15 / 05 / 2024

Arthur&MilIer

Arthur&MilIer

Arthur&MilIer Real Estate olarak 2002'den bu yana konut ve ticari gayrimenkul alım-,satım, kiralama, danışmanlık, değerleme hizmeti veriyor. Hizmet alanını genişletmeyi amaçlayan şirket 'yaratıcı girişimcilik' dönemini başlatıyor...

Kripto uzmanından Bitcoin yorumu: “750 bin dolar olacak!”

BitMEX borsasının eski CEO’su kripto uzmanı Arthur Hayes, Bitcoin'in (BTC) 2026 yılına kadar en az 750 bin dolara ulaşacağını iddia etti. Stars Arena hacklendi ve projenin havuzunda bulunan 3 milyon dolarlık AVAX çalındı.

Uzman analistten Altcoinler için korkunç tahmin! Altcoinler'de düşüş devam edecek mi?

Eski BitMex Kurucusu Arthur Hayes altcoinlere ilişkin değerlendirme yaptı. Ünlü analist Altcoinler'de daha fazla düşüş beklediğini belirtti. İşte detaylar...

Bitcoin düşecek mi, yükselecek mi? Kritik tahmin geldi...

BitMEX'in kurucu ortağı Arthur Hayes, Bitcoin'in teknoloji hisseleri ile korelasyonunun rekor seviyelere ulaştığını ve kripto para biriminin değerinin Haziran ayında 30 bin dolara kadar yükselebileceğini söyledi.

Bitcoin'de büyük düşüş tahmini! 30 bin dolara inecek

Bitcoin yatırımcılarına kritik haber kripto borsaı BitMEX'in kurucu ortağı Arthur Hayes'ten geldi. Hayes Bitcoin'in teknoloji hisseleriyle rekor seviyeye ulaştığını belirterek bu durumun kripto paranın değerinin Haziran ayına dek 30 bin dolara çekilebileceğini söyledi.

Blue Road basın lansmanı düzenlendi!

Arthur & Miller Real Estate, Blue Road şirketiyle işbirliği lansmanı 13 Aralık sabahı, NEF09 Eğitim Salonu’nda düzenlendi. Lansmana, 20’ye yakın merkez ve franchise ofis yöneticisi katılım gösterdi. 

Türkiye’nin ilk Designer Outlet'i Vialand'de açılacak!

Gürsoy Grup ve Mc Arthur Glen Group tarafından Türkiye’nin ilk Designer Outlet'i açılacak. 50 milyon Euro yatırımla gerçekleştirilecek proje, İstanbul’un Vialand kompleksi içerisinde konumlanacak. Proje 2019 ilkbaharında kapılarını açacak.

İngiltere'deki Hobbit Evi 3 milyon TL'ye satılıyor!

Mimar Arthur Quarmby’nin 41 yıl önce inşa ettiği ‘Hobbit Evi’nin eşi benzeri yok. Gizli bir tünelden girilebilecek olan bu evin neredeyse tamamı da yine yerin altında.

Yalıkavak Wadi Villaları satışa çıkıyor!

Yalıkavak’ta bulunan Wadi Villaları’nı tamamlayarak satışa sunuyor. Projenin satış-pazarlamasını ise gayrimenkul alanında deneyimli kadrosu ile Bodrum’un, emlak alanında güvenilir markalarından biri olan Arthur&Miller BODRUM yürütüyor.

Arthur de Haast, MIPIM’deki Büyükyalı standını ziyaret etti!

JLL Dünya Başkanı Arthur de Haast, MIPIM’deki Büyükyalı standını ziyaret etti. Arthur de Haast, Büyükyalı İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık’tan, projenin “iyi yaşam” konsepti ve “yeni şehircilik” yaklaşımı konusunda bilgi aldı.

GSS İstanbul Solar Enerji Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

GSS İstanbul Solar Enerji Ticaret Anonim Şirketi, Helmut Arthur Kube Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Kaya Tütengil Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Beşiktaş'ta kuruldu.

Zen Gündoğan'ın satışını Arthur ile Miller Real Estate yapıyor!

Toplam 6 bin 400 m2’lik arazi üzerinde konumlanan, 12 lüks villalık butik proje Zen Gündoğan’ın satış ve pazarlaması, Arthur&Miller Real Estate Bodrum ofisi tarafından gerçekleştiriliyor.

Arthur and Miller'dan Antalyalı girişimcilere emlak ofisi açma fırsatı!

Arthur and Miller Real Estate 'in, " Bölge Korumacılığ ı" sistemine dayalı franchise modeli, Antalya'daki girişimci adaylarına emlak sektöründe kendi işinin sahibi olma fırsatı sunuyor.

İzmir'deki girişimci adaylara emlakçılık fırsatı sunuluyor!

Gayrimenkul değerleme ve geliştirme konularında danışmanlık hizmeti sunan Arthur & Miller Real Estate'in, "Bölge Korumacılığı" sistemine dayalı franchise modeli, izmir'deki girişimci adaylarına, emlak sektöründe kendi işinin sahibi olma fırsatı sunuyor.

Arthur&MilIer Haberi

Arthur&MilIer

Arthur&MilIer Real Estate olarak 2002'den bu yana konut ve ticari gayrimenkul alım-,satım, kiralama, danışmanlık, değerleme hizmeti veriyor. Türkiye'nin değişen ekonomik ve siyasi koşullarına uyum sağlayarak hizmet alanını genişletmeyi ve franchise ofisleriyle katma değer yaratmayı amaçlayan şirket 'yaratıcı girişimcilik' dönemini...