29 / 04 / 2024

Artstone panelleri

Artstone panelleri

Baharın trendlerini içeren Artstone duvar ve tavan koleksiyonları mekânlarda “yeşil”, “bronz”, “tropik” ve “sessiz” etkiler yaratmaya hazırlanıyor.

Dengeli ağırlık dağılımı ile BMW İX1 bayilerde

Şık ve modern iç tasarımlar sunar. Ayrıca, en son teknolojileri kullanarak akıllı bilgi-eğlence sistemleri, dijital gösterge panelleri ve gelişmiş sürüş yardımcıları gibi özellikler sunar. Peki BMW İX1 17 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

38. Amerikan-Türk Konferansı'nda inşaat ve altyapı sektörleri ele alındı!

Koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl ilk kez sanal ortamda gerçekleştirilen 38'inci Amerikan-Türk Konferansı kapsamında, "Dijital Ekonomi" ile "İnşaat ve Altyapı" panelleri de gerçekleştirildi.

San Deco Mimarlık Yıllığı 2019 paneli 8 Eylül'de!

San Deco sponsorluğunda gerçekleşen Mimarlık Yıllığı 2019 panelleri kapsamında bu hafta, canlı yayında 8 Eylül Salı günü saat 17:00’de düzenlenecek. 

RE/MAX Türkiye ofisi kendi enerjisini üretecek!

Dünyanın önemli gayrimenkul firmalarından olan RE/MAX’ın Türkiye ofisi, sürdürülebilir bir gelecek için güneş enerjisi panelleri ile kendi enerjisini üretecek.

Yeni Bodrum Otogarı'nın yüzde 90'ı tamam!

Bodrum'da toplam 30 bin 759 metrekare arsa üzerinde inşa edilen Bodrum Otogarı tamamlanıyor. Otogarın çatısı altında yer alan güneş panelleri ile otogar kendi enerjisini üretecek.

Londra Cambridge Merkez Camii açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Londra'da Cambridge Merkez Cami açılışı gerçekleştirdi. Erdoğan, "Cambridge Cami 5272 metrekare, bin 300 kişilik kapasiteye sahip. Çevre hassasiyeti, güneş panelleri ile Avrupa'nın ilk çevre dostu camisidir" diye konuştu.

İstanbul'da binaların çatılarına güneş panelleri kurulacak! 

AK Parti ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Binali Yıldırım, İstanbul'da uygun binaların çatısına güneş paneli kurmayı planladıklarını açıkladı.

Bodrum'a 74 milyon TL'lik otogar!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum'a arsa bedeli 24 milyon 600 bin TL, otogar ihalesi 45 milyon 548 bin TL ve 4 milyon TL güneş enerji panelleri olmak üzere toplam 74 milyon TL yatırımla yeni ve modern otogar inşa ediyor.

Okul çatılarına güneş enerjisi panelleri gelecek!

Hükümetin, 'yerli ve milli enerji' seferberliği doğrultusunda, yenilenebilir enerjinin kamu kurumlarında yaygın kullanımı için Milli Eğitim Bakanlığı daharekete geçti. 

Hekim Yapı, 40. İstanbul Yapı Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıttı!

Hekim Yapı AŞ, HekimPanel işletmesi bünyesinde üreteceği 7 yeni formdaki poliüretan dolgulu sandviç panelleri 40. İstanbul Yapı Fuarı'nda katılımcıların beğenisine sundu

Apartman çatılarına güneş panelleri geliyor!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), üretim sağlayacak güneş panellerinin sisteme kazandırılması için çalışmalara başladı. Düzenlemeden, yeni inşaatların, toplu konut projelerinin yanı sıra villalarda yararlanabilecek.

Artstone duvar panelleri bahara hazırlanıyor!

Baharın trendlerini içeren Artstone duvar ve tavan koleksiyonları mekânlarda “yeşil”, “bronz”, “tropik” ve “sessiz” etkiler yaratmaya hazırlanıyor.

Kış duvarları Artstone koleksiyonundan iç mekanlara girdi!

Artstone duvar ve tavan koleksiyonları kışın mekânsal karakteristiğini belirliyor ve konutlarda, otellerde ve restoranlarda sıcaklık ve samimiyet sunuyor.

Artstone panelleri Haberi

Artstone panelleri


Bahar aylarına girişle beraber Artstone koleksiyonu, mekânların duvarlarını bahar tonlarına ve dokusuna göre şekillendirmek üzere kolları sıvadı. Artstone taş, tuğla ve beton koleksiyonları, konutlarda, otellerde, restoranlarda ve farklı mekân tipolojilerinde estetik, doğal, özel renk alternatifli, inovatif duvarlar yaratıyor. Doğal taş, beton, tuğla, ahşap, kaya ve grafik karo görünümündeki ürünler, projelerde bu yılın bahar sıcaklığının ambiyansını yaratacak. 


Yeşiller, tropik izler, sessiz renkler ve bronz, yüzeylerde yerini alacak


2017 yılının bahar aylarında “yeşil” en belirgin tonlarıyla yüzeylerde yerlerini alacak. “Bronz” da bütün mekânları ısıtan ve parlatan etkisiyle, hem klasik dekorasyon anlayışında, hem de modern dokunuşlarda projelerde yüzeyler için seçilecek renklerden olacak. 


Bu anlamda Karoart serisinin canlı, ışıltılı, panelleri, yeşil tonlara ve koyu veya açık bronzlara uygun renk ve desenleri sunuyor. Versailles, Epicure, Plafont, Vermont,...