07 / 07 / 2024

Artema armatür yenileme kampanyası

Artema armatür yenileme kampanyası

Artema, sorumlu üretim uygulamalarına kullanıcıları da dâhil ediyor. Eylül ayında başlayan Aralık sonunda bitecek Eskisini Getir, Yenisini Götür kampanyası kapsamında; kararan, akıtan, sızdıran, eskiyen armatürler, yeni Artema’larla değiştiriliyor.

Ehliyet yenileme ne zaman yapılır? Yenileme ücreti ne kadar?

Ehliyet yenileme, sürücülerin belirli dönemlerde yapması gereken bir işlemdir. Bunun için, 2024 yılında belirlenen ücret tutarını ödeyerek ehliyet yenileme işlemi yapılır. Peki ehliyet yenileme ne zaman yapılır ve yenileme ücreti ne kadardır? İşte ehliyet yenileme ile ilgili bilgiler...

2022 ehliyet yenileme ücreti nereye yatırılır? Ehliyet yenileme ücreti ne kadar?

Ehliyet yenileme ve ehliyet yenileme ücretine dair bazı detaylar araştırılıyor. İşte 2022 ehliyet yenilemeye dair araştırılanlar!

10 yıllık davada son karar verildi! Lübnanlı aile 3 milyar TL'lik mirasın hak sahibi oldu!

İstanbul İstinye‘de Lübnanlı armatör dedelerinden miras kalan yaklaşık 40 bin metrekare arazi için hukuk savaşı veren Cheeba ve Jaroud aileleri mirasçı olduklarına dair 10 sene önce açtıkları dava sonuçlandı. Lübnanlı aile 3 milyar liralık mirasın hak sahibi oldu.

Aristotle Onassis’in doğduğu ev için 3 milyon euroluk teklif!

Onassis Vakfı, Yunan armatör Aristotle Onassis’in doğduğu ev olarak bilinen Manisa'daki tarihi evi satın almak için 3 milyon euroluk teklif verdi. Manisa Akhisar'da yaşayan 85 yaşındaki Mihriye Yalazı ise evi satmayacağını söyledi.

Aristotle Onassis'in evi için 26 milyon TL teklif!

Manisa'nın Akhisar ilçesinde yaşayan 85 yaşındaki Mihriye Yalazı, Yunan armatör Aristotle Onassis'in doğduğu ev olarak bilinen tarihi evini, Onassis Vakfı'nın 3 milyon Euro'luk (yaklaşık 26 milyon TL) teklifine rağmen satmayı kabul etmedi. 

Diyarbakır Dağkapı meydanına kentsel yenileme projesi!

Diyarbakır'daki Dağkapı Meydanı, 'kentsel yenileme projesi' ile yenişlenecek. Proje kapsamında Dilan sineması kültür merkezi haline getirilecek...

Gelibolu İnşaat'ın acı günü! Mehmet Aksoy vefat etti!

Gelibolu Gemi İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Armatör Mehmet Aksoy vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

İnşaat malzemesi ve turizm sektörü temsilcilerinden yenileme iş birliği! 

İnşaat malzemesi sanayicileri ve turizm sektörü temsilcileri, 42. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da buluşarak yenileme pazarında iş birliği için harekete geçti. Yapılan ortak açıklamada, Türkiye’deki turizm tesislerinin bir bölümünün ekonomik ömrünü tamamladığını vurgulandı. 

AVM sektöründe yeni yatırım değil yenileme zamanı!

2018 sonunda 128 milyar TL'lik büyüklüğe ulaşması beklenen AVM sektöründe yeni AVM açılışlarının yerini yenileme çalışmaları aldı. Rekabette farklılaşmak isteyen AVM grupları, halihazırda var olan projelerini milyon dolarlar harcayarak yeniliyor.

Büyükyalı İstanbul'a hansgrohe imzası!

Dünyanın lider armatür firması Hansgrohe SE, 115 yılı aşkın tecrübesiyle Türkiye ve dünyanın en seçkin projelerine imza atmaya devam ediyor.

Sancaktepe Eke Aydos Evleri geliyor! Yeni Proje!

546 adet konut ve 23 adet ticari dükkandan meydana gelen Eke Aydos Evleri, Sancaktepe'de hayata geçiriliyor. Proje, Valfsel Armatür Sanayi A.Ş. imzasını taşıyor..

Ledvance'den profesyoneller için LED armatür serisi!

LED lamba ve LED armatür alanlarında son tüketiciye ve profesyonellere uygun geniş ürün seçeneği sunan LEDVANCE, sekiz farklı armatür serisi ile geliyor.

Manisa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesinde özel bir elektrik dağıtım firması tarafından elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmaları nedeniyle kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Artema armatür yenileme kampanyası Haberi

Artema armatür yenileme kampanyası


Kurulduğu günden bu yana sürdürülebilirlik ve tasarruf kavramlarının önemini vurgulayan Artema, sorumlu üretim uygulamalarına kullanıcıları da dâhil ediyor. Eylül ayında başlayan Aralık sonunda bitecek Eskisini Getir, Yenisini Götür kampanyası kapsamında; kararan, akıtan, sızdıran, eskiyen armatürler, yeni Artema’larla değiştiriliyor. 

Kampanyayla Artema, 14 bin yeni armatürün üretilmesini sağlayacak toplam 15 ton pirinç tasarrufu sağlamayı hedefliyor. Artema, Eskisini Getir, Yenisini Götür kampanyasına, 162 çalışanına X-Line armatür hediye ederek, geri dönüşüme ilk katkıyı çalışanlarının yapmasını amaçlıyor. 

Kampanya kapsamında toplanacak armatürlerin yüzde 70’i Artema fabrikalarında olmak üzere; pirinç, plastik, çinko vb malzemelerin çoğu dönüştürülerek tekrar sisteme kazandırılacak. Böylece hammadde, üretim ve dağıtım süreçlerindeki enerji için gerekli kısıtlı petrol kaynakları korunmuş olacak. Geri dönüştürülmesi hedeflenen 15 ton pirinç ile 14 bin armatür, 2 bin 300 kalorifer peteği,...