03 / 05 / 2024

Artvin yol çalışma projeleri

Artvin yol çalışma projeleri

Artvin Belediyesi tarafından yapılan imar planı kapsamında, AVM inşaatı ile hastane arasında ki yol genişleme çalışmalarına gece gündüz devam ediyor. Alternatif yol çalışmalarının 2015 yılı ortalarında tamamlanacağı düşünülüyor.

1942 yılında Bebek İstinye yol çalışması ihaleye verilmiş!

1942 yılında Bebek İstinye yolu üzerindeki istimlak işleriyle yol inşaatının yol çalışmasının bir kısmı tamamlanmış. Bu çalışma 1942 yılının başında bir müteahhide ihale ile verilmiş.

Vedad Gürgen: 264 riskli alanda çalışma yapıyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen yaptığı açıklamada, "Kentsel dönüşüm çerçevesinde 650 bin bağımsız bölümü yıktık. Bu alınmış iyi bir yol ama halen yetersiz. Bu konuyla ilgili şu anda 264 riskli alanda çalışma yapıyoruz" dedi.

Mersin Erdemli'de yeni yol açma çalışmaları başladı!

Mersin’in Erdemli Alata Mahallesi’nde imar uygulamalarına göre yeni yol açma çalışmalarına başladı.Erdemli Belediye Başkanı Tollu yol açma çalışmalarının hızla sürdürüldüğünü belirtti.

Kırklareli Karakaş'ta yol çalışmaları başladı!

Kırklareli Belediyesi tarafından belirlenen program dahilinde mahallelerin yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarını devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Karakaş Mahallesi 1. Bayındır Sokak üzerinde çalışma başlatıldı.

Seyhan Belediyesi'nde yol çalışmaları sürüyor!

Seyhan Belediyesinin yol açma çalışmaları devam ediyor. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başkan Zeydan Karalar, Akkapı Mahallesinde yeni açılan bir yolda inceleme yaptı.

Altındağ Ulubey'de yol açma çalışmaları başladı!

ALTINDAĞ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin hedeflediği gibi sağlıklı kentleşme için çalışan Altındağ Belediyesi, imar planı tamamlanan mahallelerde yol açma çalışmalarına devam ediyor

Şehitkamil'de yeni yol açma çalışmaları başladı!

Şehitkamil Belediyesi, Yeni Adliye Yolu ile Araban Yolu arasında yaptığı yol açma çalışması sonucunda şehrin doğusuyla batısını birbirine bağlıyor.

Pendik'te yol çalışmaları hızlandı!

Kış aylarının geride kalmasıyla Pendik’te alt ve üstyapı çalışmalarına hız verildi. Bu kapsamda prestij caddelerden asfalt dökümüne, yol açmadan yamalara kadar her gün yüzlerce çalışma gerçekleştiriliyor.

Şanlıurfa Eyyübiye'de yol açma ve yapım çalışmaları sürüyor!

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri belirlenen program dâhilinde yeni yol açma ve yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Şanlıurfa Haliliye'nin kırsal kesimlerinde yol çalışmaları sürüyor!

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, merkez ve kırsaldaki yol açma, stabilize ve kilitli beton parke yapım çalışmalarını sürdürüyor. Merkez ve kırsaldaki yol açma, stabilize ve kilitli beton parke yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Sakarya Erenler'de yeni yol açma çalışmaları sürüyor!

Erenler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, merkez mahalle Küçüktepe Mevkiinde yeni yol açma çalışmaları devam ediyor.

Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol çalışmaları sürüyor!

Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Dağbeli-Emniyet Mahallesi’de yaklaşık 4 kilometrelik yolu açma çalışmalarına başladı. Yol açma çalışmaları çok sayıda personelin katılımıyla devam ediyor.

Şanlıurfa Haliliye'de yeni yol açma çalışmaları devam ediyor!

Haliliye Belediyesi, ilçe genelinde trafik ağını genişletmek ve alternatif yolların oluşabilmesi için yeni yol açma çalışmalarına hummalı şekilde devam ediyor.

Artvin yol çalışma projeleri Haberi

Artvin yol çalışma projeleri

Yol genişleme çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Kocatepe, çalışmalar dolayısıyla halkımıza vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı özür dileyerek çalışmaların ne aşamada olduğu konusunda bilgi verdi. 


Kocatepe," Aralık ayı başında başlatılan 900 metrelik yol genişleme çalışmasının 450 metresi Artvin Belediyesinin kendi imkânlarıyla yapılan kısım gece gündüz vardiya sistemi ile biran önce bitirilmesi için çalışılıyor. 10 metre genişlikte olacak yolun üst kısmına yüksek taş duvar inşa edilerek olası bir çökmenin de önüne geçilmiş oluyor" diye konuştu. 


Alternatif yol çalışınaları zaman zaman şehir içi ulaşımı olumsuz etkilese de bu çalışmalar tamamlandığı ve yol genişlediği zaman trafiğin rahatlaması bekleniyor. Şehir içi trafiği yüzde 20 civarlarında rahatlatması hedeflenen alternatif yol çalışmalarının 2015 yılı ortalarında tamanalanacağı düşünülüyor. 


Alkan...