08 / 05 / 2024

Artvin Ardanuç hidroelektrik santrali ne olacak

Artvin Ardanuç hidroelektrik santrali ne olacak

Artvin Ardanuç'ta, Suat ve Polat dereleri üzerinde yapımı planlanan Ardanuç-5 Hidroelektrik Santral projesi için Çevre ve şehircilik Başkanlığı, olumlu rapor vermişti. Danıştay buna dur dedi.

TOKİ Artvin Ardanuç 197 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Artvin Ardanuç projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor.

TOKİ Artvin Ardanuç 197 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Artvin Ardanuç projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Artvin Ardanuç'ta 197 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Artvin Ardanuç'ta 197 yeni konut inşa etmek için düğmeye bastı.

Yıldırım Demir, Ardanuç Belediye Başkanı oldu!

Artvin'in Ardanuç ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, CHP adayı Yıldırım Demir kazandı...

Artvin Ardanuç 2. Etap TOKİ 2019 başvuru detayları!

Artvin Ardanuç 2. Etap TOKİ 2019 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 160 adet konut bulunuyor.

TOKİ Artvin Ardanuç 2019 projesi 27 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Artvin Ardanuç 2019 projesi başvuruları ne zaman başlayacak? TOKİ Artvin Ardanuç 2019 başvuru tarihleri, TOKİ Artvin Ardanuç 2019 detayları belli oldu mu? İşte TOKİ Artvin Ardanuç 2019 projesi 27 soruda tüm detaylarıyla...

Artvin Şavşat ve Ardanuç'ta acele kamulaştırma kararı!

Maliye Bakanlığı tarafından Artvin'de acele kamulaştırma yapılacak. Şavşat ve Ardanuç'taki 31 gayrimenkul karar kapsamında acele kamulaştırılacak...

Artvin'deki Yeni Rabat Kilisesi'nin ulaşımı meclis gündeminde!

Artvin'nin Ardanuç ilçesine bağlı Bulanık köyünde bulunan Yeni Rabat Kilisesinin ulaşım ve çevre koşulları mecliste konu oldu. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Artvin Tepedüzü Köyü'nün yol sorunu mecliste!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin'in Ardanuç ilçesine bağlı Tepedüzü Köyü'nün yol sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı..

Artvin Ardanuç-Ardahan yoluna Meclis araştırma komisyonu!

25 milletvekili Artvin ilinde uzun yıllardan beri devam eden ancak hâlâ tamamlanamayan Ardanuç-Yalnızçam-Ardahan kara yolu için Meclis araştırma komisyonu açılmasını talep etti..

Artvin Yalnızçam-Ardahan bağlantı yolu mecliste konu oldu!

Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan Artvin ili Ardanuç ilçesi Yalnızçam-Ardahan bağlantı yolunun yapımına ilişkin soru önergesi hazırladı. Bayraktutan sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a sordu..

Artvin Yusufeli Barajı inşaatı 3 yıl içerisinde tamamlanacak!

Artvin Valisi Kemal Cirit, Yusufeli Barajı inşaatının 3 yıl içerisinde tamamlanmasının hedeflendiğini bildirildi. Cirit, Yusufeli Barajı ve Hidroelektrik Santrali (HES) inşaatında incelemelerde bulundu.

Artvin Ardanuç HES projesi protesto edildi!

Artvin Ardanuç'a yapılmak istenen beş HES regülatörü ve taş ocağı projesine halkın tepkisi büyüyor. Bölgeye iş makinelerinin getirilmesine ve HES inşaatının başlaması ihtimaline karşı Ardanuç halkı nöbetlerle bölgeyi denetleme kararı aldı.

Artvin Ardanuç hidroelektrik santrali ne olacak Haberi

Artvin Ardanuç hidroelektrik santrali ne olacak
Vatandaşlar kararın iptali istemiyle İdare Mahkemesi'ne dava açmıştı. Mahkeme iptalin reddine karar vermiş ve raporu yeterli bulmuştu. Avukat Halis Yıldırım, İdare Mahkemesi'nin ret kararı için Danıştay'a temyiz başvurusunda bulunmuştu. Danıştay bilirkişi raporunun eksik değerlendirildiğini belirtip yerel mahkemenin kararını...