11 / 05 / 2024

As Yaşam Mimari İnşaat iletişim

As Yaşam Mimari İnşaat iletişim

As Yaşam Mimari İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Durmuş Üzümcü, Adem Tuncil ve Timurcan Tuncil ortaklığında kuruldu. 

Seba Mare Gündoğan'da izole yaşam keyfi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Seba İnşaat’ın Bodrum’daki 15. projesi olan Seba Mare Gündoğan yalnızca bir konut projesi değil, mavi bayraklı özel plajı ve muhteşem doğası ile 4 mevsim keyifle yaşanabilecek izole bir yaşam vadediyor...

TOKİ Kandıra projesi güvenli ve konforlu bir yaşam sunuyor!

Üretimde yatay mimari ve yöresel dokuyu esas alan TOKİ'nin Kocaeli Kandıra'da inşa ettiği 206 konutluk yerleşim, bölge sakinlerine güvenli ve konforlu bir yaşam sunuyor…

As Yaşam Mimari İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

As Yaşam Mimari İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Durmuş Üzümcü, Adem Tuncil ve Timurcan Tuncil ortaklığında kuruldu. 

TOKİ Çeşme'ye yeni bir yaşam alanı kazandırdı!

Yörelerin yerel mimari unsurlarından izler taşıyan az katlı yapılarla geleneksel mahalle kültürünün gelişimini destekleyen projeler üreten TOKİ, İzmir Çeşme’de inşa ettiği Reisdere Toplu Konutları’yla, bölgeye yeni bir yaşam alanı kazandırdı.

Vatandaşlara yaşam alanı yaratmalıyız!

COBE'nin kurucusu ve yaratıcı direktörü Dan Stubbergaard, mimari ve kentsel yaşam alanları hakkında görüşlerini paylaştı. İşte o haber...

Kuyumcular butik yaşam için Alya Penta'yı seçti!

Akkuş Gayrimenkul’un Beylikdüzü’ndeki yeni projesi Alya Penta, Yaşam Vadisi Parkı’na komşu konumu, Beylikdüzü-Bakırköy metro hattına yakınlığı, az katlı binalarda sunduğu butik yaşam keyfiyle şehir merkezinin karmaşasından kaçmak isteyenleri kendine çekiyor.

MOD Bahçelievler’in yatay mimarisinde ferah yaşam!

Kent yaşamının tüm modlarını bir araya getiren MOD Bahçelievler, yatay mimari planı ve geniş daireleri ile bölgede yer alan projelerden ayrılıyor.

Manisa Kula Engelsiz Yaşam Merkezi’nde sona gelindi!

Kula Belediyesi, engelli vatandaşların sosyal hayatla olan bağlantılarını güçlendirmek ve engelleri aşmaları için inşasına başladığı Engelsiz Yaşam Merkezi’nde sona yaklaştı.

Westa Mall'da sosyal yaşam ve ticari oluşuma ferah tasarım!

İç mimari tasarımı RSG İç Mimarlık tarafından yapılan Westa Mall, özgün detayları, bütüncül yaklaşımı ve soft renklerin hakim olduğu kurgusuyla sosyal yaşam ve ticari oluşumu ferah bir tasarımla buluşturuyor...

Doğru lokasyonda doğru yaşam alanları oluşturuyoruz!

KLK Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Atakan Kulak,"KLK markasının amacı çok proje yapmak değildir. Doğru lokasyonda doğru mimari ile doğru yaşam alanları oluşturmaktadır. " dedi.

Sitelerde asıl olan site yaşam kültürüdür!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " site yaşam kültürü " konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

Ergün Turan: Artık barınma değil yaşam alanı yapıyoruz!

Kötü mimari, tek tip bloklar, inşaat yoğunluğu ve pahalı konutlarıyla eleştirilen TOKİ, yeni bir kimliğe bürünüyor. TOKİ Başkanı Turan, ‘barınma merkezi’ olmaktan çıkıp ‘yaşam alanları’ üretmeye başladıklarını söyledi.

Kalebodur, Hexagon serisiyle ayrıcalıklı yaşam alanları oluşturuyor!

Kalebodur’dan hem apayrı hem de bütünün parçası sıra dışı karolar: ‘Hexagon’ Kalebodur, geçmiş ve modernin zarif birlikteliğini kusursuz bir uyumla buluşturduğu Hexagon serisi ile ayrıcalıklı yaşam alanları yaratıyor.

As Yaşam Mimari İnşaat iletişim Haberi

As Yaşam Mimari İnşaat iletişim

As Yaşam Mimari İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Durmuş Üzümcü, Adem Tuncil ve Timurcan Tuncil ortaklığında kuruldu. 

As Yaşam Mimari İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi konusu:
a-) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

As Yaşam Mimari İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi adres: Bağlar Mah.Osman Paşa Cad. No.35/128...