04 / 05 / 2024

arsuz trafo

arsuz trafo

Elektrik Mühendisi olan Arsuz Belediye Başkanı Çulha, mesleğinin verdiği avantajları halkı için kullanıyor. Çulha, "Elektriğin ENERJİSA, suyun HATSU bünyesinde olmasına rağmen bu iki alandaki sıkıntıları çözmek için büyük bir özveri gösteriyorum." dedi.

İzmir Gaziemir'deki trafo alanın ticaret alanına çeviren imar planı askıda! 5 kata kadar yapılaşma izni bulunuyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gaziemir ilçesindeki Optimum Alışveriş Merkezi karşısında yer alan trafo alanını ticaret alanına çeviren imar planlarını askıya çıkardı.

İnşaat sektöründe trafo seçerken nelere dikkat etmek gerekir?

İnşaat sektöründe trafo seçerken nelere dikkat etmek gerekir? İşte trafo seçmenin püf noktaları...

Deniz Trafo Elektrik Ve Mühendislik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Trafo Elektrik Ve Mühendislik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Ali Öner tarafından kuruldu.

Hatay Arsuz'da fırtına mağduru aileye yeni ev yapıldı!

Hatay Arsuz'da çıkan fırtınada prefabrik evlerinin çatısı uçan aileye, bir hayırsever yeni ev inşa ettirdi.

Hatay Arsuz'da 7.6 milyon TL'ye kiralama işi ihalesi!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Arsuz ilçesinde özel spor tesisi yapılmak üzere kiralama işi ihalesi yapacak. İşin bedeli  7 milyon 666 bin 823 TL olarak belirlendi. 

Arsuz Belediyesi'nden sahil kafeleri yıkım kararı açıklaması!

Arsuz sınırları içerisinde yer alan ve kamusal alanı işgal ettiği iddia edilen Gourmet, Çivi ve Divan gibi mekanların tadilatlarının imar planına uygunluğu konusunda Arsuz Belediyesi açıklama yaptı...

Arsuz-Samandağ Karayolu Projesi’nde sona yaklaşıldı!

Hatay'da deniz kıyısından iki turistik ilçeyi bağlayacak Arsuz-Samandağ kara yolu projesinin inşaatı tamamlanmak üzere. Hatay Valisi Rahmi Doğan, "Bu yol sadece iki ilçeyi birleştiren bir yol değil. Samandağ gibi Türkiye'nin en güzel yerlerinden birini turizme açmış olacağız inşallah" dedi…

Hatay Arsuz'da 8.3 milyon TL'ye kiralık tarla!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Hatay İli, Arsuz İlçesi'ndeki tarlayı 'Özel Eğitim Tesisi' yapılmak üzere 36 yıl süreyle, yapım karşılığı uzun süreli kiralama ihalesine çıkartıyor.

Lapseki Trafo Merkezi Projesi için acele kamulaştırma kararı!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne ait ''154 kV Lapseki Trafo Merkezi Projesi kapsamında taşınmazlar için acele kamulaştırılma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adana'da 11 katlı binada trafo isyanı!

Adana'nın Çukurova ilçesindeki 11 katlı binada yaşayan vatandaşlar isyandalar.  Binanın ilk 5 katındakiler uyuyamıyor. 20 yıl önce binanın zemin katına yapılan trafo çalışmaya başladığı zaman ise duvarlar sallanmaya başlıyor.

Samandağ Çevlik-Arsuz arasındaki karayolu inşaatı TBMM'de!

Samandağ Çevlik-Arsuz arasındaki karayolunun tamamlanmaması meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Dudullu metro trafo merkezinde yangın!

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metrosuna elektrik verilmesi için Dudullu'da inşa edilen trafoda yangın çıktı. Yangında inşaası tamamlanmak üzere olan trafo ise kullanılmaz hale geldi.

Hatay Arsuz'da 10 yıllığına kiralık tesis!

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü tarafından Hatay'ın Arsuz ilçesine bağlı Fahura Mahallesi'nde yer alan tesis 10 yıllığına kiralanıyor..

arsuz trafo Haberi

arsuz trafo

Elektrikte yatırım hamlesi sürüyor Arsuz Belediye Başkanı Nazım Çulha, ilçedeki enerji sorununa kalıcı ve uzun vadeli çözümler bulmak amacıyla çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. Mesleğinin verdiği avantajları kullanarak, halkın enerji konusundaki sıkıntılarını asgariye indirmenin mücadelesini veren Başkan Çulha, ENERJİSA Hatay İl Yatırım Planlama Müdürlüğümden Kemal Kılıç, Erdem Aksu ve Yakup Bilecik ile birlikte Arsuz'daki direk tipi trafoları bina tipi trafoya çevirmek için yer tespit çalışmaları yaptı. 


"Su ve elektrik birbirine bağlı"

Arsuz - merkez ve Gökmeydan'da 7, ilçe genelinde ise yaklaşık 20 adet bina tipi trafonun kurulacağını ifade eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Çulha, "Elektriğin ENERJİSA, suyun HATSU bünyesinde olmasına rağmen bu iki alandaki sıkıntıları çözmek için büyük bir özveri gösteriyorum. Su kuyularımızın yüzde 70'i motopomplarla çalışıyor. Bu nedenle elektrik kesildiğinde,...