05 / 05 / 2024

Arstate Turizm kap 2016

Arstate Turizm kap 2016

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Arstate Turizm Özak GYO birleşme sözleşmesi hazırlandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan son dakika 235 adet personel alımı! Açık kadrolar ve alım yapılacak iller belli oldu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere 235 personel alımı yapacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuru koşulları, son başvuru tarihi ve açık kadrolar ve alım yapılacak tek tek belli oldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı iki ilde 86 personel alacak! Açık kadrolar peş peşe paylaşıldı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı’ndan yayımladığı ilan kapsamında 86 adet personel alacağını duyurdu. İstihdam edilecek personellerin hangi kadrolara alınacağını da paylaşan Kültür ve Turizm Bakanlığı, son başvuru tarihinin 28 Ağustos olduğunu aktardı.

Gurllis Caro Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gurllis Caro Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 400.000,00 TL sermaye bedeli ile Erhan Kap tarafından kuruldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli personel alacak! Şartlar açıklandı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuru şartları ve son başvuru tarihi paylaşıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı yapacak! Açık kadrolar tek tek belli oldu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuru şartları ve son başvuru tarihi de paylaşıldı.

EMITT Fuarı, 8 Şubat 2023’de kapılarını açıyor! İşte fuarda bizleri bekleyenler…

Türkiye’nin ve bölgenin bir numaralı turizm ve seyahat fuarı EMITT, Şubat ayında kapılarını açacak. Peki fuarda bizleri neler bekliyor. İşte ayrıntılar…

Çarşıkapı Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çarşıkapı Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Kaya, M. Hayrettin Kadıoğlu, Rifat Duran Kazancıoğlu ve Z. Abidin Ercan Kadıoğlu ortaklığında kuruldu.

Akana Cennet Koyu, Bodrum'da kapılarını açtı!

Türkiye'deki önemli turizm merkezlerinden biri olan Bodrum, çok özel bir projeyle bir araya geliyor. Bodrum'daki en özel koy olan Cennet Koyu'nda kapılarını açan Akana Cennet Koyu, Bodrum'daki önemli yatırımcılardan Çağdaş Holding tarafından inşa edildi.

İstanbul Kapısı Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Kapısı Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Loucıf ve Nader Mahmoud ortaklığında kuruldu.

Belgesiz villa kiralama dolandırıcılığa kapı aralıyor uyarısı!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya turizm amaçlı villa, ev ve apart daire kiralama işlemini seyahat acentelerinin yapması gerektiğini belirterek, "Belgesiz faaliyetler maalesef birçok dolandırıcılığa da açık kapı bırakmaktadır." diye konuştu.

Pamukkale’nin termal otelleri kapılarını açtı!

Pamukkale’nin şifalı kırmızı suyuyla büyük ün kazanan Karahayıt Mahallesi’nde bulunan termal oteller, kapılarını açtı. Turizm tesisleri, normalleşme süreciyle birlikte yeniden ziyaretçilerini ağırlıyor.

Dalaman'da 33.8 milyon TL'ye icradan satılık turizm tesis imarlı arsa!

Ortaca İcra Dairesi Müdürlüğü, Muğla ili, Dalaman ilçesi, Kapıkargın Mahallesi 146 ada 30 ve 32 parsellerde yer alan 1.258,45 metrekarelik turizm tesis imarlı arsayı toplam 33 milyon 808 bin 605 TL'ye icradan satıyor...

Yarsuvat Turizm, Anavarza Otelcilik'e devredildi!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Yarsuvat Turizm A.Ş.'nin Anavarza Otelcilik A.Ş.'ye devir süreci hakkında açıklama yaptı...

Arstate Turizm kap 2016 Haberi

Arstate Turizm kap 2016

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz ile, sermayesine %100 oranında iştirak ettiği Arstate Turizm Pazarlama ve Ticaret A.Ş. ünvanlı şirketin, Sermaye Piyasası Mevzuatı, 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun 155'inci maddesinin 1'inci fıkrasının a bendi ve 156'ıncı maddesi hükümleri ile Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 18,19 ve 20'inci maddeleri ile 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunun II-23.2 sayılı Birleşme ve Bölünme Tebliği maddeleri uyarınca kolaylaştırılmış birleşme hükümlerine göre bütün aktif ve pasifleriyle birlikte devir almak suretiyle Şirketimiz bünyesinde birleştirilmesi kapsamında hazırlanan Birleşme Sözleşmesi taslağı ekte yer almaktadır. Birleşme işlemi ile ilgili olarak izin için, birleşme sözleşmesi taslağı ve diğer bilgi ve belgeler ile birlikte Sermaye Piyasası Kurulu'na müracaat edilecektir.

Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunarız.


Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII,...