15 / 05 / 2024

Aruşa Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı

Aruşa Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı

Aruşa Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 10 Mart 2015'te, 300 bin TL sermaye bedeli ile Ercüment Uçaklı Şube Müdürlüğü 'nde açıldı.

Fourhand Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fourhand Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Selami Yaşa ve Yakup Yaşa ortaklığında kuruldu.

Yaska Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yaska Turizm Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Capital Yatırım Holding A.Ş. tarafından kuruldu.

Avk Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Avk Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile AVK Sanayi Yönetim Hizmetleri A.Ş tarafından kuruldu.

Godwın Walter Cynthıa İnşaat Tekstil Otomotiv Turizm Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Godwın Walter Cynthıa İnşaat Tekstil Otomotiv Turizm Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gani Yılmaz tarafından kuruldu.

Ahlas Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahlas Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Şeyma Konaçoğlu tarafından kuruldu.

Royal Luxury İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Luxury İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Malez Cerrahoğulları tarafından kuruldu.

İnşa Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İmar İnşaat Tekstil Turizm Ticaret Ve Sanayi Ltd.Şti. kuruldu!

İnşa Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İmar İnşaat Tekstil Turizm Ticaret Ve Sanayi Ltd.Şti. Kağıthane'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ekinci tarafından kuruldu.

Uranıa Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Uranıa Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’nda  Oğuz Tevfik Karagöz  tarafından kuruldu.

İst Zirve Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İst Zirve Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Adham K.A. A. ve Hassn Sarakbı ortaklığında kuruldu.

Donıa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Donıa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Mahmoud Ahmed Youssef Weshahı tarafından kuruldu.

Antu Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Antu Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Alaa A.A.A.R. Afıfı tarafından kuruldu.

Your Aırport Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Your Aırport Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de İbrahim Tanrıverdi, İsmail Tanrıverdi ve Murat Kızılboğa ortaklığında kuruldu.

Luxury Life Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury Life Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Aqeel Muayad A. abdulsahıb ve Salah Fadhıl A. Alsabah ortaklığında kuruldu.

Aruşa Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı Haberi

Aruşa Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı

Aruşa Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 300 bin TL sermaye bedeli ile 10 Mart 2015'te Ercüment Uçaklı Şube Müdürlüğü'nde açıldı.


Aruşa Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Esenyurt Şubesi iş konusu;Ulaştırma araçları bulundurmak kullanmak kiraya vermek kiralamak kara deniz hava göl nehir demir yolu ulaştırma araçları ile turistik geziler tertip etmek ve Konusu ile ilgili ihtiyacı için menkul ve gayrimenkul mallar satın alabilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir. Borçlarına karşılık kendi gayrimenkullerini ipotek olarak verebilir, alacaklarına karşılık başkalarına ait gayrimenkulleri ipotek alabilir, ipoteği fesih edebilir, kendi gayrimenkullerini 3.şahıslar lehine ipotek verebilir, ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Aruşa Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Esenyurt Şubesi adres:  Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi, Yıldırım Beyazıt Caddesi, 20Z...