14 / 05 / 2024

As Planlama Kentsel Dönüşüm Proje Müşavirlik Mühendislik İnşaat adres

As Planlama Kentsel Dönüşüm Proje Müşavirlik Mühendislik İnşaat adres

As Planlama Kentsel Dönüşüm Proje Müşavirlik Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elvin Özdemir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta kuruldu.

Ayazma Mekansal Planlama Ve Kentsel Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayazma Mekansal Planlama Ve Kentsel Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Sağlam ve Tayfun Akın Arığ ortaklığında kuruldu.

Yeni kentsel dönüşüm yasasıyla konutlara bedelsiz el konulacak mı? İstanbul Planlama Ajansı tek tek açıkladı!

İBB’ye bağlı İstanbul Planlama Ajansı'nın “Kent Gündemine Bakış” serisi kapsamında “Kentsel Dönüşüm Yasa Değişikliği: Dönüşüm Kimin İçin?” raporuna, yeni düzenleme ile ilgili detaylara yer verildi. Peki yeni kentsel dönüşüm yasası kimin için hazırlandı? İşte yasa ile ilgili detaylar...

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de Mustafa Batu Kepekcioğlu tarafından kuruldu.

Bayram Şenocak'tan İBB'ye konut inşa eleştirisi!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, ile, Gaziosmanpaşa ve Eyüpsultan İlçe Kongreleri’nde yaptığı konuşmada İBB'nin konut inşası ve kentsel dönüşüm vaadlerine yönelik eleştiride bulundu. 

İstanbul ve Türkiye'ye örnek olacak kentsel dönüşüm projesi!

İBB iştiraki KİPTAŞ, 2017’de “riskli bölge” ilan edilen Bağcılar Kirazlı Mahallesi’ndeki 7 blok, 190 konuttan oluşan “As Fatih Kent Sitesi”nin depreme karşı kentsel dönüşümünü yapacak. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Türkiye’ye de anlatacağız bu modeli örnek olarak" dedi.

Türker Kentsel Planlama Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türker Kentsel Planlama Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahar Tüker tarafından kuruldu.

Hedef: Türkiye’nin her yerinde kentsel dönüşüm!

Çevre ve Şehircilik Bakam Murat Kurum, Türkiye genelinde yatırım değeri 81 milyar TL olan 272 bin sosyal konut ve kentsel dönüşüm konut inşasının devam ettiğini belirtti. Kurum, 2021 ’e de 25 milyar TL tutarında 80 bin konutluk projeye başlayacaklarını kaydetti.

İstanbul Şehircilik Ve Kentsel Planlama Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Şehircilik Ve Kentsel Planlama Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşümde bütünsel planlama yapılmalı!

İzmir'de yaşanan deprem felaketi doğal afetlere karşı dayanıksız yapıların nasıl dönüştürüleceği sorununu bir kez daha gündeme taşıdı. Peki kentsel dönüşüm nasıl yapılmalı? Dönüşümde neler dikkate alınmalı?

Erzurum'da kentsel dönüşüm konutları hak sahiplerine verildi!

Erzurum'da kentsel dönüşüm kapsamında yapılan konutlar hak sahiplerine teslim edildi. Veyisefendi Mahallesi'nde inşası tamamlanan 96 konut ve 7 iş yeri için anahtar teslim töreni gerçekleşti. 

Saruhan Kentsel Dönüşüm Planlama Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Saruhan Kentsel Dönüşüm Planlama Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Saruhan tarafından kuruldu.

Salacak Kentsel Tasarım Yarışması sonuçlandı!

İBB Etüd Projeler Daire Başkanlığı ile İstanbul Planlama Ajansı iş birliğiyle gerçekleştirilen Üsküdar “Salacak Kentsel Tasarım Yarışması” sonuçlandı.

As Planlama Kentsel Dönüşüm Proje Müşavirlik Mühendislik İnşaat adres Haberi

As Planlama Kentsel Dönüşüm Proje Müşavirlik Mühendislik İnşaat adres

As Planlama Kentsel Dönüşüm Proje Müşavirlik Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elvin Özdemir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta kuruldu. 


As Planlama Kentsel Dönüşüm Proje Müşavirlik Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket aşağıda yazılı amaç ve konularda faaliyet göstermektedir. 1. Kentsel Dönüşüm-Proje-Planlama: Yurtiçinde ve yurt dışında; Kentsel Dönüşüm, Planlama, Şehircilik, Kentsel Tasarım ve Coğrafi Bilgi Sistemleri, Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı dallarında her türde ve ölçekte planlama, projelendirme, araştırma, uygulama, programlama, teknik danışmanlık ve mesleki kontrolörlük hizmetleri yapmak, bölge ve çevre düzeni planları ile kent bütünü sanayi bölgeleri, kooperatif toplu konut alanları için her ölçekte nazım, uygulama, revizyon, tadilat ve mevzi imar planları, imar kanununun 18. Maddesi uyarınca, arazi ve arsa düzenlemesi yapmak, halihazır...