15 / 05 / 2024

arsama inşaat yaptırmak istiyorum ne yapabilirim

arsama inşaat yaptırmak istiyorum ne yapabilirim

Bir arsanız olduğunu ve bu arsanız üzerinde konut binası inşa etmek istediğinizi ancak ne yapacağınızı bilmediğinizi düşünelim. "Arsama inşaat yaptırmak istiyorum ne yapabilirim?" diyorsanız işte yanıtı..

Sema Çelebi kaçak inşaat yaptırmak suçuyla gözaltına alındı!

İstanbul’da kaçak inşaat yaptırmak suçundan hakkında yurt dışına çıkış yasağı ve yakalama kararı bulunan, magazin dünyasının yakından tanıdığı isimlerden 61 yaşındaki Sema Çelebi, Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde gözaltına alındı.

Bolu'da kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Bolu Belediye Başkanlığı, Büyük Cami Mahallesi Belediye Meydanı ve Çevresi Kentsel Tasarım ve Kentsel Yenileme projesi kapsamında kat karşılığı inşaat yaptıracak. İnşaat bedeli 14 milyon TL olarak belirlendi.

Kırıkkale'de kat karşılığı konut ve dükkan inşaatı yaptırılacak!

Kırıkkale Bahşılı Belediye Başkanlığı, Bahşılı Doğanay Mahallesi'nde bulunan arsa üzerinde, kat karşılığında, konut+dükkan inşaatı yaptıracak. İşin muhammen bedeli 14 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Arsama inşaat yaptırmak istiyorum ne yapabilirim?

Bir arsanız olduğunu ve bu arsanız üzerinde konut binası inşa etmek istediğinizi ancak ne yapacağınızı bilmediğinizi düşünelim. "Arsama inşaat yaptırmak istiyorum ne yapabilirim?" diyorsanız işte yanıtı..

İzmir Bayraklı'da arsa karşılığı inşaat yaptırılacak!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Bayraklı'da arsa karşılığı inşaat yaptıracak. Proje bedeli 7 milyon 781 bin 356,80 TL, inşaat karşılığı verilecek arsanın bedeli ise 9 milyon 19 bin 500 TL olarak belirlendi.

İzmir'de arsa karşılığı inşaat yaptırılacak!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İzmir Bayraklı'da arsa karşılığı inşaat yaptıracak. İnşaat karşılığı ise Çiğli'de arsa verilecek. İhalesi 26 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Niğde'de kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Niğde İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Niğde Kumluca'da kat karşılığı inşaat yaptıracak. İnşaatların toplam bedeli 34 milyon 177 bin 500 TL olarak belirlendi.

Vakıflar İstinye'de kat karşılığı inşaat yaptıracak!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Sarıyer İstinye'de kat karşılığı inşaat yaptıracak. İnşaat bedeli 11 milyon 650 bin TL olarak belirlendi.

Vakıflar Alibeyköy'de kat karşılığı inşaat yaptıracak!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Eyüp, Alibeyköy Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yaptıracak. İnşaat bedeli 2 milyon 371 bin TL olarak belirlendi.

Vakıflar Beyoğlu'nda kat karşılığı inşaat yaptıracak!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Beyoğlu Pirimehmetpaşa'da kat karşılığı inşaat yaptıracak. İnşaat bedeli 1 milyon 710 bin 500 TL olarak belirlendi.

Vakıflar Beyoğlu, Alibeyköy ve İstinye'de inşaat yaptıracak!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Beyoğlu, Alibeyköy ve İstinye'de kar karşılığı konut inşaatı yaptıracak. İnşaatların toplam bedeli 15 milyon 731 bin 500 TL olarak belirlendi.

Karabük'te kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Karabük Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Merkez Yenişehir Mahallesi'nde bulunan arsa üzerinde kat karşılığı inşaat yaptıracak. Taşınmazın tahmini bedeli 3 milyon 746 bin 800 TL olarak belirlendi.

Ilgın Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Ilgın Belediyesi Başkanlığı, Konya Ilgın İlçesi'nde bulunan arsa üzerinde kat karşılığı inşaat yaptıracak. İnşaat bedeli 13 milyon 907 bin 512,80 TL olarak belirlendi.

arsama inşaat yaptırmak istiyorum ne yapabilirim Haberi

arsama inşaat yaptırmak istiyorum ne yapabilirim

Arsama inşaat yaptırmak istiyorum ne yapabilirim?

Bir arsanız olduğunu ve bu arsanız üzerinde konut binası inşa etmek istediğinizi ancak ne yapacağınızı bilmediğinizi düşünelim. "Arsama inşaat yaptırmak istiyorum ne yapabilirim?" diyorsanız hemen yanıtlayalım.


Arsanız üzerine bir müteahhit ile anlaşarak ev yapabileceğiniz gibi, geçici müteahhitlik belgesi alarak siz de kendi evinizi inşa edebilirsiniz. Kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzaladıktan ya da geçici müteahhitlik belgesini aldıktan sonra bina için proje hazırlamanız gerekiyor. Bu projenin arsanın imar durumuna uygun bir şekilde hazırlanmış olması şart.


Arsa üzerinde ev yapmak için izlenecek prosedür arsanın bağlı olduğu belediyenin köy belediyesi veya büyükşehir belediyesi olmasına göre değişiyor.


Belediye sınırları içerisinde yer alan bir arsaya inşaat yapmak için inşaat ruhsat izninin alınması gerekiyor. İnşaat ruhsatı alırken istenen belgeler şu şekilde sıralanıyor:


1. Ruhsat başvuru...