16 / 05 / 2024

AS Noya Emlak Mobilya İnşaat Malzemeleri

AS Noya Emlak Mobilya İnşaat Malzemeleri

AS Noya Emlak Mobilya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Petrol Temizlik Gıda ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Orkun Ercan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Emekliye emlak vergisi muafiyeti 12 soruda tüm detaylarıyla! 

Yeni Asır gazetesi yazarı Faruk Erdem bugünkü yazısında emlak vergisini kaleme aldı. Faruk Erdem yazısında emekliler başta olmak üzere bazı mükellefler vergi ödemediğini belirterek, önemli detaylara değindi. İşte Erdem'in o yazısı...

Sultana Grup Emlak Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultana Grup Emlak Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 20 milyon TL sermaye bedeli ile Basema Al Asırı tarafından kuruldu.

As Türkmen Turizm Emlak Danışmanlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Türkmen Turizm Emlak Danışmanlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Ahmet Sarykmuradov tarafından kuruldu.

Noya Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noya Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Küçük tarafından kuruldu.

Sun Asıa İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sun Asıa İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Çekmeköy’de 500 bin TL sermaye bedeli  ile Ebru Karabulak ve Selin Çiçek Tarafından  kuruldu.

As Homes Turizm Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

As Homes Turizm Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Şişli’de 300 bin TL sermaye bedeli  ile Arash Amırfallah  Samıra   ve Saheb Ghalam tarafından  kuruldu.

Emlak vergisinde bu tarihe dikkat!

Önümüzdeki 4 sene için emlak vergisi için yapılacak zamlar muhtarlıklara asılmaya başladı. Emlak vergisini yüksek bulan mükellefler 30 Temmuz tarihine kadar itirazda bulunabilir.

Emlak sektörüne müsilaj etkisi!

1.5 senedir Kovid-19 krizi yetmiyormuşçasına şimdi de deniz salyası denilen müsilaj tehlikesi ortaya çıktı. Müsilaj yalnızca İstanbul sahillerini değil ve tüm Marmara kıyılarını, Ege ve Karadeniz sahillerini de etkisi altına aldı. Salya, emlak sektörünü de etkiledi...

As Abraş Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Abraş Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Ahed Abrach ve Salam Abrach ortaklığında kuruldu.

Emlak Katılım Gaziantep’teki 2. şubesini hizmete açtı!

Yaklaşık olarak bir asırlık köklü geçmişinden aldığı güçle katılım finans sektöründe yeniden hayat bulan Emlak Katılım, 2021’de de şube yatırımlarını sürdürüyor. Gaziantep'te 2. şubesini hizmete açan Emlak Katılım yıl sonunda 100 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Emlak Katılım 2020’ye 20,3 milyar TL aktif büyüklük ve 50 şubeyle imza attı!

Asırlık geçmişinden gelen güç ve sektörün en genç markası olmanın getirdiği dinamizm ile tekrar yola çıkan Emlak Katılım, 2020'yi başarılı bir biçimde tamamladı.

Hayırsever iş insanı okul inşası için Sultanbeyli’deki arsasını bağışladı! 

İstanbul Sultanbeyli'de Mehmet Altun isimli hayırsever yaklaşık 300 milyon değerindeki arsasını okul ve cami inşası için Milli Emlak Genel Müdürlüğüne bağışladı. 

Emlak Katılım Ankara’ya iki yeni şube açtı!

Yaklaşık bir asırlık köklü geçmişinden aldığı güçle katılım finans sektöründe yeniden hayat bulan Emlak Katılım, Ankara’da Kızılay ve Sincan şubelerini hizmete açtı.

AS Noya Emlak Mobilya İnşaat Malzemeleri Haberi

AS Noya Emlak Mobilya İnşaat Malzemeleri

AS Noya Emlak Mobilya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Petrol Temizlik Gıda ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Orkun Ercan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta kuruldu. 


AS Noya Emlak Mobilya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Petrol Temizlik Gıda ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.EMLAK -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her...