30 / 04 / 2024

arsa fiyatları düştümü

arsa fiyatları düştümü

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç, daire fiyatları ve arazi fiyatlarındaki düşüşe rağmen, arsa fiyatlarında düşüş yaşanmadığını söyledi.

Mustafa Baygan: Arsa fiyatları haftalık veya günlük değişiyor!

Paradan para kazanmanın zorlaştığı son yıllarda işadamının yeni kazanç kapısı gayrimenkul oldu. Bazı bölgelerde arsaların fiyatı al-sat nedeniyle günlük ve haftalık olarak değişmeye başladı.

Raporlar fiyatlar düştü diyor ama vatandaş hala otomobil alamıyor

Otomobil piyasasında yaşanan durgunluk fiyatlara da düşüş olarak yansıdı. BETAM’ın raporuna göre satılık otomobil reel fiyatı geçen yılın ocak ayına göre yüzde 8.5 düştü. Araçların ilanda kalma süresi de uzadı ama vatandaş bu fiyatlardan da otomobil alamıyor.

Ankara’da konut fiyatları yüzde 20 düştü! Konut piyasasında balon patladı mı?

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam 2024 yılının ilk döneminde konut fiyatlarının nasıl seyrettiğini değerlendirdi. Akçam, “Konut fiyatlarında yüzde 20 oranındaki suni düşüş stabil bir seviyede devam ediyor” dedi.

Altında Fed rüzgarı! Altın fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü? 1 Şubat 2024 altın fiyatları

Dün açıklanan Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı sonrası gözler altın fiyatlarına çevrildi. Fed faiz kararı öncesi altın düşerken bugün altın fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 1 Şubat 2024 altın fiyatları.

İnşaat demir fiyatları düştü! İşte İstanbul, İzmir, Payas ve Kabük inşaat demiri güncel fiyatları

İnşaat sektöründe en büyük gider olarak kabul edilen demir fiyatları düşmeye başladı. 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük inşaat demir fiyatları kaç lira? 2024 inşaat demiri fiyatları...

ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak altın fiyatları

ABD'de piyasaların merakla beklediği enflasyon oranı dün açıklandı. Açıklanan oran sonrası altın fiyatlarında hareketlenmeler başladı. Peki ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak 2024 altın fiyatları.

Betonun metreküpü hangi şehirde, KDV dahil kaç TL? 

Geçtiğimiz aylarda, Ticaret Bakanı Bolat, çimento ve hazır beton sektöründe fahiş fiyat artışlarını gördüklerini belirterek, önlem alınacağını açıklamıştı. Peki beton fiyatları düştü mü? Betonun metreküpü hangi şehirde, KDV dahil kaç TL? 

10 Aralık Pazar dolar/TL ne kadar oldu? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 

Cuma günü dolar/TL kuru 29 TL ile rekor kırdı. Milyonlarca yatırımcı hafta sonunu ikinci gününde de dolar kurunu yakından takip ediyor. Peki 10 Aralık Pazar dolar ne kadar oldu? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 

Çeyrek altın bugün kaç TL? Altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 19 Kasım Pazar altın fiyatları

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcıların en çok tercih ettiği altın çeyrek altın ise en çok merak edilen altınlar arasında geliyor. Peki bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 19 Kasım Pazar altın fiyatları.

O ilde kiralık konut fiyatları düştü! Ev sahipleri fiyatları düşürerek kiraya vermek istiyor!

Konya’da kiralık konut fiyatları düşüyor. Boş duran kiralık dairelerine kış sezonunda aidat ve yakıt masrafları ödemek istemeyen konut sahipleri, fiyatlarda indirim yaparak bir an önce kiraya vermek istiyor.

Gremse altın ne kadar? Altın fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü? 13 Kasım Pazartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı 1935 dolardan işlem görürken vatandaşlar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki Gremse altın ne kadar? Altın bugün yükseldi mi, düştü mü? 13 Kasım Pazartesi canlı altın fiyatları.

Emlakçılar Odası Başkanı resmen açıkladı! O ilde kira fiyatları düştü!

Son dönemlerin en yüksek kiralık ev fiyatlarının olduğu illerden Trabzon’da kiracıları sevindiren bir gelişme yaşandı. Trabzon’da kiralık ev fiyatlarının düştüğü açıklandı.

Şeker ve yağda büyük indirim! Fiyatlar düştü! Yetişen alır

Bu markette, ayçiçek yağı ve toz şeker için büyük bir indirim fırsatı sunuluyor. Bu avantajlı indirimden yararlanmak isteyenler için detaylar burada! Acele edin ve indirimlerin tadını çıkarın. İşte tüm indirim ayrıntıları...

Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru

Piyasaların merakla beklediği Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı bugün açıklanacak. Peki Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru.

arsa fiyatları düştümü Haberi

arsa fiyatları düştümü

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç, bunu yeni imar alanlarının tam olarak faaliyete geçmemesine bağlarken, "İbrahimli 2 imara açıldı, uygulaması da yapıldı ancak ruhsat işlemleri başlamadı. Yamaçtepe imara açıldı ancak imar uygulaması yapılmadı. Yeni stadyumun bir an önce altyapı ve yolunun açılarak inşaatların başlaması içinde gereğinin yapılmasını bekliyoruz. Buralar açıldıktan sonra yeni yerleşim yerlerinin dolması beklenmeden alternatif yerlerin açılması gerekir" dedi.


DAİRE FİYATLARI DÜŞTÜ 

Daire fiyatlarında düşüş yaşandığını, ancak bundan sonra çok düşüş beklemediklerini, çünkü maliyetini kurtarmayacağını belirten Melih Meriç, "Karataş'ta 3+1 dairenin fiyatı 250 liradan, 190-200'e hatta 180'e düşen yerler var. Beylerbeyi'nde 260-270 Bin lira olan 3+1 dairenin fiyatı 200 Bin liraya kadar düştü. İbrahimli'de 3+11er 400-500 Bin liradan, 370-380 bin liraya kadar düştü. Bu fiyatlar kaliteli inşaat yapanların zararına....