18 / 05 / 2024

Artvin Barajı ne zaman açılacak

Artvin Barajı ne zaman açılacak

Çoruh Nehri'nin ana kolu üzerinde bulunan 10 baraj ve hidroelektrik santrali projelerinden biri olan ve yaklaşık 5 yılda yapımı tamamlanan Artvin Barajı, yarın açılacak.

Artvin'de 90 kilometrelik yolu 16 kilometre kısaltacak viyadüğün yüzde 65'i tamamlandı!

Artvin'de inşa edilen Yusufeli Barajı ve HES sebebiyle değişen kara yolu ağı kapsamında inşaat çalışmaları devam eden Yusufeli Merkez Viyadüğü'nde yüzde 65'lik fiziki gerçekleşme sağlandı.

TOKİ Artvin projesi yarın ihaleye çıkıyor! Yusufeli'ne tam 106 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Artvin projesinin ihalesi yarın yapılacak. Söz konusu projede 106 konut yer alıyor.

Piyasada seçim hareketliliği! Seçim sonrası piyasalar ne kadar etkilendi

Yapılan seçimlerin ardından oyların %50 barajını aşamadığı için Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde netice 2. tura kaldı. Bu durum, Dolar kurunu ve küresel piyasaları ne denli etkiledi? Ayrıntılar haberimizde.

Hyundai Tucson 900 bin TL barajını geçti 1 milyona dayandı! İşte Hyundai Tucson fiyat listesi 5 Nisan 2022!

Suv severlerin gözde modelleri arasında yer alan Hyundai Tucson 900 bin TL barajını geçti. Peki Hyundai Tucson fiyatları ne kadar? İşte Hyundai Tucson fiyat listesi 5 Nisan 2022...

ÇAYKUR işçi alım kurası ne zaman? ÇAYKUR kura tarihini duyurdu!

ÇAYKUR bu yıl Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun illerinde 630 geçici işçi alımı yapıyor. İŞKUR aracılığıyla yapılan alımlar için başvurular 28 Şubat ile 5 Mart tarihleri arasında gerçekleştirildi. Başvuruların tamamlanmasının ardından ÇAYKUR işçi alım kurası ne zaman? sorusu gündeme geldi...

Rize-Artvin Havalimanı inşaatında son durum ne oldu?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı merakla beklenen Rize-Artvin Havalimanı inşaatı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Yusufeli Barajı'nda geri sayım başladı!

Artvin'de, Çoruh Nehri üzerinde 6,5 yıldır inşaatı devam eden 275 metre gövde yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı’nda son metreküp beton dökme işlemi gerçekleşti.

Yusufeli'ndeki baraj inşaatındaki şantiye meclis gündeminde!

Artvin'in Yusufeli ilçesindeki baraj inşaatındaki şantiye ve karantina koşulları meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yusufeli Barajı'nın gövde yüksekliği 262 metreye ulaştı!

Artvin'de inşa çalışmaları devam eden, Türkiye'nin birinci, dünyanın üçüncü en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı'nda 262 metre gövde yüksekliğine ulaşıldı.

Yusufeli Barajı'nın tamamlanmasına son 15 metre!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada, Artvin'de yapımı devam eden Yusufeli Barajı'ndae inşaatın tamamlanması için 15 metre kaldığını belirtti.

Yusufeli Barajı'nın tamamlanmasına 16 metre kaldı!

Artvin'de inşa çalışmaları devam eden, Türkiye'nin birinci, dünyanın üçüncü en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı'nın tamamlanmasına 16 metre kaldı. 

Yusufeli Barajı'nın gövde yüksekliği 256 metreye ulaştı!

Artvin'de inşa çalışmaları devam eden, Türkiye'nin birinci, dünyanın üçüncü en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı'nda 256 metre gövde yüksekliğine ulaşıldı.

Yusufeli Barajı'nın gövde yüksekliği 250 metreye ulaştı!

Artvin'de inşa çalışmaları devam eden, Türkiye'nin birinci, dünyanın üçüncü en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı ve HES'te 250 metre gövde yüksekliğine ulaşıldı.

Artvin Barajı ne zaman açılacak Haberi

Artvin Barajı ne zaman açılacak

Çoruh Nehri'nin ana kolu üzerinde bulunan 10 baraj ve hidroelektrik santrali (HES) projelerinden biri olan ve yaklaşık 5 yılda yapımı tamamlanan Artvin Barajı, yarın törenle hizmete girecek.