06 / 05 / 2024

aşağıçavundur toki evleri başvurusu

aşağıçavundur toki evleri başvurusu

TOKİ'nin 484 konutluk Ankara Çubuk Aşağıçavundur Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 14 adet konut açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Ankara Aşağıçavundur başvurusu ne zaman?

Gaziosmanpaşa GOPAŞ Merkez Evleri'nde kura heyecanı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından yürütülen GOPAŞ Merkez Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerinin daireleri noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimiyle belirlendi.

Gaziosmanpaşa Yenimahalle Evleri 9A 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kuralar çekildi!

Türkiye’nin en büyük “yerinde kentsel dönüşüm” çalışmasının sürdürüldüğü Gaziosmanpaşa’da, Yenimahalle Evleri 9A 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için kura çekimi gerçekleştirildi. İşte detaylar...

TOKİ Ankara Çubuk 2023 kuraları ne zaman çekilecek? Ankara TOKİ Aşağıçavundur kuralarında son dakika! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Çubuk 2023 kuraları ne zaman çekilecek sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte Ankara TOKİ Aşağıçavundur kura çekilişi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ'den müjde: 1000 TL peşinatla hemen anahtar teslim 11 konutu satışa çıkardı! 619 bin 630 TL'ye 2+1 daire!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara Çubuk Aşağıçavundur 484 Konut AGG Projesi kapsamında 11 konutu satışa çıkaracağını duyurdu. İşte detaylar...

TOKİ açıkladı! 2+1 daireler 619 bin lira

TOKİ uygun fiyatlı konutları ile orta gelirli ve alt gelirli vatandaşları ev sahibi yapmayı sürdürüyor. TOKİ Ankara’da Çubuk Aşağıçavundur 484 konut projesi için hamle yaptı. Bu proje kapsamında alt gelirlilere, 2+1 daireler 619 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılacak.

TOKİ evleri ne zaman açıklanacak? TOKİ kura çekimi ne zaman 2022?

TOKİ geçtiğimiz ay sosyal konut projesinin başvurularını alamaya başladı. Bu nedenle ev almak isteyenlerin gündemini bu aralar TOKİ oluşturuyor. Peki TOKİ evleri ne zaman açıklanacak? TOKİ kura çekimi ne zaman 2022?

Banu Evleri Ispartakule 4 satışa çıktı! İşte dairelerin özellikleri ve fiyat listesi

Hasanoğlu Şirketler Grubu tarafından inşa edilen Banu Evleri Ispartakule 4 satışa çıktı. Projede 2+1 ile 3+1 daire tiplerinden oluşan 70 konut bulunuyor.

TOKİ'den Ağustos ayı daire fırsatları!

Binlerce vatandaşı ev ve işyeri sahibi yapan TOKİ yüzlerce konutu açık arttırma ile satıyor. Açık satış yöntemi ile satışa çıkarılan evleri almak isteyenler TOKİ'ye başvuru yapabiliyor.

Banu Evleri'nde faiz oranı 0.99'a indi!

Hasanoğlu İnşaat tarafından inşa edilen Banu Evleri projesinde Vakıf Katılım ve Ziraat Katılım Bankası’nın finansman oranlarında indirim kampanyası sunuluyor. Proje kapsamında daireler 0,99 vade oranı ile satılıyor. 

Abel Evleri nerede inşa ediliyor?

Abel İnşaat tarafından inşa edilen Abel Evleri nerede inşa ediliyor sorusuna, Çengelköy yanıtını verebiliriz. 

Çekmeköy Park Ağaoğlu Evleri fiyat listesi!

Çekmeköy Park Ağaoğlu Evleri fiyat listesi 446 bin TL'den başlıyor. Ağaoğlu İnşaat Çekmeköy Park projesinde lansmana özel yüzde 25 indirim imkanı sağlanıyor...

Gaziosmanpaşa We Haliç Evleri teslimler!

We Haliç Evleri İstanbul Gaziosmanpaşa'da Ilgın İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede daire fiyatları 229 bin TL'den başlıyor...

Piyalepaşa İstanbul Evleri güncel fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul Polat Evleri güncel fiyatları 755 bin 400 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul projesinde dairelerin 2018 yılının sonunda teslim edilmesi planlanıyor...

aşağıçavundur toki evleri başvurusu Haberi

aşağıçavundur toki evleri başvurusu

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 484 konutluk Ankara Çubuk Aşağıçavundur Alt Gelir Grubu projesi içerisinde yer alan 14 konut kurasız olarak açık satışa sunuluyor.


TOKİ Ankara Aşağıçavundur başvurusu ne zaman?

Başvuruların T.Halk Bankası A.Ş’nin tüm şubeleri aracılığıyla yürütüleceği projede başvurular  30 Mayıs - 30 Haziran 2016 tarihleri arasında kabul edilecek.


Tamamı brüt 64,71 metrekare 2+1 olan TOKİ Ankara Aşağıçavundur projesinde dairelerin fiyatları 51 bin 118 liradan başlangıç gösteriyor.


Satış duyurusu için