28 / 04 / 2024

Artı Tarabya Evleri nerede

Artı Tarabya Evleri nerede

Açı İş Ortaklığı'nda hayata geçirilen Artı Tarabya projesinde fiyatlar metrekare birim bazında 3 bin 500 dolardan başlangıç gösteriliyor. Artı Tarabya teslim tarihi...

Depremzedeler ev beklerken konutlar açık artırma ile satılmış!

6 Şubat'ın yıl dönümünde aradan bir yıl geçmesine rağmen başta barınma olmak üzere bölgede temel sorunlar hala daha sürüyor. Depremzedelerin çadır ve konteynerlarda kaldığı Osmaniye'de TOKİ'nin yaptırdığı evleri açık artırmada sattığı ve bazı kişilerin 3-4 ev aldığı kaydedildi.

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri'nde konut sayısını artırıyor! 3 bin 376 yeni konut geliyor!

Sınırlı Sorumlu Yenişehir Ankara Konut Yapı Kooperatifi tarafından Ankara ili Yenimahalle İlçesi, Işınlar Mahallesi sınırları içerisinde, 2 bin 486 adet konut ve 84 adet işyerinden oluşan Adres Ankara Evleri'nde kapasite artışına gidiliyor.

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkanları 24 ay 0 faiz fırsatıyla satışa çıkıyor!

Başakşehir Belediyesi’nin sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkânları 30 Ekim tarihinde satışa çıkıyor. Konumu itibariyle bölgede ticaretin yeni merkezi olacak toplam 37 mağaza ve dükkân, açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak.

İzmirli depremzedelerden emsal artışı talebi eylemi!

Egenin incisi İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan depremde evleri hasar gören depremzedeler "emsal artışı" talebiyle eylem gerçekleştirdi.

İtalya’da bu evler sadece 8.5 TL! Tek şart restorasyon!

İtalya'da "Sicilya'nın Balkonu" olarak bilinen Troina kasabasında 1 euro (8.47 TL) fiyatla evler satışa sunuldu. Bölgenin popülasyonunu artırmak için atılan adımdaki tek koşulu evleri restore etmek.

Müstakile talep, arsa fiyatlarını artırdı!

Pandeminin ardından tek katlı müstakil evleri talebin artması arsa satışlarını etkiledi. Aylık 80-90 bin olan konut dışı gayrimenkul satışı 135 bine ulaştı. Artan taleple beraber son bir yılda arsa fiyatları yüzde 47’ye varan oranda artış kaydetti.

Bahçeli doğa evleri konseptine talep artıyor!

Arizon Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özden, “İstanbul nüfus yoğunluğu itibariyle en çok konutun satıldığı şehir olma özelliğini korurken İstanbullularda ise bahçeli doğa evi konseptine talep artıyor” dedi.

Huzzak Yeşil Vadi Orman Evleri'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Tüm dünyayı derinden etkileyen koronavirüs pandemisi nedeniyle müstakil ve bahçeli evlere talep yükselince artınca emlak firmaları da bu ihtiyacı karşılamayla ilgili projeler üretti. Bu ihtiyaçtan hareketle yola çıkan Huzzak Yeşil Vadi Orman Evleri Projesi tamamlanıyor.

Devlet desteği 'öğrenci evleri satışları'nı artıracak!

Devletin ilk kez ev sahibi olmak isteyenler için sağladığı desteklerin artması, alternatif gayrimenkul sektörünü canlandıracak ve öğrenci evleri satışlarını tetikleyecek.

Türkiye konut fiyat artışlarında yine dünya şampiyonu!

İngiltere merkezli gayrimenkul şirketi Knight Frank'in yayımladığı son küresel emlak fiyatı artışı raporu verileri açıklandı. Knight Frank'in verilerine göre, dünyanın en pahalı evleri nerelerde?

Kayaşehir Emlak Konut Evleri’nde teslime hazır son 150 daire!

İstanbul’un yükselen değeri Başakşehir Kayaşehir'de yapılan gayrimenkul projelerine ilgi artıyor. Kayaşehir Emlak Konut Evleri’nde yaşamak isteyenler için satışta olan teslime hazır son 150 daire alıcılarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Öğrenci evleri kiraları artırdı!

Türkiye Kiralık Konut Fiyat Endeksi’nde Temmuz ayında bir önceki aya göre yüzde 0.73 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 3.87 oranında artış gerçekleşti.

İzmir Körfezi Evleri'nin temeli atıldı!

Temeli atılan İzmir Körfezi Evleri’ni iki yılda tamamlanacak. EGE-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Ege-Koop’un yatırım yaptığı her bölgenin değerinin iki kat artığını herkes biliyor" dedi.

Artı Tarabya Evleri nerede Haberi

Artı Tarabya Evleri nerede

Açı İş Ortaklığı'nda hayata geçirilen  Artı Tarabya  projesi tamamlandığında 700 daireden meydana gelecek. 


7 etaptan oluşan Artı Tarabya projesinde Orman, Deniz, Bahçe, Güneş, Park, Yamaç ve Cadde etapları bulunuyor. Orman etabın satışa sunulduğu Artı Tarabya Orman etabında üç blokta 62 konutu bulunuyor. 


1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde dairelere yer verilen Artı Tarabya projesinde fiyatlar metrekare birim bazında 3 bin 500 dolardan başlangıç gösteriliyor.


İstanbul Sarıyer'e bağlı Tarabya'da inşa edilen Artı Tarabya teslim tarihi 2017 yılı Temmuz ayı olarak belirtiliyor. 


82 bin metrekare alanda hayata geçirilen  Artı Tarabya projesinde sosyal alanlar arasında  otopark, spor alanları, çocuk oyun alanları, fitness, sauna, yüzme havuzu gibi donatılar mevcut. 


Adres: Ferahevler Mah. Adnan Kahveci Cad. 6-A/1 Tarabya


Tel : 0850 532 27 84

Web : http://artitarabya.com/

Pınar...