06 / 05 / 2024

Art Şehir Planlamacılığı ve İnşaat

Art Şehir Planlamacılığı ve İnşaat

Art Şehir Planlamacılığı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Alaeddin Burak İyiyazıcıoğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Fatih, Şehremini Mahallesi 'nde kuruldu.

Elif Uyar Gayrimenkul Ve Şehir Planlamacılığı Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Elif Uyar Gayrimenkul Ve Şehir Planlamacılığı Ticaret Limited Şirketi Başiktaş’ta 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Elif Uyar tarafından kuruldu.

Şehir planlamacılığında dikkatli olunmalı!

AE Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ahmet Erkurtoğlu, "Tarihi Yarımadayı kesinlikle koruma altına almak şart, şehir planlamacılığında daha dikkatli olmak gerekir." dedi.

Nidakule Ataşehir satılık dükkan!

Nidakule Ataşehir satılık dükkan fiyatları 3 milyon 460 bin TL'den başlıyor. Açık artırma ile ticari alanları satışa sunulan projede başvurular online olarak yapılabiliyor.

Art Şehir Planlamacılığı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Şehir Planlamacılığı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Alaeddin Burak İyiyazıcıoğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Fatih, Şehremini Mahallesi 'nde kuruldu.

Autodesk'ten geleceğin şehirleri için şehir planlamacılarına tüyolar!

Üç boyutlu tasarım, mühendislik ve eğlence alanlarında dünyanın önde gelen yazılım şirketi Autodesk, vatandaşını dinleyen şehir planlamacılarına gelecek tüyoları veriyor..

Batışehir satılık dükkan!

Batışehir satılık dükkan fiyatları 166 bin liradan başlangıç gösteriyor. Açık artırma usulü ile satışa çıkacak olan projenin ihalesi Batışehir satış ofisinde gerçekleşecek. Projede 3 bin 226 tane daire bulunuyor.

Vaditepe Bahçeşehir satılık daire fiyatları!

Vaditepe Bahçeşehir projesinde teslimler 24 ay sonra gerçekleşecek. 2+1'den 5+2'ye kadar tüm dairelerin yer aldığı projede 4 bin daire yer alıyor. İşte Vaditepe Bahçeşehir satılık daire fiyatları...

Evvel İstanbul Kayaşehir satılık

Evvel İstanbul Kayaşehir satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje 1,500 adet daireden meydana geliyor...

Ev kirası artış oranı Eylül 2014!

Kiracılık hukukunun düzenlendiği Borçlar Kanunu madde 344 gereğince, meskenlerde yapılacak kira zamları üretici fiyat endeksi oranlarından yüksek olamıyor. Peki, ev kirası artış oranı Eylül 2014 yüzde kaçtır?

Kira artış oranları Eylül 2014!

Mesken kiralamalarında zam hesabında dönemin üretici fiyat endeksi kullanılıyor. Eylül ayı verilerine göre bu ay kirada en fazla %9,84 oranında zam yapılacak. İşte kira artış oranları Eylül 2014..

Batışehir satılık daire fiyatları

818 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yaşama geçirilen Batışehir satılık daire fiyatları 255 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projenin ilk etabında yer alan daireler hemen teslim edilecek..

Kira artış oranı formülü!

Taşınmaz mal kiralamalarında yeni kira döneminde kiracıların merak ettiği husus, "Mal sahibi ne kadar zam yapacak?" şeklinde karşımıza çıkıyor. Peki, kiracıya ne kadar zam yapılır? İşte kira artış oranı formülü...

Kira artışı hesaplama formülü!

Meskenlerde ÜFE oranları baz alınarak yapılırken, işyeri kiralamalarında ise sözleşme serbestisi esasına göre yapılıyor. Peki, kira artışı hesaplama formülü nedir? Kira artışı hesabı nasıl yapılır?

Art Şehir Planlamacılığı ve İnşaat Haberi

Art Şehir Planlamacılığı ve İnşaat

Art Şehir Planlamacılığı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Alaeddin Burak İyiyazıcıoğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Fatih, Şehremini Mahallesi'nde kuruldu.


Art Şehir Planlamacılığı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...