27 / 04 / 2024

Artı Tarabya proje fiyatları

Artı Tarabya proje fiyatları

Açı İş Ortaklığı'nda hayata geçirilen Artı Tarabya projesinde fiyatlar metrekare birim bazında 3 bin 500 dolardan başlangıç gösteriliyor. Artı Tarabya teslim tarihi...

Yeşil GYO'dan Innovia 4 açıklaması: Sermaye artışının 285 milyon TL'si proje için kullanılacak!

Yeşil GYO, sermaye artışından elde edilecek fonun kullanım yerlerini tek tek açıkladı. Innovia-4 projesi ile ilgili de açıklama yapıldı. İşte ayrıntılar...

Konut alamayan artık projeye ortak olacak! Proje yatırım fonları nasıl işleyecek? 

SPK’nın taslağını hazırladığı Proje Gayrimenkul Yatırım Fonları ile konutta yeni bir dönem başlayacak. 5-10 milyon TL'ye konut alamayan tüketici küçük birikimleriyle milyarlık projelere ortak olabilecek. İşte detaylar...

Art Hub Proje İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Art Hub Proje İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Demir ve Osman Can ortaklığında kuruldu.

Proje ve kontrollük işlerinde uygulanacak fiyatlar resmen belli oldu!

Proje ve Kontrollük İşlerinde Uygulanacak Fiyat Artış Oranları Hakkında Tebliğ bugünkü 32277 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte proje ve kontrollük işlerinde uygulanacak ücret tarifeleri 2023...

TOKİ'den ucuz ev almak isteyenlere müjde! 42 ilde 182 konut açık artırması o tarihte! Fiyatlar 568.263 TL'den başlıyor

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 42 ilde 182 adet konutu açık artırma ile satışa çıkaracağını ilan etti. İstanbul ve Ankara dahil olmak üzere toplam 42 ilin bulunduğu proje kapsamında 1+1'den 4+1'e kadar daireler satışa sunulacak. 

Artı İstanbul Konakları ön talep topluyor! Beykoz'da 16 villalık yeni proje!

Artı İstanbul Konakları İstanbul Beykoz'da hayata geçiliyor. 16 özel aile için tasarlanan proje ön talep topluyor.

Proje ve kontrollük işlerinde uygulanacak fiyatlar belli oldu!

Proje ve Kontrollük İşlerinde Uygulanacak Fiyat Artış Oranları Hakkında Tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte proje ve kontrollük işlerinde uygulanacak ücret tarifeleri 2022...

Proje ve Kontrolluk İşlerinde Uygulanacak Fiyat Artış Oranları Hakkında Tebliğ 2022!

Proje ve Kontrolluk İşlerinde Uygulanacak Fiyat Artış Oranları Hakkında Tebliğ bugünkü 31754 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hs Art Mimarlık Ve Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Hs Art Mimarlık Ve Proje Yönetimi Limited Şirketi Ümraniye’de  150  bin TL sermaye bedeli ile Selim Aşcı tarafından kuruldu.

Proje ve Kontrolluk İşlerinde Uygulanacak Fiyat Artış Oranları Hakkında Tebliğ 2021!

Proje ve Kontrolluk İşlerinde Uygulanacak Fiyat Artış Oranları Hakkında Tebliğ bugünkü 31586 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Koronavirüs müstakil villalara talebi artırdı!

İzmir’de uzun senelerdir proje yöneticiliği yapan Reel Yatırım - Co. Kurucusu Yeşim Dikmen, koronavirüsün müstakil villalara talebi artırdığını söyledi.

Kanal İstanbul Türkiye'nin dünyadaki gücünü artıracak!

Yaz aylarından başlanılması planlanan Kanal İstanbul projesine yönelik açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, proje ile Türkiye'nin dünya genelinde güç ve etkinliğinin artıracağını dile getirdi. 

Proje ve kontrollük işlerinde uygulanacak fiyatlar 2021!

Proje ve Kontrollük İşlerinde Uygulanacak Fiyat Artış Oranları Hakkında Tebliğ, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna Proje ve kontrollük işlerinde uygulanacak fiyatlar 2021 belli oldu...

Artı Tarabya proje fiyatları Haberi

Artı Tarabya proje fiyatları

Açı İş Ortaklığı'nda hayata geçirilen  Artı Tarabya  projesi tamamlandığında 700 daireden meydana gelecek. 


7 etaptan oluşan Artı Tarabya projesinde Orman, Deniz, Bahçe, Güneş, Park, Yamaç ve Cadde etapları bulunuyor. Orman etabın satışa sunulduğu Artı Tarabya Orman etabında üç blokta 62 konutu bulunuyor. 


1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde dairelere yer verilen Artı Tarabya projesinde fiyatlar metrekare birim bazında 3 bin 500 dolardan başlangıç gösteriliyor.


İstanbul Sarıyer'e bağlı Tarabya'da inşa edilen Artı Tarabya teslim tarihi 2017 yılı Temmuz ayı olarak belirtiliyor. 


82 bin metrekare alanda hayata geçirilen  Artı Tarabya projesinde sosyal alanlar arasında  otopark, spor alanları, çocuk oyun alanları, fitness, sauna, yüzme havuzu gibi donatılar mevcut. 


Adres: Ferahevler Mah. Adnan Kahveci Cad. 6-A/1 Tarabya


Tel : 0850 532 27 84

Web : http://artitarabya.com/

Pınar...