09 / 05 / 2024

Arsuzun çehresi

Arsuzun çehresi

Arsuz'un daha saplı ve daha yaşanabilir bir kent olması hedefiyle çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanı Nazım Çulha, ilçenin çehresini değiştirecek bir projeyi hayata geçirmek için gerekli adımları attı.

Malatya'nın depremden etkilenen bölgelerinin çehresi yeni konutlarla değişiyor!

Malatya'da merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi merkezli 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen bölgenin çehresi yeni yatırımlarla değişti.

Kırıkkale'de başlatılan projeyle köylerin çehresi değişiyor!

Kırıkkale Valiliği'nce başlatılan "En Güzel Köy Benim Köyüm" projesi kapsamında köylerin bütün eksikleri gideriliyor ve köylerin çehresi değişiyor.

Alanya'nın çehresi yeni yatırımlarla değişiyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya’nın batı mahallelerinde devam eden, yol ve proje çalışmalarını denetledi. Başkan Yücel, “Projelerimiz tamamlandıktan sonra batı bölgemizin çehresi değişecek” diye konuştu.

Trabzon Moloz Bölgesi'nin çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yaptığı açıklamada, Moloz Bölgesi'nin çehresi yeni yatırımlarla değişeceğini söyledi.

Ankara Ulus’un çehresi yıkımlarla değişiyor!

Ankara Ulus’ta Cumhuriyetin çehresi yapılan yıkımlarla değiştiriliyor, birçok simge yapıdan sonra sıra itfaiye meydanında...

Nevşehir’in çehresi kentsel dönüşümle değişecek!

Nevşehir Belediyesi tarafından kısa sürede hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projeleri ile şehrin çehresi değişecek.

Antalya'nın çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri ile Antalya’nın çehresi değişiyor. 

Büyükçekmece Celaliye'nin çehresi yeni yatırımlarla değişiyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Büyükçekmece Belediyesi Celaliye'nin çehresi yeni yatırımlarla değiştiriyor.

Ataşehir'in çehresi markalı konut projeleriyle değişiyor!

Artan yatırım değeri, sosyal imkânlar ve ulaşım hatlarının getirdiği olanaklar ile Ataşehir, İstanbul'un finans ve yaşam merkezi olarak son beş yılda çehresi en hızlı değişen bölgelerin başında geliyor.

Şırnak'ın çehresi yeni yatırımlarla değişiyor!

Tarihinin en büyük yatırımlarının hayata geçirildiği Şırnak'ın çehresi hayata geçirilen yeni yatırımlarla değişiyor.

Ağrı'nın çehresi yeni yatırımlarla değişiyor!

Ağrı Belediyesi'nin kentte başlattığı çevre düzenlemesi, elektrik hattı, yol yapım gibi projelerle Ağrı'nın çehresi değişiyor.

Kula Kavacık Mahallesi'nin çehresi değişiyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliği ile Kavacık Mahallesi'nin çehresi değişiyor. Kavacık Mahallesi’ni şehir görünümüne kavuşturacak dev projede alt yapı, üst yapı komple yenilenecek.

Kocaeli Körfez'in çehresi değişiyor!

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın talimatları ile tarihi yapılar tek tek gün yüzüne çıkarılırken, yeni projelerle de Körfez’in çehresi değiştiriliyor

Arsuzun çehresi Haberi

Arsuzun çehresi

Arsuz'u geleceğe taşımak için adımlar atmaya devam eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Çulha, bu kez Arsuz şehir merkezinde trafiği önemli ölçüde rahatlatacak bir çalışma için girişimde bulundu. Başkan Çulha, imar planında yer alan, Deniz Caddesi üzerindeki 15 metrelik yolun açılması için Adana Milli Savunma Bakanlığı İnşaat Emlak Bölge Başkanlığı'na başvurarak, açılacak olan yol üzerinde jandarmaya ait bulunan bazı yapıların imar yoluna çekilmesini talep etti. 


GEREKLİ BAŞVURUYU YAPTIK

Arsuz'un kaderini değiştirecek olan iki ayrı yol çalışması hakkında bilgiler veren Arsuz Belediye Başkanı Nazım Çulha, "Jandarmanın önünden geçip giden yol, imar planında 15 metre olarak görünüyor. Bu yolun geçtiği alanda jandarmaya ait bazı yapılar yer alıyor. 

Bu yapıların imar yoluna çekilmesi için Adana Milli Savunma Bakanlığı İnşaat Emlak Bölge Başkanlığı'na gerekli başvuruyu yaptık. 


İnşaat ve...