04 / 05 / 2024

arter etkinlik

arter etkinlik

Arter, "Saat Kaç?", "Kelimeler Pek Gereksiz", "Altan Gürman Retrospektif Sergisi", "Beyazımtırak", "Gizli Konferans", "Bir An İçin Durdu" ve "offroad, v.2" sergileriyle Dolapdere'deki yeni binasında sanatseverleri ağırlayacak...

Arter binası LEED Altın Sertifikası'nın sahibi oldu!

Vehbi Koç Vakfı kuruluşu olan Arter'in 2019 yılında taşındığı Dolapdere'deki binası, Amerikan Yeşil Bina Konseyi tarafından verilen LEED Altın Sertifika'nın sahibi oldu.

Arter Grup Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arter Grup Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Baran Polat tarafından kuruldu.

Lg Arter Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Lg Arter Yapı Limited Şirketi bugün Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Levent Gülmüş tarafından kuruldu.

Online etkinlik platformu depremzedeler için istihdam ve kira yardımı yapacak!

Ünlü ve popüler bir online etkinlik platformu, depremzedeler için yapacağını duyurduğu yardım ile internet aramalarında ön sıraya çıktı. 

Feu Event Kurumsal Etkinlik Hizmetleri Limited Şirketi Kuruldu!

Feu Event Kurumsal Etkinlik Hizmetleri Limited Şirketi Kuthan Ülgen tarafından kuruldu.

Arter Danışmanlık Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arter Danışmanlık Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Mehmet Tanrıkulu tarafından kuruldu.

Küp Etkinlik Ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Küp Etkinlik Ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi  Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Evren Altınkurt tarafından kuruldu.

Yapı Kataloğu'nda yapı sektörü için yeni etkinlik! 

Yapı sektörünün nabzını tutan Yapı Kataloğu yeni arayüzüyle sektör temsilcilerini bir araya getirmeye devam ediyor. Yapı Kataloğu sektör için 6 yeni etkinlik gerçekleştirmek için hazırlanıyor. 

Slz Arter Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Slz Arter Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 90 bin TL sermaye bedeli ile Levent Gülmüş, Serkan Erden ve Zülküf Erden ortaklığında kuruldu.

Kepez'deki iki okula çok amaçlı etkinlik salonu inşa ediliyor!

Antalya Kepez ilçesinde bulunan Perihan-Esat Aral Okulu ile Varsak Şelale İlkokulu'na çok amaçlı etkinlik salonu inşa ediliyor.

Arter Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arter Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Alparslan Ekici ve Ali Suat Tunçel ortaklığında kuruldu.

Arter'in Dolapdere’deki yeni binası açıldı!

Arter'in Dolapdere'deki Grimshaw Architects tarafından tasarlanan yeni binası açıldı.

Arter'in Dolapdere'deki yeni binası 13 Eylül'de açılıyor!

Arter, "Saat Kaç?", "Kelimeler Pek Gereksiz", "Altan Gürman Retrospektif Sergisi", "Beyazımtırak", "Gizli Konferans", "Bir An İçin Durdu" ve "offroad, v.2" sergileriyle Dolapdere'deki yeni binasında sanatseverleri ağırlayacak...

arter etkinlik Haberi

arter etkinlik

Çağdaş sanat alanında sürdürülebilir üretim ve sergileme altyapısı sunmak üzere 8 yıl İstiklal Caddesinde hizmet veren Arter'in yeni binası 13 Eylül'de hizmete girecek.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Vehbi Koç Vakfı (VKV) kuruluşu olan Arter'in yeni mekanı, Sevgi Gönül Oditoryumunda düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.

Toplantıda konuşan VKV Genel Müdürü Erdal Yıldırım, "Bu binanın arkasında aslında günler, aylar, yıllar, kavgalar, mutluluklar, çok şey var. Bugüne geldiğimiz için çok mutluyuz" diye konuştu. 

Yıldırım, vakfın kuruluşunun 50. yılı olduğunu anımsatarak şunları söyledi;

"Bu özel yılı 'Üstümüze Vazife' sloganıyla kutluyoruz. Vakıf olarak bizim yaptığımız her faaliyette sürdürülebilirlik çok önemli. Kurumları hayata geçirmek kolay olmuyor ama ondan daha zor olan, bu kurumları seviyeyi hiç düşürmeden hatta yükselterek sürdürülebilir kılmak ve sürekli yaşatmak. Bizim Vehbi Koç Vakfı olarak...