05 / 05 / 2024

Artaş Grup hedefleri

Artaş Grup hedefleri

Avrupa Konutları markasıyla bilinen Artaş Grubu, inşaat sektöründe yakaladığı ivmeyi turizm ve perakende de sürdürüyor. Artaş Grubu AVM'lerinde 2.5 milyon, yılda 30 milyon kişiyi ağırlıyor.

Artaş Demir Çelik Grup İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artaş Demir Çelik Grup İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Arat tarafından kuruldu. 

Aydınlı Grup Silivri lojistik merkezinin temellerini attı!

Aydınlı Grup, 2023 hedefleri doğrultusunda çalışmalarına hız kazandırdı. Bu kapsamda Aydınlı Grup Silivri lojistik merkezinin temellerini attı.

Vadistanbul Park'ta yeni ödeme kampanyası!

İstanbul Ayazağa'da yer alan Vadistanbul projesinin son etabı olarak inşa edilen Vadistanbul Park projesi Artaş Grup-Invest İnşaat ortaklığının imzasını taşıyor. Projede 36 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Vadistanbul AVM 13 Eylül'de açılacak!

Artaş Grup ve İnvest Grup yatırımıyla Evyap’ın arazisinde inşa edilen Vadistanbul AVM Kapılarını açacak. Açılış, 13 Eylül Çarşamba günü gerçekleşecek.

Vadistanbul AVM 19 Ağustos'ta açılacak!

Artaş Grup ve Invest Grup tarafından Ayazağa'da hayata geçirilen Vadistanbul projesinin alışveriş merkezi 19 Ağustos Cumartesi günü açılacak.

Vadistanbul Park konut fiyatları!

Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat ortaklığı imzası taşıyan Vadistanbul Park projesinde daire fiyatları 1 milyon 187 bin 200 TL'den başlıyor. Projesinin teslim tarihi Aralık 2017 olarak belirtildi.

Kağıthane'de markalı projeler çoğalıyor!

Artaş Grup, Aydınlı Grup, Invest İnşaat, Tahincioğlu, Eroğlu, DKY gibi konut üreticilerinin lüks konut projelerini hayata geçirmesinin ardından bölge konut yatırımı için cazip hale geldi

Vadistanbul projesinde bir dünya markası Ideal Standard!

Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat'ın Maslak Ayazağa'daki projesi Vadistanbul'un birinci etabı Vadistanbul Teras tamamlandı. Projede İdeal Standard'ın banyo dolapları ve armatürleri yer alıyor.

Artaş Grup'un hedefleri 350 bin metrekare kiralanabilir alan!

Avrupa Konutları markasıyla bilinen Artaş Grubu, inşaat sektöründe yakaladığı ivmeyi turizm ve perakende de sürdürüyor. Artaş Grubu AVM'lerinde 2.5 milyon, yılda 30 milyon kişiyi ağırlıyor.

Vadistanbul Teras satış ofisi!

Vadistanbul Teras satış ofisi telefon numarası 0212 444 53 35 olarak belirlendi. Proje Artaş Grup, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Projede toplam 1.111 adet daire bulunuyor.

Vadistanbul Teras fiyat listesi!

Vadistanbul Teras fiyat listesine göre daireler 627 bin TL' den başlıyor. Proje Artaş Grup, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat tarafından toplam 250 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

Artaş Grubu 3 yeni projeye başlıyor!

Son 10 yılda 13 bin konut hayata geçiren Artaş Grubu, İstanbul merkezli yeni projeler için kolları sıvadı. Grup Çobançeşme, Göktürk Arıcılar ve Cendere Vadisi'nde 3 yeni kentsel dönüşüm projesi üretecek.

​Artaş Avrupa Konutları Kale'de 593 bin TL'den başlayan fiyatlarla!​

Artaş Grup tarafından hayata geçirilen Avrupa Konutları Kale İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu, Topkapı'da yükseliyor. 599 daire, 30 mağaza ve 52 ofisten oluşan Avrupa Konutları Kale projesi satışlarına devam ediyor.

Artaş Grup hedefleri Haberi

Artaş Grup hedefleri

Arena Park, Armoni Park ve Kayseri Park'ın tamamına sahip olan şirket, bu üç AVM'de ayda 2.5 milyon, yılda 30 milyon kişiyi ağırlıyor. Ortağı olduğu Carousel ve Vadistanbul AVM ile birlikte sektörde yaklaşık 200 bin metrekare kiralanabilir alana sahip olan grup, önümüzdeki beş yıl içinde bu rakamı 350 bin metrekareye çıkarmayı...