29 / 04 / 2024

Artı Yatırım ulaşım

Artı Yatırım ulaşım

Artı Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Artı Yatırım Genpower Jeneratör San.ve Tic.A.Ş'nin satışını onayladı.

Artı Yatırım Ali Kemal Önal davası sonuçlanmadı!

Artı Yatırım Holding tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı bir açıklmaya göre Artı Yatırım Holding Ali Kemal Önal davacı tarafından açılan dava henüz sonuçlanmadı...

Artı Yatırım Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerini yayınladı!

Artı Yatırım Holding tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Artı Yatırım Holding Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerini yayınladı. Üyeleri haberimizde bulabilirsiniz...

Artı Yatırım Endeks Gayrimenkul kararı iptal edildi!

Endeks Gayrimenkul ve Madencilik Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinin, Endeks Türev Yatırım Menkul Değerler Anonim Şirketi'ndeki hisselerine satın alma suretiyle iştirak edilmesi hakkındaki karar iptal edildi...

2024 Yılı Yatırım Programı'nda aslan payı ulaştırma ve haberleşmenin: Hangi projeye kaç TL ödenek verilecek?

2024 Yılı Yatırım Programı'ndan yaptığı derlemeye göre, ulaştırma ve haberleşme sektörü için yapılacak yatırımlar tek tek açıklandı. Peki hangi projeye kaç TL ödenek verilecek? İşte o projeler ve detaylar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 2053 yılına kadar 168 milyar dolar yatırım yapmayı hedefliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaştırma altyapısına 2053 yılına kadar yaklaşık 168 milyar dolarlık yatırım yapmayı hedeflediklerini belirtti.

Türkiye’nin CDS’indeki düşüş hızlandı! Yabancı yatırımcıların Türkiye’ye yatırım iştahı artıyor!

Merkez Bankası Başkanı Erkan’ın son enflasyon raporunda, enflasyon ile mücadeleye ilişkin kararlı bir duruş sergilemesi yatırımcıların Türkiye’ye olan yatırım iştahını artırdı. Türkiye’nin risk primindeki düşüşün hızlandığı belirtiliyor.

Yatırım sermayesi Marmara Bölgesi’nden Akdeniz’e kaymaya başladı!

Marmara, 2023’ün ilk altı ayında 148,5 milyar lira teşvikli yatırımlardan en büyük payı almaya devam ederken, yüzde 134,5 artışla 116 milyar liraya ulaşan yatırımı ile Akdeniz, aradaki farkı kapatmaya başladı.

Müteahhitler yeni yatırım için konut kredi faizlerinin düşmesini bekliyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, yatırım için konut kredi faizlerinin düşmesinin şart olduğunu belirterek, “Yükselen kiralar nedeniyle ev sahibi olmak isteyen vatandaş ucuz krediye ulaşamıyor. Yüksek kredi faizlerine çare bulunursa bu problem de çözülür” dedi.

Konut yatırımında Ruslar yüzde 44,4'lük artışla lider oldu! Türkiye'den ilk 5 ayda 5 bin 723 adet konut aldılar!

Ocak-mayıs döneminde yabancıların konut yatırımında Ruslar yüzde 4,4'lük artışla öndeliğini devam ettirirken, Suudi Arabistan ise yükselişi sürdürerek 11'inci sıraya yükseldi.

Artı 1 Life Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Artı 1 Life Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Levent Akbulut ve Aslan Çoban ortaklığında kuruldu.

Yeni yatırımın adresi hurda sektörü mü oluyor? Fiyatlar gün geçtikçe artıyor! İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Yeni yatırımın adresi hurda sektörü mü oluyor? Fiyatlar gün geçtikçe artıyor! Sektördeki dalgalanmalar inşaat sektörüne paralel olarak ilerliyor. Peki yatırımcılar bu alana mı kayıyor? İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Karayollarına 20 yılda tam bu kadar yatırım yapıldı! Ulaşımda şimdi sıra hangi yatırımda?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son 20 yıl içinde karayollarına yaklaşık 112 milyar dolar yatırım gerçekleştirildiğini, gelecek dönemde ise demir yollarına yoğunluk vereceklerini kaydetti.

2022'de ulaştırma projelerine ne kadar yatırım yapılacak?

Ulaştırma ve haberleşme sektöründe 2022 yılı için ayrılan bütçe miktarları belli oldu. 2022 yılı kapsamında 49,8 milyar TL'lik kamu yatırımı yapılması planlanıyor.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Ulaşıma 19 yılda 1 trilyon 136 milyar TL'lik yatırım!

Ulaşım alanında yapılan yatırımlar hakkında konuşan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu 19 senede 1 trilyon 136 milyar TL'lik yatırım yapıldığını açıkladı.

Emlak Konut GYO, gayrimenkul yatırımı artış lideri oldu!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği’nin düzenlediği ‘6. TSPB Altın Boğa Ödül’leri kapsamında Emlak Konut GYO, gayrimenkul yatırımı artış lideri ve piyasa değeri lideri oldu. 

Artı Yatırım ulaşım Haberi

Artı Yatırım ulaşım

Artı Yatırım Holding A.Ş. tarafından yapılan açıklama şöyle;


Satış mutabakatı 11/04/2014 tarihinde KAP  açıklamamızda duyurulan  ve Şirketimizin 16/05/2014 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısının  4.maddesinde görüşülen; iştirakimiz  Genpower Jeneratör San.ve Tic.A.Ş'nin 20.479.200 adet hisse senedinin Sn.Müjdat Uslu'ya satışı oy çokluğu ile onaylanmıştır. Sahip olduğumuz Genpower Jeneratör San ve Tic.A.Ş.'nin Hisse Senedi İlmuhaberleri Sn. Müjdat Uslu'ya devir ve temlik...