18 / 05 / 2024

arsa satışları nasıl olmalı

arsa satışları nasıl olmalı

Arsanızı kolayca satabilmeniz için öncelikle bölgesinde uzman bir emlak ofisinle anlaşmanız gerekir. Emlak komisyonculuğu bölgesel yapılan bir iş olduğundan, başka bir şehirdeki veya uzak bir ilçedeki emlak ofisinin arsanızı satma şansı çok zayıf.

Bodrum'a Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarından büyük ilgi! Gayrimenkul satışları yüzde 15 arttı! 

Bodrum'da gayrimenkul satışları son yıllarda sürekli olarak artıyor. 2023 yılında bölgede gerçekleşen konut ve arsa satışları, bir önceki yıla göre yüzde 15 artış gösterdi. Bodrum özellikle Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarının ilgi odağı haline geldi.

Milli Emlak arsa satışları açıklandı: İki ilde 4 arsa ile 3 arazi satılacak! 

Trabzon Araklı ve Afyonkarahisar Evciler'de yer alan 3 arsa ile 4 arazi satılıyor. Milli Emlak arsa satışları açıklandı. İşte tüm detaylar...

Yabancılar konutlarını satıyor, Avrupalı Türkler arsa alıyor! Arsa satışları resmen rekor kırdı!

Yabancılar yatırım yaptığı konutları satarken, Avrupalı Türkler arsa almaya başladı ve arsa satışları rekor kırdı. İşte konut sektöründeki son durum...

Arsa ve arazi satışlarında ibre tersine döndü! O bölgede satışlar rekor kırdı!

Konut satışlarının azaldığı şu günlerde arsa ve arazi satışlarında ibreler tersine döndü. Özellikle Marmara bölgesinde arsa satışları rekor kırdı. 

O ilde Belediyeler arsa satışlarını hızlandırdı! En ucuzu 125 bin Türk Lirası!

Elazığ'da, Belediyeler arsa satışlarına hız verdi. Aralık ayı içinde 13 arsasını ihaleyle satışa sunan Elazığ Belediyesi'nden sonra Yurtbaşı Belediyesi de arsa satışı yapacağını açıkladı. İşte o arsaların fiyatları...

ABD'de bekleyen konut satışları Eylül'de yüzde 1,1 arttı!

​​​​​​​National Association of Realtors (NAR) tarafından açıklanan rakamlara göre, ABD'de bekleyen konut satışları endeksi, Eylül ayında azalış beklentilerinin aksine yüzde 1,1 artış gösterdi.

Bakan maaşları nasıl hesaplanır 2023? Bakanlar ne kadar maaş alıyor? O rakamlar tek tek hesaplandı!

Yeni bakanların atanmasıyla, bakanların ne kadar maaş alacağı araştırılıyor. Peki bakan maaşları nasıl hesaplanır 2023? Bakanlar ne kadar maaş alıyor? Bakan maaşları kesinleşti mi? 

Trakya’da arsa satışları patladı, fiyatlar dörde katlandı! Kırklareli köylerinde bile arsaların metrekaresi bin 500 TL!

Olası Marmara depremi korkusuyla güvenli bina ve zemin arayışına giren İstanbullular Trakya’ya göç ediyor. Bölgeye artan talep ile birlikte arsa satışları da dörde katlandı. Kırklareli’nin köylerinde bile arsaların metrekare fiyatları bin 500 liraya dayandı.

TOKİ arsa kura çekimlerinde son dakika! TOKİ arsa kura sonuçları nasıl sorgulanır?

Pek çok kişi TOKİ arsa kura çekimi sonuçlarını merak ediyor ve araştırıyor. Peki TOKİ arsa kura sonuçları nasıl sorgulanır?

2023 TOKİ Mersin müstakil arsa sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

2023 TOKİ Mersin İlk Evim Arsa kura çekilişi tüm hızıyla devam ederken, TOKİ Mersin ilinde Anamur, Aydıncık, Çamlıyayla, Erdemli, Gülnar, Mut, Silifke Tarsus ilçelerinde müstakil arsa kurasını 13 Nisan Perşembe günü çekildi. Peki, TOKİ Mersin müstakil arsa kura sonuçları nasıl öğrenilir? İşte merak

TOKİ İstanbul arsa kuraları peş peşe çekiliyor! TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? Hemen bakın!

TOKİ İstanbul arsa kuraları peş peşe çekiliyor! Peki TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın!

TOKİ İstanbul 2023 arsa kuralarında son dakika! Kura sonuçları tek tek açıklandı! TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir?

Pek çok kişinin gündeminde yer alan TOKİ İstanbul arsa 2023 sonuçları tek tek açıklandı! Peki TOKİ arsa 2023 kura sonucu nasıl ve nereden öğrenilir?

TOKİ İstanbul arsa kuralarında son dakika! Kura sonuçları peş peşe açıklandı! TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir?

Pek çok kişi tarafından merakla beklenen TOKİ İstanbul arsa kura sonuçları peş peşe açıklandı. Peki TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? TOKİ arsa kura sonucu nereden sorgulanır?

arsa satışları nasıl olmalı Haberi

arsa satışları nasıl olmalı

Arsanızı kolayca satabilmeniz için öncelikle bölgesinde uzman bir emlak ofisinle anlaşmanız gerekir. Emlak komisyonculuğu bölgesel yapılan bir iş olduğundan, başka bir şehirdeki veya uzak bir ilçedeki emlak ofisinin arsanızı satma şansı çok zayıf. Bölgesel uzmanlıkta yeterli değil tabi ki.


Arsa, arazi konusunda uzmanlaşmış bir emlak ofisi olması gerekiyor. Çünkü daire ve arazi piyasası apayrı iki pazardır. Daire konusunda uzman bir emlak komisyoncusu binlerce daire satmış olduğu halde bir tane bile arsa satamadığını biliyoruz. Tam terside olabiliyor.Bu yüzden hem bölgesinde hem de konusunda uzman bir emlak müşaviri ile çalışırsanız, arsanızı kısa süre ve doğru fiyata satabilirsiniz. 


İkinci önemli konu ise arsanızın zeminin temiz olmasıdır. Arsayı olduğundan küçük gösterebilecek otlar, dikenler temizlenmelidir. Üzerinde ağaçlar varsa budanmalıdır. Kadastroya müracaat edilerek arsanın sınırları tespit ettirilmeli,...