05 / 05 / 2024

Artaş Grup projeleri

Artaş Grup projeleri

Avrupa Konutları markasıyla bilinen Artaş Grubu, inşaat sektöründe yakaladığı ivmeyi turizm ve perakende de sürdürüyor. Artaş Grubu AVM'lerinde 2.5 milyon, yılda 30 milyon kişiyi ağırlıyor.

Besa Grup yeni projeleri için düğmeye bastı! Konutta ve turizmde çalışmalar hızlandı! 

Besa Grup, 50 yıldır çok sayıda projeye imza attı. Besa Grup yönetim kurulu üyesi Efe Bezci, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Doğan Grup yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım, hayata geçireceklerini yeni projeler hakkında önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Ortaklığı 6 bin 250 konuta imza attı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Ortaklığı ile hayata geçirilen projeleri kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in '311 yönetim kurulundan güçlü ortaklık ve 6 bin 250 konut çıktı' başlıklı yazısı...

Akkuş Grup'tan 3 yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Akkuş Grup, Zeytinburnu, Esenyurt ve Bahçeşehir projeleri için düğmeye bastı.

Invest Grup'tan 2.2 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı!

Son 10 yılda gayrimenkul projeleri ile dikkat çeken Invest Grup, yeni yılda 2,2 milyar TL yatırım yapmayı planlıyor.

Kar Grup MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katıldı!

Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen 'MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na Kar Grup da projeleri ile katıldı. Kar Grup, fuarda 'Edonia Garden' projesini ve diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıttı.

Erkanlı Grup yarım kalan projeleri öğrenci evine çevirecek!

Erkanlı Grup, Sakarya'da Univa Student Residence adıyla 2 bin 400 öğrenci kapasiteli öğrenci evleri inşa ediyor. Proje, ABD'nin en büyük öğrenci evi işletme ve yatırım firması Asset Campus Housing işbirliğiyle gerçekleştiriliyor.

Artaş Demir Çelik Grup İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artaş Demir Çelik Grup İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Arat tarafından kuruldu. 

AB Grup, yurt dışında kazandığıyla Türkiye’de proje yapacak!

AB Grup, Türkiye’nin yanı sıra yurt dışında da konut projeleri hayata geçiriyor. AB Grup, yurt dışında kazandığı parayla Türkiye’deki konut projelerine finansman sağlıyor.

Ofis projeleri en karlı yatırım aracı!

Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, ofis projelerinin en karlı yatırım olma ile ön plana çıktığını anlatarak “Kira gelirine ihtiyacınız varsa önceliğiniz ofis projeleri olmalı” diye açıklama yaptı. 

Vadistanbul Park'ta yeni ödeme kampanyası!

İstanbul Ayazağa'da yer alan Vadistanbul projesinin son etabı olarak inşa edilen Vadistanbul Park projesi Artaş Grup-Invest İnşaat ortaklığının imzasını taşıyor. Projede 36 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Kuzu Grup, İran’da 37 bin konut yapıyor!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, yurt içindeki en büyük pojesi olan SeaPearl Ataköy ve yurt dışındaki projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Vadistanbul AVM 13 Eylül'de açılacak!

Artaş Grup ve İnvest Grup yatırımıyla Evyap’ın arazisinde inşa edilen Vadistanbul AVM Kapılarını açacak. Açılış, 13 Eylül Çarşamba günü gerçekleşecek.

Artaş Grup projeleri Haberi

Artaş Grup projeleri

Arena Park, Armoni Park ve Kayseri Park'ın tamamına sahip olan şirket, bu üç AVM'de ayda 2.5 milyon, yılda 30 milyon kişiyi ağırlıyor. Ortağı olduğu Carousel ve Vadistanbul AVM ile birlikte sektörde yaklaşık 200 bin metrekare kiralanabilir alana sahip olan grup, önümüzdeki beş yıl içinde bu rakamı 350 bin metrekareye çıkarmayı...