29 / 04 / 2024

artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi ne zaman açılacak

artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi ne zaman açılacak

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yeri onaylanan ve Yemişlik Mahallesi’nde kurulacak olan Artvin / Arhavi Organize Sanayi Bölgesi için müteşebbis heyetinin oluşturulması çalışmaları devam ediyor.

Artvin'de sel sonrası 39 bina yıkıldı!

Artvin'de hafta içi meydana gelen yağışlar nedeniyle yaşanan sel felaketleri nedeniyle Arhavi ilçesinde 39 bina yıkılırken 1459 bina hasar gördü.

Artvin Arhavi'de kamulaştırılan arazideki hak sahiplerinin mağduriyeti mecliste!

Artvin'in Arhavi ilçesinde kamulaştırma kararı alınan arazideki hak sahiplerinin mağduriyetinin giderilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Artvin'de bir bölgenin sit alanı ilan edilmesi mecliste!

Artvin ilinin Arhavi ilçesinde bulunan bir bölgenin sit alanı ilan edilmesine dair yapılan başvurular meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Arhavi'de bir arazinin kamulaştırma kararı meclis gündeminde!

Artvin ilinin Arhavi ilçesinde bulunan bir arazinin kamulaştırma kararının hak sahipleri açısından yarattığı mağduriyet iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Artvin'de 18 metrekarelik lüks ağaç ev yapıldı! 

Artvin'in Arhavi ilçesinde yaşayan Osman Kaba 18 metrekarelik ağaç ev yaptı. Çam gövdesindeki ağaç evde, tuvalet, banyo, çift kişilik yatak bulunuyor. 

Artvin'deki bu eve asma köprü ile ulaşılıyor!

Artvin'in Arhavi ilçesinde inşaat mühendisi Osman Kaba, ıhlamur ağaçlarının gövdesine yerden 10 metre yükseklikte, 30 metrekarelik ev yaptı. Çelik halatla oluşturulan asma köprü ile girilen ev ilgi görüyor.

Artvin Arhavi'deki ağaç evlere talepler arttı!

Artvin'in Arhavi ilçesinde inşaat mühendisi Osman Kaba, ıhlamur ağaçlarının gövdesine yerden 10 metre yükseklikte, 30 metrekarelik ev inşa etti. Çelik halat üzerine kurulan asma köprü ile çıkılıp inilen ev dikkatleri üzerine çekiyor.

Vasfi Kurdoğlu, Arhavi Belediye Başkanı oldu! 

Artvin'in Arhavi ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, CHP adayı Vasfi Kurdoğlu kazandı....

Artvin Arhavi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yenilendi!

Geçtiğimiz senelerde verilen eğitim ve okul imkânlarının yetersizliğiyle anılan Arhavi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi baştan aşağı yenilendi.

AFAD Artvin Arhavi Konutları hak sahiplerine teslim edildi!

AFAD Artvin Arhavi Konutları hak sahiplerine teslim edildi. Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu, "Afetler, insan eliyle bazı önlemlerin alınabileceği, daha sonra tevekkül edilmesi gereken gerçeklerdir. Bölgede en fazla karşılaştığımız sel ve heyelanlara artık hazır olmamız ge

Artvin Arhavi'de yüksek kat tepkisi!

Artvin'in Arhavi ilçesinde Danıştay tarafından iptal edilen yüksek katlı binalara izin veren 'İmar Planı' yeniden hazırlandı. 7 kata kadar bina yapımı izni tepkilere yol açtı.

Çoruh Üniversitesi Arhavi yerleşkesi tamamlanıyor!

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu  ilçedeinşa edilen Artvin Çoruh Üniversitesine bağlı  Arhavi yerleşkesinde incelemeler yaptı. 

Tarihi Osman Ağa Konağı butik otel oldu!

Artvin Arhavi Dereüstü Köyü’nde “Tarihi Osman Ağa Konağı” butik otel olarak hizmete açıldı.

artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi ne zaman açılacak Haberi

artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi ne zaman açılacak


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yeri onaylanan ve Yemişlik Mahallesi’nde kurulacak olan Artvin / Arhavi Organize Sanayi Bölgesi için müteşebbis heyetinin oluşturulması çalışmaları devam ediyor.  Konu ile ilgili olarak Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan toplantıda müteşebbis heyeti için son aşamaya gelindi.


Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan toplantıya Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, İl genel Meclis Üyesi Hakkı Aytolan, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Kesim ve Oda Meclis Başkanı Serkan Ergin yer aldı.


Toplantıda müteşebbis heyeti oluşturulması için son aşamaya gelinirken, Artvin / Arhavi Organize Sanayi Bölgesi’nin gelecekteki iş ve işlemleri hakkında görüşmeler yapıldı.


Arhavi / Yemişlik Mahallesi’nde kurulacak olan Arhavi Organize Sanayi Bölgesi ile Artvin’in ve Arhavi’nin önemli bir...