29 / 04 / 2024

artvin turizm projeleri

artvin turizm projeleri

Artvin Valisi Kemal Cirit, alternatif turizmi öne çıkaracak bütün öğelerin Artvin'de bulunduğunu, deniz turizmine alternatif herşeyi Artvin'de sunmaya hazır olduklarını söyledi.

Alternatif turizmde rakibi olmayan kent: Artvin!

Karadeniz’in son noktası ve hatta en doğusunda bir sınır kenti Artvin, Muhteşem ve bir o kadar vahşi doğası, Çoruh Vadisi boyunca devam eden 10. yüzyıldan kalma kalelerin eşliğinde bir tarafı Ardahan'a, diğer tarafı Erzurum'a ulaşan zor bir kenttir.

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 10 ildeki 15 taşınmazı yatırıma açıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı mülkiyeti Hazine'ye ait olmak üzere Artvin, Bursa, Antalya, Kars, Kayseri, Kütahya, Mersin, Ordu, Uşak ve Balıkesir şehirlerinde 15 kamu taşınmazınında turizm yatırımı yapılması amacıyla 49 seneliğine yerli ve yabancı yatırımcılara tahsis ediyor. 

Baraj projeleri nedeniyle 5 köy taşınıyor!

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde bir, Artvin'in Yusufeli ilçesinde 4 köyde yaşayan vatandaşların, baraj projeleri sebebiyle belirlenen yerlere nakledilmesine karar verildi.

Türk Turizminin Mega Projeleri Turizm Yatırımcıları Forumu 2020’de buluşuyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği 28-29 Ocak 2020'de hayata geçireceği Turizm Yatırımcıları Forumu-TIF 2020, ülke turizmine yön verecek olan mega projeleri bir araya topluyor...

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Katarlılar Artvin'e turizm yatırımı yapacak!

Artvin’e gelen Katarlı turizm şirketi yetkilileri Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette, yatırımlardan ve projelerden bahsedildi.

Şile devlet hastanesi ve liman yenileme projeleri ile değişecek!

İstanbul'un yaz döneminde en çok tercih edilen turizm merkezlerinden biri olan Şile'de, Yeni Devlet Hastanesi ve Liman Yenileme ve Rekreasyon projeleri hayata geçiyor.

Artvin'deki tarihi eserler meclis gündeminde!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Kültür Ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'ya Artvin İli ve ilçelerindeki tarihi eserlere ve kültürel mirası sordu..

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın gayrimenkulleri TBMM'de!

1.1.2003 tarihi itibarıyla Kültür Ve Turizm Bakanlığı tarafından özel şahıslardan kiralanan taşınmaz ve araçlar ile bunlara ödenen kiralar meclis gündemine taşındı. Konuya ilişkin CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan soru önergesi hazırladı.

Üsküdar'da markalı konut projeleri tam gaz!

Avrasya Tüneli ve Marmaray gibi dev ulaşım yatırımları sayesinde Avrupa yakasındaki tarihi yarımadaya yakınlaşan Üsküdar, yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Üsküdar’da markalı konut projeleri, sağlık ve turizm yatırımları tam gaz sürüyor. Belediye ise, tarihe ve doğaya saygılı bir dönüşüm planlıyor.

Aydın’a turizm projeleri geliyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esra Boğazlıyan bugünkü yazısında Aydın Belediye Başkanı Özlem Çercioğlu ile röportaj gerçekleştirdi. Çercioğlu, bölgedeki projeleri anlattı.

Artvin'e 2016'da 26 proje!

Marina Sosyal tesisleri Artvin sofrasında gerçekleşen bilgilendirme toplantısında Belediye Artvin Başkanı Mehmet Kocatepe 2016 yıl içerisinde uygulamaya koyacağı projeleri basın mensuplarıyla paylaşarak projeler hakkında bilgi verdi.

Artvin Cerattepe’de bu zamana kadar hangi maden projeleri durduruldu?

Yurt Gazetesi'nin yazarlarından Esin Gedik bugünkü yazısında Artvin Cerattepe’de bugüne kadar yapılması planlanan maden projelerini ele aldı. İşte Esin Gedik'in o yazısı...

artvin turizm projeleri Haberi

artvin turizm projeleri


Artvin Valisi Kemal Cirit, alternatif turizmi öne çıkaracak bütün öğelerin Artvin'de bulunduğunu, deniz turizmine alternatif herşeyi Artvin'de sunmaya hazır olduklarını söyledi.

Vali Cirit, gazetecilere yaptığı açıklamada, Artvin'in her bir noktasında farklı kültürel değerin ortaya çıktığını belirtti. Artvin'in turizm anlamında küresel 100 destinasyon bölgesinden biri seçildiğini dile getiren Vali Cirit, "Burada ulaşımın zorluğu nedeniyle coğrafyasının bozulmamışlığının etkisinden bahsetmek gerekiyor. Otantik kültürün bütün özelliklerini hemen hemen her yerinde görebiliyorsunuz. Bir turizm söyleşisi içerisinde etno turizm diye adlandırdığımız, kültürel anlamda herşeyi ve doğal şekliyle sunabileceğiniz bir ortamı yakalıyorsunuz" dedi. Alternatif turizmi öne çıkaracak bütün öğelerin Artvin'de bulunduğunu ifade eden Cirit, deniz turizmine alternatif herşeyi Artvin'de sunmaya hazır olduklarını söyledi. Vali Cirit, turizmle ilgili rehberlik firmaları ve acentelere çağrıda bulunarak, şunları kaydetti:

"Eğer Türkiye'deki turizm...