07 / 05 / 2024

arslan inşaat GreenBeach Sitesi

arslan inşaat GreenBeach Sitesi

GreenBeach Sitesi 'nde fiyatlar 45 bin liradan başlıyor, proje denize 250 metre mesafede yükseliyor...

Bhr Arslan İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bhr Arslan İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Behram Hasan Arslan tarafından kuruldu.

İnşaat maliyetlerindeki artış tam gaz! Konut satışları maliyetlerden nasıl etkilenecek? Sektörü neler bekliyor?

Dünya Gazetesi köşe yazarı H. Bader Arslan, bugünkü köşesinde inşaat maliyetlerini ve konut satışlarını kaleme aldı. H. Bader Arslan, yakın zamanda yeni konut satışlarının artışa geçeceğine ilişkin bir sinyal olmadığına dikkat çekti. 

Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

İnşaat maliyetlerindeki artış hız kesecek mi?

Dünya Gazetesi köşe yazarı H. Bader Arslan, bugünkü köşesinde inşaat maliyetlerini kaleme aldı. İşte H. Bader Arslan'ın 'İnşaat maliyetlerinde yeni bir zirveye doğru' başlıklı yazısı...

İnşaat sektöründe vergi tevfikatı yapılıyor mu?

Denetçi, CPA, MBA Ahmet Arslan, Dünya Gazetesi'ndeki köşe yazısında Birden fazla takvim yılına sirayet eden inşaat ve onarma işlerinde kabulden sonra ödenen hakedişler tevkifatını kaleme aldı. İşte Ahmet Arslan'ın o yazısı...

Genç Arslan İnşaat Yapı Ve Müteahhitlik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Genç Arslan İnşaat Yapı Ve Müteahhitlik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Barzan Arslan tarafından kuruldu.

Uşak'ta bir inşaat işçisi evinde öldürüldü!

Uşak'ta inşaat işçisi Resul Arslan, yaşadığı evde tabancayla öldürüldü, 2 şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kars Sultan Alpaslan Külliyesinin inşaatı tam gaz devam ediyor!

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan Kars Sultan Alpaslan Külliyesinin inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

Trabzon'da inşaat işçisi resim sergisi açtı!

İnşaat duvarlarına alçı yerine taş ve kiremit parçaları ile resim çizen inşaat işçisi Mustafa Arslan yağlı boya ve tuvallere işlediği resimlerinin bulunduğu ilk kişisel resim sergisini açtı.  

Bolu'da inşaat malzemeleri çaldıkları iddia edilen şüpheliler yakalandı!

Kılıçarslan Mahallesi'nde bir inşaattan yaklaşık 15 bin lira değerinde inşaat malzemesi çalındığı bilgisi üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri şüphelileri yakaladı..

Hacı Fevziye Arslan İşletme Fakültesi'nin inşaatı tam gaz!

Samsun Bafra'da Arslan ailesinin inşa ettirdiği Hacı Fevziye Arslan İşletme Fakültesi'nin inşaatında son viraja girildi.

İstanbul 3. havalimanı inşaatına ilişkin 5 soru TBMM'de!

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, İstanbul üçüncü havalimanı inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Pekşen'in sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Çukurova Bölgesel Havaalanı inşaatı meclis gündeminde!

Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Çukurova Bölgesel Havaalanı inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Pekşen sorularını Bakan Ahmet Arslan'a sordu..

arslan inşaat GreenBeach Sitesi Haberi

arslan inşaat GreenBeach Sitesi


Arslan İnşaat imzası ile Sakarya Karasu 'da 3 bin 582 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen GreenBeach Sitesi 'nde satışlar sürüyor. Projenin 2 bin 150 metrekarelik bölümü yeşil alana ayrıldı.


Karasu GreenBeach Sitesi 1.432 metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor. 5 blok olarak inşa edilen proje 108 konuttan meydana geliyor.


GreenBeach Sitesi fiyatları: 

55 metrekarelik 1+1 daireler 45 bin liradan;

70 metrekarelik 2+1 daireler 60 bin lira ile 65 bin lira arasında;

80 metrekarelik 2+1 daireler 75 bin lira ile 85 bin lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor.


Firma bünyesinde tasarlanan ödeme planıyla konut sahibi olunabilen GreenBeach Sitesi 'nden 15 bin lira peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede teslimler hemen gerçekleşiyor.


Denize 250 metre uzaklıkta yükselen GreenBeach Evleri'nin sosyal alanları arasında; market, havuz, cafeterya ve güvenlik bulunuyor.



Telefon: (0264) 718 24...