05 / 05 / 2024

Arsal Arısal

Arsal Arısal

Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi Mimar Sinan’ı anacak. Mimarlar Odası Taş Bina’da Oda Başkanı Arsal Arısal’ın basın açıklamasıyla başlayacak programda, Ali Saim Ülgen’in el çizimleri ile Mimar Sinan eserleri sergilenecek.

BİM'de İçim tereyağı 195 TL'ye, tam yağlı TekSüt kaşar peyniri 189 TL'ye düştü! BİM 14 Kasım 2023 aktüel kataloğu...

BİM'in 14 Kasın Salı 2023 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda BİM'de İçim tereyağı 195 TL'ye, tam yağlı Tek Süt kaşar peyniri 189 TL'ye düştü. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu...

BİM'de 8 kg Alo toz deterjan 169 TL'ye, 1 kg kaşar peyniri 155 TL'ye, 700 gr domates salçası 29,75 TL'ye düştü

BİM, 11 Temmuz Salı indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Çamaşır deterjanından bulaşık deterjanına, kaşar peynirden salçaya kadar birçok ürün indirimli olarak BİM raflarından olacak. İşte BİM 11 Temmuz Salı indirimli aktüel ürünler kataloğu...

ŞOK’ta gıda ürünlerinde büyük indirim başladı! Pilavlık bulgur 14 TL, pirinç 30 TL, domates salçası 29,50 TL...

Özellikle gıda ürünlerine yönelik indirim kampanyası başlatan ŞOK, yeni haftanın indirimli ürünler kataloğunu müşterilerine özel paylaştı. Buna göre, 7 Haziran Çarşamba gününe özel, ŞOK'ta pilavlık bulgur 14 TL’ye, pirinç 30 TL’ye, domates salçası 29,50 TL’ye düştü. İşte 7 Haziran ŞOK fiyat listesi.

Canlı altın fiyatları: 6 Haziran 2023 Kapalıçarşı'da gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar?

Altın fiyatlarındaki güncel rakamlar merak ediliyor. 6 Haziran Salı günü altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün ne kadar? Kapalıçarşı'da gram altın, çeyrek altın kaç lira? 6 Haziran 2023 altın fiyatları.

Tarım Kredi’de tam yağlı beyaz peynir 79,90, tam yağlı kaşar peyniri 99,90 TL! 16 Şubat  2023 Fiyat Listesi

Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde bu haftanın ürünleri arasında beyaz peynir, kaşar, çay, şeker, yoğurt, salça gibi her evde bulunması gereken temel pek çok ürün grubu yer alıyor. Tam yağlı beyaz peynirin 900 gramının 79,90 liradan satıldığı Tarım Kredi’de bu hafta başka hangi ürünler var? Tarım

İzmit'te kişiye özel imar planı değişikliğine izin yok!

Merakla beklenen İzmit Belediye Meclis Toplantısında imar planları masaya yatırıldı. Gerçekleştirilen toplantıda CHP’li Meclis Üyesi Arsal Arısal imar planı ile ilgili iddialara yanıt verdi.

Att Yapısal Ahşap Anonim Şirketi kuruldu!

Att Yapısal Ahşap Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Güneş Sungur tarafından kuruldu.

Cheblı Group Arıtma Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cheblı Group Arıtma Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Faısal Cheblı ve Mudar Alshblı ortaklığında kuruldu.

Mersin Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi'nin temeli atılıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılacak olan Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi’nin temeli 27 Eylül 2016 Salı günü atılıyor.

Giresun Başar Otel icradan 6 milyon TL'ye satışta!

Giresun 1. İcra Dairesi, Giresun İli, Merkez İlçesi'nde bulunan Başar Otel'i satışa çıkardı. İhalesi 27 Ekim Salı günü yapılacak gayrimenkulün bedeli 6 milyon TL olarak belirlendi.

Turgutreis Atıksu Arıtma Tesisi'nin ÇED toplantısı 12 Temmuz'da!

Muğla İli, Bodrum İlçesi, Turgutreis Mahallesi tarafında yapılacak olan Turgutreis Atıksu Arıtma Tesisi Projesi'nin ÇED toplantısı 12 Temmuz Salı günü yapılacak.

Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi Başkanı Kamuran Öztekin oldu!

Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi’nin 8. olağan genel kurulu önceki gün başladı, bugün ise üyeler sandık başına gitti. TMMOB’a bağlı Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi’nin kongresinde mevcut başkan Arsal Arısal görevi Prof. Dr. Kamuran Öztekin’e devretti

Mimarlar Odası’nın çıtası daha da yükselecek!

Mimarlar Odası Genel Kurulu’nda oda başkanlığına aday olmayacak olan Arsal Arısal, 2 yılını özetledi. Hedefi, Mimarlar Odası’nda üst kurullarda görev yapmak olan Arısal, “Yaşanılabilir şehirler için mücadele ettik” dedi

Arsal Arısal Haberi

Arsal Arısal


Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi, Gebze ve Sakarya temsilcilikleri ile birlikte, ölümünün 427. yıldönümünde Mimar Sinan’ı anacak


ARISAL’IN AÇIKLAMASI 

6 Nisan Pazartesi günü saat 18.00’de, Mimarlar Odası Taş Bina’da Oda Başkanı Arsal Arısal’ın basın açıklamasıyla başlayacak programda, Ali Saim Ülgen’in el çizimleri ile Mimar Sinan eserleri sergilenecek. Bir sonraki gün ise saat 18.00’de Bahadır Bozdağ, Emre Kıshali ve Neslihan Bayraktar, “Mimar Sinan Camileri ve Kocaeli” başlıklı bir panel verecek. 8 Nisan Çarşamba günü aynı saatte Tevfik İlter tarafından “Sinan’ın Bilinmeyen Yönleri” başlıklı bir seminer verilecek. 9 Nisan’da saat 18.00’de ise mimarlar öğrencilerle buluşacak.



Manşet...