17 / 05 / 2024

Asaf Kaptan Yapı İnşaat Kimin

Asaf Kaptan Yapı İnşaat Kimin

Asaf Kaptan Yapı İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Behcet Oral imzasıyla kuruldu.

Hka Taahhüt Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hka Taahhüt Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Kaptan tarafından kuruldu.

Land Start Grup Yapı İnşaat Petrol Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Land Start Grup Yapı İnşaat Petrol Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Kartakl'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Demirbağ ve Asaf Alp Erengil ortaklığında kuruldu.

Kaptan Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Kaptan Yapı Denetim Limited Şirketi Bağcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Büyükkara tarafından kuruldu.

Kaptan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Kaptan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Kaptan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Kadıköy’de yapıldı. 

Okancan Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okancan Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  250 bin TL sermaye bedeli  ile Atalay Kara ve Erdem Kaptan tarafından kuruldu.

Asaf Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Asaf Yapı Denetim Limited Şirketi  Arnavutköy’de 50 bin TL sermaye bedeli  ile Adem Kıranlıoglu tarafından kuruldu.

Kaptan Duru Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaptan Duru Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 1 milyon bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Kavuk tarafından kuruldu.

Hm Restorasyon Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hm Restorasyon Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kaptan ve Tuncay Kaya ortaklığında kuruldu.

Elazığ'da dayanıksız yapılar elden geçirilmeli!

Elazığ'da dün 5,6’lık bir deprem meydana geldi. Can kaybı yaşanmadı fakat uzmanların açıklaması korkuttu. Afet Uzmanı Dr. Kaptan “Doğu Anadolu Fayı KAF gibi davranmaya başladı. Ama Elazığ’da yeni binalar bile yamaçlara yapılıyor. Bu da riski ve etkisini artırıyor” diye konuştu.

İleyna Yapı İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İleyna Yapı İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Behcet Asaf tarafından kuruldu.

Heybeliada Asaf Plajı'ndaki izinsiz yapılaşma durduruldu!

Doğal sit alanı olan Heybeliada’da Asaf Plajı’na beton dökülerek denizin doldurulduğu öğrenildi. 50 ton beton dökülen Asaf Plajı’ndaki çalışmalar durdurulurken mesire alanını kiralayan şirketten geri adım atıldı...

Yahya Kaptan Terrace Evleri'nde inşaat hızla sürüyor!

BC, Soykaya ve Avrupa Yapı’nın güçlerini birleştirmesiyle kurulan Kent Proje’nin son projesi olan Yahya Kaptan Terrace Evler’in inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. 

Yahya Kaptan Terrace Evler'in 1. Etabı satışa çıktı!

Kocaeli’nin en değerli semtleri arasında yer alan Yuvam Akarca Mevkii’nde yapılan en lüks, leed sertifikalı ve içinde market ile tüm eğitim kurumlarını barındırması sebebiyle birçok ilki buluşturan karma proje Yahya Kaptan Terrace Evler’in 1. etabı lansman öncesi satışa çıktı.

Asaf Kaptan Yapı İnşaat Kimin Haberi

Asaf Kaptan Yapı İnşaat Kimin


Asaf Kaptan Yapı İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Behcet Oral imzasıyla kuruldu.


Asaf Kaptan Yapı İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve arazilerüzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,...