06 / 05 / 2024

arter-akbulut çarşı evleri iletişim

arter-akbulut çarşı evleri iletişim

Arter ve Akbulut Ortaklığı imzasını taşıyan Çarşı Evleri Ümraniye projesinde daire fiyatları yüzde 10 indirimle 360 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Proje 2015 yılı sonunda teslim edilecek...

Arçelik toz torbalı süpürgeler en uygun bu adreslerde! 9 Nisan 2023 fiyat listesi...

Arçelik'in toz torbalı süpürgeleri üstün teknolojik özellikleri ile evleri tozdan kurtarırken, yormayan, pratik bir temizlik sağlayarak kullanıcılarını memnun ediyor. Peki, Arçelik torbalı süpürge fiyatları ne kadar? En uygun nereden alınır? İşte detaylar...

Üçay Mühendislik pasif evleri yaygınlaştırmayı hedefliyor!

Yenilenebilir enerji alanında Ar-Ge çalışmalarına devam eden Üçay Grup,  pasif evleri yaygınlaştırmayı hedefliyor...

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Cengiz Ergün, Manisa depreminde hasar gören evleri inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar'da Çarşamba gecesi yaşanan ve merkez üssü Akhisar olan 5.4’lük depremden sonra hasar gören evleri inceledi.

Pamela Göksu Evleri'nden ev arıyor!

Şarkıcı Pamela, kazancını gayrimenkule yatırmaya karar verdi. Pamela, ''sanatçılar sitesi'' olarak da anılan Beykoz'daki Göksu Evleri'nden ev arıyor.

Furkan Andıç Etiler'de ev arıyor!

Oyuncu çift Dilan Çiçek Deniz ve Furkan Andıç, bir yıllık ilişkilerini sürpriz bir kararla bitirmişti. Dilan Çiçek Deniz ve Furkan Andıç, evleri ayırdı. Furkan Andıç Etiler'de ev arıyor.

Aymanas Evleri'nin temeli atılıyor!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi öncülüğünde inşa edilen Aymanas Evleri Konut Yapı Kooperatifinde 25 Temmuz çarşamba günü saat 10.30 da temel atma töreni yapılacak. 

Arter İnşaat'tan Ümraniye Meydan Evleri projesi! Yeni Proje!

İstanbul Ümraniye'de hayata geçirilecek olan Meydan Evleri projesinin tamamlanmasının ardından alıcısına yüzde 30 prim sağlaması bekleniyor..

Emlak kraliçesi Nicole Bremner'ın 8 maddede başarı sırları!

5 yıl gibi kısa sürede aldığı evleri yenileyip tekrar satarak emlak kraliçesi olan eski bankası Nicole Bremner, başarısının sırlarını anlattı. İşte emlak kraliçesi Nicole Bremner'ın 8 maddede başarı sırları...

Portre Sahil Evleri fiyatlar!

Akbulut İnşaat, Arma Yapı ve Özdemir İnşaat ortaklığıyla yükselen Portre Sahil Evleri 518 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Edremit Akbulut Evleri'nde teslimler başlıyor!

Akbulut İnşaat Firma Sahibi Kenan Akbulut; Edremit Akbulut Evleri projesinde ilk blok için teslimlere hazırlandığını açıkladı.

3. İstanbul Evleri Başakşehir fiyat listesi!

3. İstanbul Evleri Başakşehir fiyat listesi minimum 501 bin TL'den başlıyor. Projede dairelerin yanı sıra cadde mağaza ve çarşı alanları da bulunuyor...

arter-akbulut çarşı evleri iletişim Haberi

arter-akbulut çarşı evleri iletişim


Arter ve Akbulut Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor olan Çarşı Evleri projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Ümraniye'de inşa ediliyor. 2 blok olarak tasarlanan Çarşı Evleri projesinde bloklar 10 katlı.




Çarşı Evleri Ümraniye projesi 76 adet konut ve 17 adet ticari birimden meydana geliyor. Çarşı Evleri projesinde dairelerin büyüklükleri 86 metrekare ile 160 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.




Ümraniye Çarşı Evleri projesinde 2 0da 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks daire seçenekleri sunuluyor. Çarşı Evleri Ümraniye teslim tarihi 2015 yılı sonu olarak belirtiliyor.




Daire fiyatlarının 400 bin TL'den başladığı Çarşı Evleri Ümraniye projesinde yüzde 10 indirimle fiyatlar 360 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Yüzde 30 peşinatla ödemelerin yapıldığı projede kalan tutar tapu tesliminde ödeniyor.




Tel:216 474 73 73

Web:...