17 / 05 / 2024

arz edilen koltuk sayısı

arz edilen koltuk sayısı

Türk Hava Yolları, Arzu Edilen Koltuk (AKK) sayısını yüzde 24 arttırarak 22'nci sıradan 15'nci sıraya yükseldi...

Limak Doğu Anadolu Çimento'nun halka arzına 4,4 kat talep geldi!

Limak Doğu Anadolu Çimento'nun halka arzda birim fiyatı 16,20 Türk Lirası olurken; halka arz edilen 155,93 milyon Türk Lirası nominal değerli payların satışı yapıldı ve buna göre halka arz büyüklüğü ise 2,53 milyar Türk Lirası olduğu kaydedildi.

2023 halka arz şirketleri yatırımcıya ne kadar kazandırdı!

Borsa İstanbul’da 2023’de rekor sayıda halka arz gerçekleştirildi. Halka arzlarla birikte yatırımcı sayısı da arttı. Borsa Temel Analisti Tardu Barlas, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda geçen yıl halka arz edilen şirketlerin 30 Ocak'ta ulaştığı rakamları paylaştı.

Halka arz furyası son mu buluyor? 

Pek çok yatırımcı tarafından yakından takip edilen halka arzlar gündemden düşmezken bu furyanın son bulup bulmayacağı da merak ediliyor. Peki halka arz furyası son bulacak mı?

Batı Ege GYO'nun halka arzına 3,74 kat talep geldi!

Batı Ege GYO halka arzı başarıyla tamamlandı. Konu ile ilgili olarak verilen detyalara göre yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği işlemde, arz edilen paylara toplam 3,74 kat talep geldi.

Sinpaş'tan 4'üncü halka arz! Batı Ege GYO 3 liradan halka arz ediliyor!

Batı Ege Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin halka arzı onaylandı. Bu onayla beraber Sinpaş, 4'üncü halka arzını gerçekleştirmiş olacak. İşte Batı Ege GYO halka arzı ile ilgili merak edilen ayrıntılar...

SPK'dan 3 şirkete daha halka arz onayı

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) 3 firma için daha halka arz onayı verdi. Hangi firmalar ne zaman, hisse başı kaç TL fiyatla halka arz edilecekler? İşte merak edilen haberin detayları...

Müteahhit Ali Ağaoğlu’nun borsa keyfi! Şirketinin değeri 13 gün art arda tavan yaparak 22 milyara yaklaştı!

Müteahhit Ali Ağaoğlu'nun geçtiğimiz 2 hafta önce halka arz edilen şirketinin hisseleri 13 gün peş peşe tavan yaparak piyasa değerini 21.6 milyar liraya çıkardı.

Borsada sürdürülen etkileyici yükseliş devam ederken, yatırımcıları neler bekliyor? Borsa tahminleri ne diyor?

Yatırımcılar, borsadaki son gelişmeleri büyük bir merakla izlerken, endekslerin sürdürdüğü etkileyici yükseliş dikkat çekiyor. Bununla birlikte, halka arz edilen hisselerde gözlenen büyük ilgi, yatırımcılara yüksek getiri fırsatları sunmaya devam ediyor. Peki bu konuda borsa tahminleri neler?

Son dakika! TMO hububatta arz edilen tüm ürünü alacak!

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal yaptığı son dakika açıklamasında üreticinin kayıtlı olan tüm ürününü almaya hazır olduklarını kaydetti.

Halka arz işlemlerinde ‘o formül artık işe yaramıyor!

Borsa İstanbul’da halka arz edilen şirket hisselerinin beş ila 10 defa tavan yapması formülü artık işlemiyor. Son dört halka arz şirketi ya tek tavan yapabildi ya da işleme başladığı gün bile tavan seviyesini göremedi.

Kayseri Şeker halka arz oluyor! Ne zaman halka arz olacak? Kaç LOT verir?

Kayseri Şeker Fabrikası halka arz olacağı duyuruldu ve merak edilen tarih kesinleşti. Yatırım yapmak isteyen vatandaşlar, "Kayseri Şeker kaç lot verir?” sorusunun cevabını merak ediyor. İşte detaylar...

Küçük yatırımcı halka arzlarda nasıl hareket etmeli?

Halka arz edilen şirketlerle ilgili endeks son üç yılda ciddi bir artış kaydetti. 20023 yılının da halka arz yılı olması bekleniyor. Peki küçük yatırımcı halka arzlarda nasıl hareket etmeli?

Böyle bir kazanç hiç bir yerde yok! Son 6 ayda yüzde 438 kazandıran hisse hangisi oldu?

Yeni yılın ilk günlerinde kayıplar yaşasa da uzun süredir yatırımcısına en fazla kazandıran Borsa İstanbul, bir yandan akın akın yeni yatırımcının adresi olurken, peş peşe yaşanan halka arzlar da dikkat çekiyor. Peki yeni yılla birlikte art arda halka arz edilen bu şirketlerden son günlerde en çok h

arz edilen koltuk sayısı Haberi

arz edilen koltuk sayısı

91 ülkede 204 noktaya uçuş gerçekleştiren Türk Hava Yolları (THY) uluslararası havacılık liginin en hızlı yükselen markası haline geldi. Asya Pasifik Havacılık Merkezi (CAPA-Center for Asia Pacific Aviation) tarafından yayımlanan rapora göre, THY 2012 yılında havacılık liginde 7 basamak birden yükseldi. Sivil havacılık şirketleri arasında rekabeti kıyaslamada en önemli kriter olan Arz Edilen Koltuk (AKK) sıralamasında Türk Hava Yolları, 22'nci sıradan 15'inciliğe çıktı. 2011 Aralık ayında AKK sayısı haftalık 1.5 milyar olan THY, bu rakamı yüzde 24 artırarak 1.9 milyara...