürlüğü 14 şehirde birçok vatandaşı arazilerini satmak vaadiyle dolandıran örgüte operasyon düzenledi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; 'Arsa avcısı' verilen operasyonda 106 kişi gözaltına aldındı. 

Gözaltına alınan 53 kişi sağlık kontrolleri sonrasında adliyeye getirirlen diğer şüpheliler ise serbest bırakıldı. Soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcsına ifade veren 53 sanık nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Hakimlik tarafından sorgulanan şüphelilerden 19'u "dolandırıcılık", "resmi belgede sahtecilik" ile "rüşvet almak ve vermek" suçlarından tutuklandı. 34 şüpheli hakkında ise adli kontrol ile serbest bırakılmasına karar verildi. 

Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri 20 Nisan tarihinde kamu arazilerinin satışı vaadiyle nitelikli dolandırıcılık yaptıkları belirlenen suç örgütüne yönelik 14 şehirde operasyon düzenlemiş 106 şüpheliyi gözaltına almıştı. Ayrıca operasyon sonucunda 8 otomobil, 30 milyon TL ve 40 gayrimenkule ele...