19 / 05 / 2024

arüsder fuarı

arüsder fuarı

Üstyapı sektörünün lider markalarından EMK Treyler, Türkiye'de ilk kez üretilen yeni nesil koyteyner taşıyıcı ile 3 Aks ve 6 Aks hidrolik dümenlenebilir havuzlu Lowbed'ten oluşan özel araçlarını ARÜSDER 2013'te sergiliyor...

44'üncü Yapı Fuarı için geri sayım! Çarşamba günü başlıyor!

Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri arasında yer alan inşaat sektörüne değer katan fuarlar arasında yer alan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul için geri sayım başladı...

Sakarya'ya fuar merkezi müjdesi!

MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun ve yönetimi ile bir araya gelen Başkan Ekrem Yüce yaptığı açıklamada, “İnşallah şehrimizde bir fuar merkezi oluşturacağız. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. MÜSİAD ile de bu noktada işbirliği yapabiliriz” dedi.

Eminevim İzmir Enternasyonal Fuarı’nda inovatif finansman sistemini anlattı!

Türkiye’de Elbirliği Sistemi’ni kuran ve başarıyla uygulayarak her ay piyasaya yaklaşık 250 milyon lira nakit akışı sağlayan Eminevim, uluslararası katılımcıların olduğu İzmir Enternasyonal Fuarı’nda faizsiz finansman sistemini tanıttı...

Türk inşaat sektörünün başarısı dünya çapında kanıtlandı!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "Sektör temsilcilerinin bir araya geleceği MÜSİAD Hessen İnşaat Fuarı'nın, iki ülkeye de yatırım ve iş birliği noktasında güzel katkılar yapacağına inanıyorum. Bildiğiniz gibi Türk inşaat sektörünün dünya çapında kanıtlanan bir başarısı var" dedi...

Legrand, A -TECH Fuarı’nda yeni nesil ürünlerini görücüye çıkardı!

Legrand Grubu, 22 -25 Kasım 2018 tarihinde gerçekleşen A – Tech, Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı’na Ar-Ge destekli inovatif ürünleriyle katılım gösterdi.

Avrupa Konutları Arıcılar projesi Mart’ta satışta!

Expo Turkey by Qatar Fuarı’na katılım gösteren Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Arıcılar projesi Mart’ta satışa çıkaracağını duyurdu..

İzzettin Küçük: Başarılı idareci yapan değil yıkandır!

Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı gerçekleşti. Fuarın açılışında konuşan Vali İzzettin Küçük, kentsel dönüşümün önemine dikkat çekti. Küçük, ''Benim kanaatime göre, başarılı idareci yapan değil yıkandır” diye konuştu.

2. EREF 2017 Gayrimenkul Fuarı 5-7 Ekim'de!

37 milyon nüfuslu Irak’ın en güvenli şehri Erbil’de Arı Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan E.R.E.F. (Erbil Real Estate Fair) Gayrimenkul Fuarı Irak, Türkiye, B.A.E., Rusya, Çek Cumhuriyeti, Ermenistan, Hollanda başta olmak üzere 10 ülkeden 40 firmanın katılımı ile gerçekleşecek.

Fuar İzmir Geçici Servis Yolu açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin en büyük fuarcılık tesisi Fuar İzmir'e ulaşımı rahatlatacak olan “geçici servis yolu” projesini, Çarşamba günü hizmete açacak.

Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarı 8 Mart'ta açılıyor!

Avrasya Bölgesi’nin ise en büyük ihtisas fuarı Avrasya Pencere, Kapı ve Cam 2017 Fuarları 8 Mart Çarşamba günü saat 10.00'da açılıyor.

Avrasya Pencere, Cam ve Kapı 2017 Fuarı 8-11 Mart'ta!

REED TÜYAP Fuarcılık tarafından bu yıl, 8-11 Mart 2017 tarihleri arasında, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde eş zamanlı gerçekleştirilecek Avrasya Pencere, Cam ve Kapı 2017, AR-GE ve inovasyon harikası ürünlerin sergileneceği bir platform olarak göze çarpıyor.

Gümüş Panorama projesi Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Uçar Grup son projesi Gümüş Panorama’yı Emlak 2016 Fuarı’nda görücüye çıkardı. 991 konut, 97 ticari ünite ile Esenyurt’a değer kazandıracak projenin tanıtımına başlandı.

Türkiye'nin konut projeleri Cityscape Global Fuarı'nda tanıtılıyor!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, "Uluslararası platformda başarılar sağlayan ülkemiz müteahhit firmaları, dünyanın en prestijli ve en geniş kapsamlı gayrimenkul fuarı olan Cityscape'te de yer alarak, kapılarını tüm Körfez ülkeleri gayrimenkul yatırımcılarına açmaktadır.''dedi.

arüsder fuarı Haberi

arüsder fuarı


Üstyapı sektörünün lider markalarından EMK Treyler, Türkiye'de ilk kez üretilen yeni nesil koyteyner taşıyıcı ile 3 Aks ve 6 Aks hidrolik dümenlenebilir havuzlu Lowbed'ten oluşan özel araçlarını, 3-6 Ekim tarihleri arasında CNR Expo İstanbul'da düzenlenen ARÜSDER 2013'te sergiliyor.


EMK Treyler, 10 değişik formatta araç için üstyapı geliştiren Türkiye'nin ilk treyler firması olma özelliği taşıyor.


"BOĞA GİBİ GÜÇLÜ DAMPER" sloganıyla tanınan EMK Treyler, 3-6 Ekim 2013 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul'da düzenlenen 3. Araçüstü Ekipman Fuarı'nda yeni ürünleri ile büyük ilgi topluyor. Türkiye'de ilk kez üretilen, Avrupa Birliği 2014 uyum yasasına uygun patentli, yeni nesil konteynır taşıyıcı ile 3 Aks ve 6 Aks hidrolik dümenlenebilir havuzlu Lowbed’den oluşan özel araçların sergilendiği EMK Treyler standı, ARÜSDER 2013'ün en çok ziyaret edilen alanlarından biri.


EMK...