30 / 04 / 2024

Artı Tarabya fiyat listesi

Artı Tarabya fiyat listesi

Toplam 700 konuttan meydana gelen Artı Tarabya projesi Açı İş Ortaklığı'nda hayata geçiriliyor. Artı Tarabya projesi 2016'nın detayları haberimizde yer alıyor.

Müteahhitler kamu projelerinde fiyat farkı, tasfiye ve süre uzatımı düzenlemesi istiyor! TMB'den Ekim 2023 raporu geldi!

Türkiye Müteahhitler Birliği’nin 2023 yılının ilk 9 ayına ilişkin 'İnşaat Sektörü Analizi Raporu açıklandı. Raporda, “Kamu projeleri üstlenmiş firmaların, yüksek seviyelerdeki maliyet artışı nedeniyle fiyat farkı, tasfiye ve süre uzatımı düzenlemelerine gereksinimi çoğalmıştır" bilgisi verildi.

TMO ramazandaki fiyat artışlarına karşı büyük önlem aldı! Ayçiçek yağı, pirinç, mercimek! Çok ucuza satın alabilirsiniz

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal'dan ramazanda bazı ürünlerde yaşanabilecek fiyat artışlarına karşı önlem aldıklarına dair açıklama geldi.

Maliye Bakanlığı deprem fırsatçılarının tepesinde! Yapay fiyat artışı yapanlara göz açtırmayacak!

Gelir İdaresi Başkanlığı, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, fırsatçılara göz açtırmamak için başta emlak olmak üzere her sektörde fahiş fiyat artışlarına yönelik denetimlerini sıklaştırdı.

Depremden sonra 44 bin 730 konut için fahiş fiyat artışı tespit edildi!

Gelir İdaresi Başkanı Bekir Bayrakdar deprem sonrası konutlarda tespit edilen fahiş fiyat artışı ile ilgili konuştu. İşte ayrıntılar...

Konut fiyatlarındaki artış 600 bin TL'ye kadar ulaştı! Fahiş fiyat deprem de dinlemedi!

Deprem felaketi öncesinde de zaten kritik seviyede olan barınma sorunu, bölgeden farklı illere ilişkin taşınma hareketinin ardından yeniden fahiş fiyatlarla yeniden gündem oldu. Konut fiyatlarındaki artış 600 bin TL'ye kadar ulaştı! Fahiş fiyat deprem de dinlemedi!

Yeni yatırımın adresi hurda sektörü mü oluyor? Fiyatlar gün geçtikçe artıyor! İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Yeni yatırımın adresi hurda sektörü mü oluyor? Fiyatlar gün geçtikçe artıyor! Sektördeki dalgalanmalar inşaat sektörüne paralel olarak ilerliyor. Peki yatırımcılar bu alana mı kayıyor? İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Gayrimenkul uzmanları fiyat artışını yorumladı! Yasal düzenleme şart oldu!

Gayrimenkul uzmanları fiyat artışını yorumlayarak, yasal düzenlemenin şart olduğunu söylüyor. İşte detaylar…

Konuttaki arz talep dengesizlikleri fiyat artışlarını tetikliyor!

Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar yaptığı açıklamada konuttaki arz talep dengesizliklerinin fiyat artışlarını tetiklediğini söyledi.

İstanbulda barınabilmek artık hayal değil kabus! Konutta metrekare fiyatı 27 bin TL’ye fırladı!

Yüksek enflasyonun en çok hissedildiği illerin başında gelen kentte karın doyurmak zorlaşırken, 1 yılda 3-4 kat artan kiralardan kurtulmak isteyen İstanbullu artık ev almayı hayal bile edemiyor.  Metropol kentte konutta metrekare başına fiyat 27 bin TL’ye çıktı. İstanbul’un hemen ardından konutta za

Tesla’dan satışları artırmak için fiyat hamlesi! İşte O modeller!

Elektrikli otomobil sektörünün dev üreticisi Tesla, satışlarını artırmak amacıyla ABD ve Avrupa'da fiyat indirimleri yaptı. Fiyat indirimine ilişkin haberlerin ardından Tesla'nın hisseleri yüzde 4'e yakın düşüş gösterdi. İşte indirim yapılan O modeller…

Maaşlara yapılan zam yeterli mi? Yoksa fiyat artışları daha çok mu olur? 10 kişiden 8’i bu soruya bakın ne cevap verdi?

Önce asgari ücret, sonra da emekli ve memur zamları açıklandı. Peki gelirler mi yüksek fiyat artışları mı? Türkiye’de 10 kişiden 8’i fiyatların daha fazla artacağını düşünüyor. Peki dünyada durum nasıl? 2023 için kimler umutlu, kimler umutsuz? İşte o araştırma sonuçları…

Suzuki Vitara Hibrit'e 2023 zammı! Artık 1 milyon TL'yi gördü! 3 Ocak 2023 fiyat listesi...

Suzuki Vitara Hybrid SUV Ocak 2023 fiyatları belli oldu. Suzuki Vitara Hybrid'e bu ay şok edici bir fiyat artışı yapıldı! Artık o da bir milyon! Peki, Suzuki Vitara Hybrid'in fiyatı ne kadar? İşte 3 Ocak 2023 fiyat listesi...

Yok artık! 4 milyon 219 bin TL zam geldi! İşte Mercedes-Maybach S-Serisi 16 Aralık 2022 fiyat listesi...

En çok satan otomobil markalarından biri olan Mercedes, Maybach S-Serisinin Aralık ayı fiyatı açıklandı. Araca öyle bir zam geldi ki duyanlar "yok artık" demekten kendini alamadı. Mercedes-Maybach S-Serisi bir ayda tam 4 milyon 219 bin TL zamlandı.

Artı Tarabya fiyat listesi Haberi

Artı Tarabya fiyat listesi

Artı Tarabya projesi 2016  Açı İş Ortaklığı tarafından İstanbul Sarıyer'e bağlı Tarabya bölgesinde inşa ediliyor. Proje tamamlandığında 700 konuttan meydana gelecek.


7 etaptan oluşan Artı Tarabya projesinde Orman, Deniz, Bahçe, Güneş, Park, Yamaç ve Cadde etapları olacak. Satışa sunulan ilk etap Orman Artı Tarabya Evleri projesi 62 daireden oluşuyor. 3 blok şeklinde yükselen Orman Artı Tarabya projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daire seçenekleri sunuluyor. Projede dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolardan başlayarak değişiyor. 


Temmuz 2017'de teslimlerin gerçekleşeceği Artı Tarabya projesinde sauna, fitness, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, otopark gibi ortak alanlar bulunuyor. Proje 82 bin metrekare alana sahip. 


Adres: Ferahevler Mah. Adnan Kahveci Cad. 6-A/1 Tarabya


Tel : 0850 532 27 84

Web : http://artitarabya.com/

Pınar...