03 / 05 / 2024

arsaya kredi alınır mı

arsaya kredi alınır mı

Bankaların tüketicilerine verdiği krediler arasında mesken almak için verilen konut kredisi, para ihtiyacı olan kimseler için verilen ihtiyaç kredilerini de görmek mümkün. Peki, arsaya kredi çıkar mı? Arsaya kredi çekilir mi?

Kredi kartı ile altın alınır mı? Kredi kartı ile altın almak isteyenler kuyumcuya gitmeden önce bakın!

Bankalar kredi kartlarında yeni düzenlemeye gitti. Alınan karara göre, nakit avans ve taksit sayıları azaltıldı. Peki kredi kartı ile altın alınır mı? Kredi kartı ile taksitle altın alınır mı? 

Mortgage kredisi nedir? Mortgage kredisi nasıl alınır?

Mortgage kelimesinin Türkçe karşılığı tutsat ya da tutulu satış olarak anlam kazanıyor. Bankaların sunduğu mortgage kredi bu noktada farklı şekilde ifade ediliyor. Peki mortgage kredisi tam olarak nedir ve nasıl alınır? İşte mortgage kredi hakkında bilinmesi gerekenler...

Hayat sigortası primleri geri alınabilir mi? Primler geri nasıl alınır?

Önemli bir ilan: Kredi çeken herkesi ilgilendiren bir konu hakkında sizleri bilgilendirmek istiyoruz! Artık e-Devlet üzerinden başvurarak kredi ödemelerinizi geri alabilirsiniz. Peki Hayat sigortası primleri geri alınabilir mi? Primler geri nasıl alınır?

Faizsiz kredi veren bankalar hangisi? Hangi bankadan faizsiz kredi alınır?

Son günlerde büyüyen maddi sıkıntılardan dolayı kendilerine çıkar yol bulmak isteyen vatandaşlar faizsiz kredi veren bankaları araştırıyorlar. Sizde hangi bankadan faizsiz kredi alınır? Sorusuna cevap arıyorsanız, detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

TOGG kredisi nasıl alınır? TOGG kredi başvuru şartları neler? Hangi bankalar kredi verecek?

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (Togg) kredisi almak isteyenler için kredi yolu açıldı. Peki TOGG kredisi nasıl alınır? TOGG kredi başvuru şartları neler? Hangi bankalar kredi verecek? İşte ayrıntılar...

Çiftçilere sıfır faizli kredi müjdesi! Başvurular başladı mı? Nasıl alınır? Hemen bakın!

Çiftçilere sıfır faizli hayvancılık kredisine ilişkin ayrıntılar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği müjdelerin ardından merak konusu oldu. Peki sıfır faizli hayvancılık kredisi nasıl alınır? Başvurular başladı mı? İşte, çiftçilere kredi desteğine ilişkin ayrıntılar...

Hisseli arsaya izinsiz ev yapılabilir mi? Hisse tapulu ev alınır mı?

Hisseli tapu sahiplerinin hakları, diğer tapu sahiplerine göre farklıdır. Nedeni ise hissedar sayısından kaynaklanmaktadır. Peki Hisse tapulu ev alınır mı, alınmaz mı? İşte detaylar!

2023 yılında hangi hisseler alınır? 2023 yılı hisse tahminleri yayınlandı: İşte piyasaları alt üst edecek o liste

Borsaya giren binlerce yatırımcı, 203 yılında hangi hisse alınır diye araştırmaya başladı. Bu anlamda Yapı Kredi Yatırım bağlamında oluşturulan son dakika açıklamasında hisse tavsiyelerine yer verildi. İşte detaylar...

Banka kredisi ile kurbanlık alınır mı? Kredi kartı ile kurbanlık kesilir mi?

Banka kredisi ya da kredi kartı ile kurbanlık alınır mı? vatandaşlar bu soruyu bayram yaklaşırken sormaya başladılar. İşte merak edilen detaylar!

0.99, faizli konut kredisi nasıl alınır?

Kredi ile ev alma hayali kuranlar 0,99 faizli konut kredisini araştırıyor. Peki 0.99, faizli konut kredisi nasıl alınır? İşte yanıtı!

Milyonlarca kişiye faizsiz kredi fırsatı! 100 bin lira faizsiz kredi verilecek! Faizsiz kredi nasıl alınır?

Milyonlarca kişiye faizsiz kredi müjdesi geldi. Peki faizsiz kredi nasıl alınır? Faizsiz kredi çekmek için ne yapmak gerekir? İşte merak edilen soruların yanıtları...

0.99 faizli ev kredisi nasıl alınır? 10 yıl vadeli kredi kimlere verilecek? 

0.99 faiz oranlı konut kredisi başvuruları en çok merak edilen konulardan oldu. Peki 0.99 faizli ev kredisi nasıl alınır? 10 yıl vadeli kredi kimlere verilecek? İşte ayrıntılar...

Acil Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! Milyonlara 0.55 faizle devlet destekli ödeme müjdesi! Acil nakit para nasıl alınır?

Devlet bankası olan Halkbank, 0.55 faizle devlet destekli ödeme veriyor. 0.55 faizle nakit para nasıl alınır? İşte detaylar...Devlet bankası olan Halkbank, 0.55 faizle devlet destekli ödeme veriyor. Söz konusu kredi için mobil uygulama üzerinden başvuru yapıldığında sizlere verilecek olan limiti ise

arsaya kredi alınır mı Haberi

arsaya kredi alınır mı

Arsaya kredi çıkar mı?

Bankalar, tüketicilerine hemen hemen her ihtiyaçta kredi verebiliyor. Bunların arasında mesken almak için verilen konut kredisi, para ihtiyacı olan kimseler için verilen ihtiyaç kredilerini de görmek mümkün. Peki, arsaya kredi çıkar mı?


Bankaların taşınmaz sahibi olmak isteyenlere kullandırdıkları kredilerin içinde arsa kredisi de bulunuyor. Arsa sahibi olmak isteyenlere de belli koşullar altında arsa kredisi veriliyor.


Arsa kredisi veren bankaların sayısı artmakta olup; arsa kredisi koşulları da günden güne genişletiliyor. Örneğin; bazı bankalarda yalnız imarlı arsaya kredi verilirken; imarlı olmayan arsalara da kredi veren bankalar bulunabiliyor.


İmarı bulunmayan arsaların satın alınmak istenmesi halinde kredi için teminata başka bir gayrimenkulün (imarlı arsa, konut, işyeri) ipoteği alınabiliyor. Böylece arsaya kredi verilebiliyor.


Arsaya kredi veren bazı bankalar:

-Ziraat Bankası

Ziraat Bankası'nda; 36 aya kadar vade imkânı...