05 / 05 / 2024

artvin çayağzı kentsel dönüşüm

artvin çayağzı kentsel dönüşüm

Artvin Merkez ilçe sınırları içinde yer alan Çayağzı Mahallesi riskli alan ilan edildi. 12/10/2013 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren kanun çerçevesinde Çayağzı Mahallesi yeniden dönüşecek…

İnşaat sektörünün yeni yüzü kentsel dönüşüm için alternatif olacak! Çelik evlere talep artıyor...

İnşaat sektörü gerek teknolojinin getirdiği yeniliklerden biri olan çelik evler, kentsel dönüşüm için alternatif odu.

Kentsel dönüşümde şaşırtan açıklama: Ataşehir'de kentsel dönüşüme karşıyız!

Memleket Partisi'nin Ataşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk, Ataşehir’in kentsel dönüşümüyle ilgili açıklamalarda bulunarak “Ataşehir'de kentsel dönüşüme karşıyız. Kentsel dönüşüm değil yerinde dönüşüm olması gerekiyor.'' dedi.

Bakan Özhaseki'den dönüşüm çağrısı: Evlerimizi yenilemek zorundayız! Kentsel dönüşüm isteyen herkese kapılarımız açık!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm ile ilgili konuştu ve parti ayırt etmeksizin kentsel dönüşüm yapmak isteyenlere kapılarının açık olduğunu söyledi. Özhaseki, deprem bölgesiyle ilgili de konuştu. İşte Bakanın o açıklaması....

Uzman isimden kentsel dönüşüm yorumu! ‘Yüzde 49’a haksızlık oluyor’

Tüketiciler Birliği Derneği Antalya Şube Başkanı Neşet Gündüz, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Gündüz, “Yıkmak için bir kişinin müracaatı yetiyorken yıkıldıktan sonra arazinin nasıl değerleneceği konusunda salt çoğunluğu göstermek bizce yanlış” diye konuştu.

Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm hızlanıyor: Emlak Konut GYO da proje geliştirecek!

İstanbul'da olası deprem karşı başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları Beyoğlu ilçesinde de tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Yıldız, kentsel dönüşüm çalışmalarının Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Emlak Konut ve belediyenin birlikte yapacağını aktardı.

Atakule GYO Riva parselleri gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Çayağzı Köyü, Beylikmandıra Çiftliği Mevkii'nde yer alan 15.055 metrekarelik için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Atakule GYO Riva arsası gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Çayağzı Köyü, Beylikmandıra Çiftliği Mevkii, 14 pafta, 1672 parsel, 23.620 metrekarelik için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Atakule GYO Beykoz parselleri gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Çayağzı Köyü, Beylikmandıra Çiftliği Mevkii, 13 pafta, 1978 parsel, 7196 metrekare arsa ve Çayağzı Beylik Mevkii, 13 pafta, 1979 parsel, 4044 metrekare arsa için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Beşikdüzü kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Trabzon Beşikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gören, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarını ve TOKİ konut teslimlerini anlattı.

Bağdat Caddesi yok satıyor!

Dünyanın sayılı alışveriş caddelerinden Bağdat Caddesi, geçtiğimiz 2 yılda plansız kentsel dönüşüm sebebiyle değer kaybetmişti. Talebin ve fiyatların yeniden yükselişe geçtiği caddede, bu günlerde satılık ve kiralık kıtlığı yaşanıyor. Ne daire bulmak mümkün ne dükkan. 

TOKİ Trabzon Beşikdüzü 1. Etap 2. Bölge başvuruları yarın!

TOKİ Trabzon Beşikdüzü Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap 2. Bölge 142 konut başvuruları yarın itibariyle başlıyor...

Atakule GYO Beykoz'daki arsasının değerleme raporu revize edildi! 

Atakule GYO'ya ait Ankara İli, İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Çayağzı Köyü (Riva), Beylikmandıra Çiftliği Mevkii, 13 Pafta, 2037 Parselde yer alan arsaya ilişkin raporun 7.1. ve 7.2. maddesi revize edildi ve piyasa değeri değişmedi. 

Kentsel dönüşüm alt komisyonu kuruldu!

Belediye temsilcileriyle bir araya gelen İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum başkanlığında yaptığımız 'Kentsel dönüşüm istişare toplantısı'nda kararlaştırdığımız alt komisyonumuzu kurduk" dedi...

artvin çayağzı kentsel dönüşüm Haberi

artvin çayağzı kentsel dönüşüm

Artvin Merkez ilçe sınırlarında yer alan Çayağzı Mahallesi, 12/10/2013 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren kanun çerçevesinde riskli alan ilan edildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın 5/8/2013 tarihli ve 4879 sayılı yazısı üzerine, 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun’un 2’nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 19/8/2013 tarihinde Artvin Çayağzı Mahallesi’nin yeniden dönüştürülmesi kararlaştırıldı. 


tıklayın


Şengül...