30 / 04 / 2024

arsa yatırımı yapılır mı

arsa yatırımı yapılır mı

Emlak fiyatlarının çoğunun piyasa değerinin altında satıldığını belirten gayrimenkul danışmanı Tuğçe Tanay, yükselen dövize rağmen arsa, arazi yatırımının her zaman değerli olduğunu vurguladı.

Yatırımcılar dikkat! Borsa mı, arsa mı?

Arsa yatırımlarının yıldızı parlarken pek çok kişi de borsaya mı yoksa arsaya mı yatırım yapması gerektiğini merak ediyor. Peki borsa mı, arsa mı? 

Günde 1 paket sigara parasına nasıl yatırım yapılır?

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takipçilerine sigarayı bırakarak, yatırımcı olmalarını tavsiye etti. Gültekin nasıl yatırım yapacaklarını da süre vererek açıkladı.

Yatırımcılar konut yatırımından uzaklaştı! Arsa yatırımı bir çıkış yolu olarak görülüyor...

Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık şirketi Türkiye genelinde 2023 yılına ilişkin konut ve arsa satışına yönelik bir araştırma yaptı. Araştırmalarına göre 2023 yılının en gözde yatırım aracı arsa oldu.

Artık konut alamayan arsa ve tiny house alıyor: İşte arsa yatırımında öne çıkan yerler! 

Depremler, enflasyon, doğal yaşam gibi nedenlerle vatandaşlar son zamanlarda yatırımlarını arsalara yöneltti. Arsalarında Tiny House yani tekerlekli evler kurmak isteyen vatandaşlar en çok Trakya bölgesi ile ilgileniyor. Sabit Tiny House'lar için de yapı ruhsatı almak gerekiyor.

Vatandaşlar arsa yatırımı yapıyor mu? Bu fiyatlardan alınmaz diyen de oldu, iyi kazandırdı diyen de!

Konut, dolar, altın, faiz, hisse yatırımlarının yanı sıra arsa yatırımı da sık sık gündeme geliyor. Peki vatandaşlar arsa yatırımı yapıyor mu? İşte sosyal medya platformu X'te "Arsa yatırımı yapıyor musunuz?" sorusuna verilen o yanıtlar...

Arsa yatırımında en iyi getiri sağlayacak 10 şehir!

Arsa yatırımına ilgi hız kesmeden devam ederken, Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin de arsa yatırımında en iyi getiri sağlayacak 10 şehri açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

2024'ün yıldızı belli oldu! Yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı arsa olacak!

Arsa yatırımının 2024 yılında konut ve dövizden daha çok kazandıracağı belirtildi. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, bu sene en çok arsanın konuşulacağına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Arsa yatırımının en can alıcı noktasını Ekonomist Mert Başaran açıkladı!

Ekonomist Mert Başaran resmi sosyal medya hesabı üzerinden arsa yatırımı yaparken dikkat edilmesi gerekenleri paylaştı. İşte o paylaşım...

Arsa yatırımı 2023 yılının yıldızı oldu! Bu sene yatırımcılar en çok arsa aldı!

Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Orhan Demiral, 2023 yılında yatırımcıların en çok arsaya yatırım yaptıklarını açıkladı.

2023'ün yıldızı arsa yatırımı oldu!

Son dönemlerde arsa yatırımına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Orhan Demiral arsa yatırımlarının 2023 yılının yıldızı olduğunu söyledi.

Beyaz yakalılar 2020 itibarıyla arsa yatırımcısı olmaya başladı!

Türkiye'de yılda 750 milyon dolar değerinde ve minimum 5 milyon metrekare büyüklüğünde arazi satışı yapmak istediklerini söyleyen arsaVev Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öztürk, 2020 yılı itibarıyla beyaz yakalıların arsa yatırımcısı olduğunu söyledi.

Arsa alacaklara son dakika uyarısı: Doğru yatırım için bunları gözden kaçırmayın! 

Arsa yatırımları ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Peki arsa alırken nelere dikkat edilmeli? İşte ayrıntılar...

EKMAS Yapı ve ArsaVev'den devrim niteliğinde işbirliği! Arsa yatırımcıları kat karşılığı ile ev sahibi oluyor!

EKMAS Group şirketlerinden EKMAS Yapı, imarlı ve projelendirilmiş arsalar sunan arsaVev ile iş birliği yaparak devrim niteliğinde bir modele imza attı. Arsa yatırımcıları kat karşılığı ile ev sahibi oluyor...

arsa yatırımı yapılır mı Haberi

arsa yatırımı yapılır mı

Gayrimenkul danışmanı Tuğçe Tanay, emlak sektöründe en çok sorulan sorularla ve sektörün geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

Kıbrıs Postası'ndan Vatan Mehmet'in haberine göre; Tanay, “Emlak fiyatlarının çoğu piyasa değerinin altında satılıyor. Parası olan emlağa mı yatırsın, evi olan satmasın mı? gibi sorular sık geliyor. Bu tamamen ihtiyaçla ilgili" dedi. 

"Bugünün 100 bini yarının 100 bininden daha değerlidir" diyen Tanay, "Arsa, arazi yatırımı her zaman değerlidir. Dolar kuru yükselse de gayrimenkul de bir tık aşağı indiği için ileride değer kazanabilir” diye...