01 / 05 / 2024

arzu karagöz akşanyapı

arzu karagöz akşanyapı

Akşan Yapı 'da pazarlama müdürü olarak görev yapan Arzu Karagöz Akşan Yapı ile bugün itibariyle yollarını ayırmaya karar verdi. Arzu Karagöz Akşan Yapı 2.5 senedir çalışıyordu.

Bakan Özhaseki: ‘TOKİ bizim yüz akımız oldu’

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki deprem konutlarına ve yerinde dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Özhaseki, "Güya beğenmezlerdi. Ama şimdi TOKİ bizim yüz akımız oldu” dedi.

Altın fiyatları paraşütsüz çakıldı! Bu rakamları görenlerin gözleri yuvalarından fırladı! 16 Şubat 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları 16 Şubat Perşembe günü  yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatları bugün resmen paraşütsüz çakıldı! Bu rakamları görenlerin gözleri yuvalarından fırladı! 16 Şubat 2023 altın fiyatları.

İstediğiniz telefonu almaya daha yakınsınız! Akıllı telefon fiyatlarında keskin düşüş bekleniyor!

TF International analisti Ming-Chi Kuo önemli bir açıklamada yaptı. Ming-Chi Kuo, 2023 yılında yüksek stok nedeniyle akıllı telefon fiyatlarında keskin bir düşüş yaşanacağını öngördüklerini söyledi.                 

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akın ve Yıldız Akın ortaklığında kuruldu.

Dolar paraşütsüz çakıldı! Bozdurmayanlar gidip evdeki komidinin ucuna kafasını vuruyor

Hazine ve Maliye Bakanlığı, ekonomi politikaları çerçevesinde bu akşamdan itibaren bir dizi adımlar atılacağını duyurdu. Bu haberin ardından dolar paraşütsüz çakıldı.

Teknosa'da Anneler Günü'ne özel akıllı telefonlar 1999 TL'den başlıyor! Samsung, Xiaomi... 5 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknosa'dan Anneler Günü'ne özel bir kampanya geldi! Teknosa'dan sayısız akıllı telefonu 1999 TL'den başlayan fiyatlar ile satışa çıkardı! Peki, Teknosa'da Anneler Günü'ne özel akıllı telefon fiyatları ne kadar? İşte 5 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Özçak Otelcilik Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Özçak Otelcilik Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Efe tarafından açıldı.

Nis Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nis Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmecit Karagöz, Mahmoud Sevilam ve Ömer Öztürk ortaklığında kuruldu.

Ak Grup Yatırım Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Grup Yatırım Gayrimenkul Sanayi Ticaret  Silivri’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Ahmet Şerafettin Karagöz tarafından kuruldu.

Cengiz Akkoç, Edip Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

Edip Gayrimenkul'ün Muhasebe ve Finans Müdürü Cengiz Akkoç'un ana ortağımız Akın Holding A.Ş. Muhasebe ve Finans Bölüm Başkanı olarak atanması sebebiyle, Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görevine devam etmesine karar verildi.

Emlakçı çift, Milli Eğitim'e tripleks villa ve okul bağışladı!

Tekirdağ Çerkezköy'de emlakçılık yapan ve çocukları olmayan Müjgan-Serkan Karagöz çifti, yaptırdıkları okulu ve oturdukları tripleks villayı anaokulu olması şartıyla Milli Eğitim'e bağışladı.

Kınacı Gayrimenkul İnşaat Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Kınacı Gayrimenkul İnşaat Emlak Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Feruzen Kınacı, Nazan Yiğit ve Nihan Kınacı Karagöz ortaklığında kuruldu.

Cozy İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cozy İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Karagöz tarafından kuruldu.

arzu karagöz akşanyapı Haberi

arzu karagöz akşanyapı


2.5 senedir Akşan Yapı 'da pazarlama müdürü olarak görevini yürüten Arzu Karagöz Akşan Yapı ile bugün itibariyle yollarını ayırmaya karar verdi. Arzu Karagöz 'ün nerede çalışacağı henüz belli...