29 / 07 / 2024

arsa yatırımı yapılır mı

arsa yatırımı yapılır mı

Emlak fiyatlarının çoğunun piyasa değerinin altında satıldığını belirten gayrimenkul danışmanı Tuğçe Tanay, yükselen dövize rağmen arsa, arazi yatırımının her zaman değerli olduğunu vurguladı.

Arsa yatırımı yaparken neye dikkat edilmeli? Kimler, nereden, nasıl arsa alıyor? İşte arsa yatımında öne çıkan trendler

Emlakjet, 2024 yılı Haziran ayı emlak verilerini bir raporuna göre  2023 yılında başlayan arsa talebi, gayrimenkul alımında yaşanan zorluklar ve ekonomik koşullar nedeniyle hızla artmaya devam ediyor. Peki arsa yatırımı yaparken neye dikkat edilmeli? Kimler, nereden, nasıl arsa alıyor? 

Konut alamayanlar arsaya yöneldi! Arsa yatırımı yaparken nelere dikkat edilmeli?

Son dönemde konut alamayan yatırımcılar arsaya yöneldi. Arsa yatırımları giderek artarken, yatırımcıların arsa alırken dikkat etmesi gereken kriterler ortaya çıktı. 

20'li yaşlarda nasıl yatırım yapılmalı? Yatırımcıdan açıklama: Hisselerden kar realizasyonu yapıp arsa yatırımı yapardım

Gençler ve yeni yatırım yapacaklar, kazançlı yatırım yapmak için hangi yatırım araçlarına yönelmenin mantıklı olduğunu araştırıyor. 107,9 bin takipçili yatırımcı Traveler Nejo isimli kullanıcı, "20 li yaşlara dönsem bu aklım ile yatırımda izleyeceğim yol nasıl olurdu?" dedi ve açıkladı. İşte ayrıntı

Uzmanından arsa yatırımcılarına uyarı: Tapunuzu aynı gün almadan ödeme yapmayın!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda arsa yatırımcılarını uyararak, "Tapunuzu aynı gün almadan ödeme yapmayın" dedi.

İzmir'de arsa fiyatları tırmanışa geçti! Yatırımcılar rotayı o ile çevirdi! Arsalar kapış kapış satılıyor!

İzmir'deki arsa fiyatları yükselmeye devam ederken yatırımcılar İzmir'e en yakın illerden olan Manisa'ya yöneldi. Manisa, arsa yatırımcıların yeni yatırım merkezi haline geldi.

Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Toprak manipülasyonu nasıl yapılır?

Konut fiyatlarının fahiş rakamlara ulaşması ve kredi faizlerinin yükselmesi ile vatandaş konut yatırımından uzaklaşarak arsa yatırımına yöneldi. Peki arsa ve arazi yatırımı yaparken neye dikkat edilmeli? Toprak manipülasyonu nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

İstanbul'da arsa stokları tükenince yatırımcılar rotayı o ile çevirdi! Arsa yatırımında büyük patlama!

Konut alamayan yatırımcılar yatırımlarını arsaya yapmaya başladı. Özellikle İstanbul'da arsa yatırımı tavan yaparken, yatırımcılar artık alacak arsa bulamıyor. 

Bu fiyatlardan konut yatırımı yapılır mı?

Konut fiyatlarındaki artış hızı yavaşlasa da yükselmeye devam ediyor. Artan fiyatlar ve yüksek kredi faizleri nedeniyle birçok yatırımcı konuttan uzaklaşırken bazıları da kafalarındaki sorulara yanıt arıyor. Peki bu fiyatlardan konut yatırımı yapılır mı? İşte cevabı…

Arsa yatırımın yıldızı giderek daha da parlıyor!

Ülkemizde son zamanların parlayan yıldızları arasında yer alan arsa yatırımları, yatırımcılar için de yükselen bir değer haline geldi.

Emlak Konut’un yeni kampanyası mı, arsa yatırımı mı?

Konut fiyatlarının artmasıyla birlikte arsa ve arazi yatırımına ilgi arttı. Emlak Konut GYO dün başlattığı kampanya ile avantajlı satışlara başladı. Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Murat Gültekin, vatandaşa yatırımını hangisine yapacağını sordu.

Konut yatırımı yapacaklar neden 1+1 almalı. Arsa alanlar ne kadar beklemeli?

Emlak piyasasındaki durgunluk nedeniyle gayrimenkul yatırımcılarının kafası karışık olsa da konut ve arsa yatırım anlamında öne çıkıyor. Peki yatırımlık konut ve arsa almak isteyenler neyi tercih etmeli? İşte merak edilen bu sorunun cevabı…

Arsa yatırımları neden önemli?

Dünya gazetesi yazarı Prof. Dr. Ali Hepşen bugünkü yazısında arsa yatırımlarının önemini yazdı. İşte o yazı...

Kıbrıs'a yatırım yapmak isteyenler dikkat! 3 milyon 900 bin liradan başlayan arsa fırsatı!

Yerli ve yabancı yatırımcılar Kıbrıs'a yönelmeye başladı. Özellikle Güney Kıbrıs yatırımcıların en çok tercih ettiği bölge haline geldi. Kıbrıs'ta şimdi de 3 milyon 900 bin liradan başlayan fiyatlarla arsa yatırımı fırsatı sunuluyor.

arsa yatırımı yapılır mı Haberi

arsa yatırımı yapılır mı

Gayrimenkul danışmanı Tuğçe Tanay, emlak sektöründe en çok sorulan sorularla ve sektörün geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

Kıbrıs Postası'ndan Vatan Mehmet'in haberine göre; Tanay, “Emlak fiyatlarının çoğu piyasa değerinin altında satılıyor. Parası olan emlağa mı yatırsın, evi olan satmasın mı? gibi sorular sık geliyor. Bu tamamen ihtiyaçla ilgili" dedi. 

"Bugünün 100 bini yarının 100 bininden daha değerlidir" diyen Tanay, "Arsa, arazi yatırımı her zaman değerlidir. Dolar kuru yükselse de gayrimenkul de bir tık aşağı indiği için ileride değer kazanabilir” diye...